Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok var mı acaba normal yolla sağlıklı bebeğe sahip olan? Ben ilk tüp bebeği istanbulda yaptırdım ama kendim Ankarada yaşıyorum git gel çok yprucu oldıu Ankarada önerilebilecek merkez hangisi acaba

İşte tam olarak gmrüştüğüm ütün doktorlar bunu dedi aklımı karıştırdı doğal doğal doğal yap sakın tüp bebeğe yaklaşma dedi bitanesi farklı konuşsa peşinden gidecektim ama malesef

Çok var mı acaba normal yolla sağlıklı bebeğe sahip olan? Ben ilk tüp bebeği istanbulda yaptırdım ama kendim Ankarada yaşıyorum git gel çok yprucu oldıu Ankarada önerilebilecek merkez hangisi acaba
Ben ankara genartta tedavi oldum pgt tek gen ve ngs yapıldı. 9 haftalık hamileyim. Çok memnunum merkezden

İstanbulda hangi merkezde yaptrmştn canm kaç embriyodan kaç tanesi sağlıklı çıktıda tutmadı.. Burda en çok duydugum Ankarada iki merkez var yaptrıp olumlu sonuç alan Genart ve Centrum bu ikisinden birinde deneyeblrsn

Bencede doğal dene canım çünkü tüp her zman çözüm olmuyor ki ben kendlgimden hamile kalan biriydim ama tüp denedgmzde 18 yumurtadan 5. güne tek bir embriyom bile kalmadı bütün emeklerm boşuna gitti

Ücretler nasıl canım acaba rapor geçerli m sende ki sıkıntı neydi tranlokasyon mu? Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bize de dua et

İstanbul tüp bebek merkezinde oldum tedave 37 tane yumurta toplandı güzel ilerledi ama 2 tane sağlıklı çıktı sadece ikisinide transfer edildi ama tutmadı malesef çok umutluydu doktorda

Ücretler nasıl canım acaba rapor geçerli m sende ki sıkıntı neydi tranlokasyon mu? Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bize de dua et
Bu tedavi ile uğraşan anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin insallah. Biz sma (kas hastaligi) tasiyiciyiz esimle doğayla yolla bebeğin hasta olma ihtimali çok yuksek. Gecen yil sadece pgt tek gen bu hastalık tarandi 3 defa transfer oldum ve sonuç negatifti. Doktorum bu sene once pgt ile bu hastaligi eledi. Saglikli olanlara ngs yapti 9 nisanda iki embriyo transferi oldu. Çok şükür tutundu... hergun dualarımdasınız . Cani gonulden dua ediyorum

Rapor geceeli degil ozel klinik ama bircok ozel klinige gore fiyatlar uygun. Memorial ve acibademde görüşmüştük biz oralara gore fiyat baya uygun.

İstanbul tüp bebek merkezinde oldum tedave 37 tane yumurta toplandı güzel ilerledi ama 2 tane sağlıklı çıktı sadece ikisinide transfer edildi ama tutmadı malesef çok umutluydu doktorda
Sayıda çok iymş aslında işte birzda nasip bu işler hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…