Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İstanbul tüp bebek merkezinde oldum tedave 37 tane yumurta toplandı güzel ilerledi ama 2 tane sağlıklı çıktı sadece ikisinide transfer edildi ama tutmadı malesef çok umutluydu doktorda
Kaçı blastosist olmuştu cnm benim de çok yumurtam oluyor ama blastosist sorunu oluyor 4. Güne çok embriyo varken blastosist olamıyorlar

Hımm anladım teşekürler ozaman uğraşmaya değmez boşyere rapor almaya zaten hersey pahalı battı balık Yan gider :))

Canım 3. Günde pgt ye gitti sadece sağlıklıları 5.güne getirdiler 5.güne geldi ama görünümü 4.gün demişti embriyolog

Ne saçma o zaman bize neden ısrarla tüp bebek diyoşar zaten ben kendiliğimden hamile kalabiliyorum
Tüp bebekte de 4. günden sonra embriyolarım duruyor normal dene aminosentez yaptır da dediler

Bem çok kararsızım normal denemek konusunda
İki ucu boklu değnek resmen trasnlokasyon olayı ne vardı diğer insanlar gibi olaydık :)) tabiki herkesin kendi tercihi normal deneyerek te bi çok kişi sağlıkla bebeğine kavuşmuş tup bebekle de artık kader inşallah bizimde olur en kisa zamanda

Emrur merhaba. Evet benim embryolarda mitoscore bakıldı ama sonuç ile ilgili Cem Bey bana bilgi vermedi. O bilgi bizde kalacak, bizi ilgilendiren bir bilgi dedi. Bende üstelemedim. O yüzden maalesef değerini bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz.

Bugün negatif sonuc aldik, bu‘da olmadi, artik esim kapatti bu sayfayi, cok agladim gözlerim sisti, Allah nasip etmedi, cok dua ettim olmadi, hayallerim yikildi canim cok yaniyor,

Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum Rabbim inşallah ummadığunız bir anda bir mucize gönderir. Sizdeki sorun neydi canım

Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum Rabbim inşallah ummadığunız bir anda bir mucize gönderir. Sizdeki sorun neydi canım
Translokasyon, sorun bende, bitane 10 yasinda engelli kizim var,cok cekti hala cekiyor, bidaha ameliyat olmasi gerekuyir, bitti esim daha denemek istemiyor
Benim ilk tüp bebek denemesi tuttu, saglikli bi kizim var onun saglikli kardesi bi can yoldasi olsun diye bütün cabalarimdi,

evet, genellikle hastalarla paylasilmayan bir parametre. ben doktor oldugum icin benimle paylastilalar. sanirim 1-2 yillik bir test oldugu icin ve sonuclarla ilgili calisma sayisi henuz fazla olmadigi icin rutinde bununla ilgili bilgi verilmiyor. su an klinikler ellerinde birden fazla pgd si normal embriyo varsa, hangisini once transfer edeceklerine karar vermek icin bu testin sonuclarina basvuruyorlar. tesekkur ederim cevabiniz icin.

Anladım canım bak ne güzel varmış evlatların Allahım onlara hayırlı uzun ömürler versin hasta olana da Rabbim sağlıl versin inşallah canım

Evet şimdi hatırladım. Embriyolardan hangisinin önce transfer edileceğine karar vermek için kullanıyorlar bu bilgiyi. Ama, benim zaten sadece bir tane sağlıklı gelmişti. (Dörtte bir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…