Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba, ben çektirmedim bu yüzden hiç de araştırmadım ama şu linkteki başlığa bakabilirsiniz

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hsg-rahim-filmi.1023991/
Cok sagol cnm bana doktor filim cekdireceksin demedi ama sanirim adetim 3.gunu gel dedi.buyu ihtimal cektireck.onun icin simdiden arastiriyim dedim...adetimin 6.gunu gittim ultrasyonla bakti.bi sikinti yok dedi adetin 3.gunu gel dedi.neyle karsilasacagimi bilmiyorum.okuyorum tup bebekte rahim filmi gerekli yaziyo bakalim. Artik

Valla doktor istemediyse masraf yapma bence :))

Kizlar doktor bana adetin 2.uada 3.gunu gel dedi.benim adetimin ilk gunu lekenme oluyor acaba o gunude saycakmiyiz.ya lutfen cvppp

Kizlar doktor bana adetin 2.uada 3.gunu gel dedi.benim adetimin ilk gunu lekenme oluyor acaba o gunude saycakmiyiz.ya lutfen cvppp

Benim de öyle oluyo. Arayıp sormuştum. Şöyle demişlerdi..Saat 16 dan sonra başlayan aktif kanamanın olduğu günden sonraki günü 1.gün saycaksınız dediler. Yazarken bile kafam karıştı

Öyle mi canım farketmemisim.:) Allah nasip ederse iki tane transfer edilecek canm.
Canım transferin oldu mu maşallah hadi hayırlısıyla olsun bu defa.. iki tane transfer ederken tek seferde mi veriyolar rahime merak ettim :)deep ten haberin var mı o da pek girmiyor tranferi oldu mu acaba birde büyük oğlu hasta bi arkadaş vardı onun için ikinci bebek yapmıştı ismi bir türlü aklıma gelmiyor onlar naptı ki amilyat oldu mu acaba oğlu

Benim de öyle oluyo. Arayıp sormuştum. Şöyle demişlerdi..Saat 16 dan sonra başlayan aktif kanamanın olduğu günden sonraki günü 1.gün saycaksınız dediler. Yazarken bile kafam karıştı
Inanin anlamak icin defalarca okudum.soyle anladim.kanamam yogunlastigi gunden itibaren saycaksin arkadaslar bilen birileri muhakak vardir.

Inanin anlamak icin defalarca okudum.soyle anladim.kanamam yogunlastigi gunden itibaren saycaksin arkadaslar bilen birileri muhakak vardir.
Diğer tüp bebekle ilgili başlıklara yazarsanız gören daha çok olur. Pgt başlığı olduğu için pek kimse olmuyo. Ya da kliniği arayın, hemşireler yardımcı oluyo

Diğer tüp bebekle ilgili başlıklara yazarsanız gören daha çok olur. Pgt başlığı olduğu için pek kimse olmuyo. Ya da kliniği arayın, hemşireler yardımcı oluyo
Cok sagolun kuzenim doktor kadin dogumcu degil ama ona sordum bakalim cvp vermdi daha ama bakalim.olmadi dediginiz gibi hemsirelere sorarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…