Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben tam 2 hafta önce kürtaj oldum, şimdi biraz dinlenip tüp bebek tedavisine başlayacağım uygun zamanda. Genetikçilerle görüştüm kafam net. Tedavi göreceğimiz yer de netleşti gibi ama henüz kadın doğumcu ile görüşmedik. Adet günüme yakın bi muayene olup hemen ilk adette tedaviye başlayabilir miyiz onu soracağız. Bakalım hayırlısı. Allah ne takdir ederse maddi manevi gücümüz yettiğince deneyeceğiz, yılmak yok

Merhaba canım nasıl bir yedavi göreceksin yazmanda sakınca yoksa tabikide. Hayırlısı olur inşaallah tabi 3 ay dinlenme var değil mi?

Merhaba canım nasıl bir yedavi göreceksin yazmanda sakınca yoksa tabikide. Hayırlısı olur inşaallah tabi 3 ay dinlenme var değil mi?
Sakınca yok tabii ki. Yani normal bir tüp bebek tedavisi olacak. Dediğim gibi kadın doğumcu ile henüz görüşmedim ekstra drğişik bir şey ıygulsnır mı ne zaman başlatır bilemiyorum. Ben 3 ay bile beklemek istemiyorum ama tabii bakalım doktor ne diyecek. Benim için genetik kısım çok önemli idi. Dengeli translokasyon var bizde. Hem fish hem ngs uygulanacak bizde pgt aşamasında. Gebelik oluşursa da cvs yapılacak yine de. Allahım yardımcımız olsun. Hepimizin..

Amin canım. İnşallah başarılı bir süreç olur. Güzel haberlerini bekliyprum.

Nerde tedavi olcaksınız.

Hanımlar merhaba, sabahtan beri bu sayfayı detaylı okudum, baya bilgi sahibi olmaya çalıştım. Sizlerin de baZı konularda fikrinizi almak istedim. İlk tüp bebek tedavimde bugün embriyolarımın 5. Günü, 32 yaşındayım, bir başarısız aşılamam var. pcos dışında bir problem gözükmedi. Hiç gebeliğim ve düşüğüm yok. Eşim ve ben genetik test yaptırmadık. Pgt hakkında drlar illa yaptırın demedi sadece bilgi verdi ama düşük yada gebelik oluşmazsa pişman olurum diye düşünüyorum yaptırmazsam ama maddi olarak da külfetli. Dün iyi kalitede 10 embriyom vardı. Pgt için embriyo başına 300 dolar dendi ve sanırım 3-4 tane göndermek daha mantıklıymış. Anladığım kadarıyla kromozomların tamamına sayı ve morfolojik olarak bakılıyor. Forumda gördüğüm nsg ise daha kapsamlı sanırım, 46 kromozomun tek tek incelenmesi. Bana yapılacak olan hangisi olacak bu durumda? konuyu detaylı bilmedğimden dr a sormamıştım. Sizce yaptırmalı mıyım, fikirleriniz nedir?

Genetik bir hastalık taşıyıcısı değilseniz sadece ngs yani kapsamli kromozom taramasi yapilir

Genetik bir hastalık taşıyıcısı değilseniz sadece ngs yani kapsamli kromozom taramasi yapilir
Genetik test yaptırmadığımız için taşıyıcılık var mı bilmiyoruz. Kapsamlı kromozom taramasından kastınız nedir? Sayısı ve morfolojisine mi bakılıyor? Detaylı olan nedir? Çok teşekkürler cevap için

46 kromozom tek tek inceleniyor yapı olarak. Ama bence doktorunuzla tüm endişelerinizi paylaşın . Kafanız rahat bir tedavi için herseyi sorun

Kizlar bizde tedaviye basladik doktor yedigine ictigine dikkat et dedi.sizce neler yemeliyim daha kaliteli embrio icin

Çok önce yazmıştım ama gerilere düşmüş, tekrar yazayım haklarınızda hayırlıdını dileyerek. Bnm pgt ile 2 sağlam embriyom çıktı. 5. Günlerdi. Dr um çok iyi durumda olduklarını söylemişti. 1 i de bölünmüş ve üçüzlerimiz doğdu. Maddi olarak zaten tüp bebek yorucu ama özellikle 35 yaş üstü iseniz yaptrmanızı tavsiye ederim

Doktorunuz kim . Benim doktorumun da boyle bir hasta hikayesi var . Darisi bize saglikla insallah

Kızlar bir tek pgt yi biliyordum.ama baktım da birçok farklı yöntemler var.ngs fish cgh pgt bunlar hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaş varsa nasıl bir yöntem olduklarını kısaca anlatabilir mi acaba?

Transfer oldu mu gebelik sağlandı mı ? Benim doktorum aynı embriyo ya hem fish hem ngs yapılmasını onaylamamıştı
Benim transferim olmadi ama bizle aynı hastaligi taşıyan bir cok çift bu yöntemle saglikli bebeğine kavuştu. Darisi bizlere insallah. Bi de embriyolar 5.gune geldi. 5.gün-de birden fazla hücre alınabiliyor test icin. Mikrogen ankarada. Orayla da gorusebilirsiniz

Arkadaslar yakin bi zamanda rahim filmi cektiren varmi ben istanbulda oturuyorum.onerebilceginiz biyer varmi bide fiyatini ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…