Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah sağlıkla kucağına versin inşallah. Ben de Pazartesi transfer bekliyordum ama bugün progesteron değerim 2.03 çıkınca ertelendi. Siz de transferden önce baktırdınız mı bu değerinize ?
3 başarısız denemem olmuştu o transferlerde hep e3 ve progesterona bayılmıştı. Bu 4. Denemede hic bakılmadı hic kan vermedim. Darisi başınıza inşallah Allah cok ugrastirmasin kolay kılsın insallaj

3 başarısız denemem olmuştu o transferlerde hep e3 ve progesterona bayılmıştı. Bu 4. Denemede hic bakılmadı hic kan vermedim. Darisi başınıza inşallah Allah cok ugrastirmasin kolay kılsın insallaj
Bende tek gen hastasiyim...bizimde sadece hastaligimiz arastirildi.yani pgt yapildi.saglikli geleni ramazandan sonra trasfer yapilacak...bana ngsden hic bahsetmediler.35 yas sonrasi yapiliyo dendi.ama bilemedim sakincasi yoksa kac yasindasinz.

Bende tek gen hastasiyim...bizimde sadece hastaligimiz arastirildi.yani pgt yapildi.saglikli geleni ramazandan sonra trasfer yapilacak...bana ngsden hic bahsetmediler.35 yas sonrasi yapiliyo dendi.ama bilemedim sakincasi yoksa kac yasindasinz.
31 yaşındayım. Tek gen taşıyıcılık olunca sadece tek gen pgt yapılıyor. Ben bu şekild e 3 başarısız deneme yaşadım. Bu 4. Dönemem olduğu için ngs eklendi. Hayırlısı ile bebeğiniz tutunsun insallah

Arkadaşlar tüp bebekte rapor çıkartmak için 3 yıl evli olmak şartı falan bizde de geçerli mi yoksa translasyon olduğumuz için şart aramıyolar mı

tujyan hanim bu postunuzda mitoscoredan bahsetmissiniz. tup bebek denemeniz olumlu sonuclandi zannedersem. embriyonun mitoscore degeriyle ilgili bir yorum yapilmis miydi size acaba. benim 2 erken gebelik kaybi oykusunden sonra pgd si normal bir embriyo transferi denemem olumsuz sonuclanmisti. embriyonun mitoscore degeri yuksekti ve tutunmama buna baglanmisti. simdi yine pgd si normal bir embriyomuz var ancak onun da mitoscore degeri yuksek. transfer icin bekleme asamasindayiz ama mitoscore degeri yine yuksek oldugu icin tedirginiz. bu test cok yeni yapilmaya baslandigi icin internette makale vb cok az, yorumlarda da daha once tecrube edenlere rastlayamadim. sizin durumunuzu merak ettim bu sebeple. tesekkurler simdiden.

Bende merak ediyorum bu konuyu trasnlokasyon lu olup rapor çıkartan var mı aramızda?
Ben rapor çıkardım ama tranklasyon dan verilmiyor sebepsiz ivf diye vermişler ben de pko vardı iki kere overilasyon indikasyonu oldum ( aşılama benzeri) yani aşılama şartı var hamile kaldığımız için tranklasyonu ivf sebebi saymıyorlar ben evliliğimin 2. yılında yaşım 34-35 te aldım Cerrahpaşa dan raporumu bir kere raporlu yaptım tabi pgt ücretini devlet karşılamıyor sonra raporum geçmeyen yerde yaptırdım zaten pgt ücretinin yanında tüp bebek ilaç maliyeti deve de kulak pgt ücretleri dolar üzerinden iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…