- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.141
Yaş 40 olunca burada devlet karşılamıyor herşey özele giriuor ve çok pahalı türkiue hem hesaplı hemde bilsiğin dilini anladığın yer olduğu için kendimi daha güvende hissediyorum. Ayrıca türkiyedeki doktoruma evlenmeden öncede gidiyordum beni iyi tanıyor olmasıda güzel. Aslında yazdıklarınla türkiyedeki doktorumun dedikleri aynı onun içinde biraz rahatladım. Ayrıca birkaç yerlede görüşmüşsün. Birde burada okuduğumda emriyo test yaptırablatın büyük kısmında kayıp var oda dikkatimi çekti. Herşey nasip kısmette ondan ötesinede geçilmiyor. Benim ve eşimin genetik ve diğer testlerimiz iyi çıktığı halde bu dördüncü kaybım. 3 kendim kaldım 1. Kalbi atmadı kürtajı beklerken düştü. 2. Dış gebelik yaşadım. 3. Kimyasal gebelik oldu. Sonuncuda da kromozom 21 çıktı kordonda genişleme çıktı. Taktir allahın demekki zamanım gelmemiş diyorum. Doktor görüşmesinden sonra tabikide yazarım. Senin hedefin nedir?
Ben tam 2 hafta önce kürtaj oldum, şimdi biraz dinlenip tüp bebek tedavisine başlayacağım uygun zamanda. Genetikçilerle görüştüm kafam net. Tedavi göreceğimiz yer de netleşti gibi ama henüz kadın doğumcu ile görüşmedik. Adet günüme yakın bi muayene olup hemen ilk adette tedaviye başlayabilir miyiz onu soracağız. Bakalım hayırlısı. Allah ne takdir ederse maddi manevi gücümüz yettiğince deneyeceğiz, yılmak yok