hayat çok heyecanla okudum durumunu. çok şükür ki iki tane ilerlemiş inşallah tertemiz gelir onlar da. ohss oldu mu sende canım? ben tedavideydim geçen hafta pazartesi opu oldu.33 yumurta toplandı bunlardan 19 tanesi olgunmuş ve sadece 9 tanesi döllendi. ben şoka girdim tabi bu kadar az sayı beklemiyordum pko olduğum için gerçekten çok sarsıldım ilk 9 u duyduğumda ağla ağla geberdim. 5. güne kadar 9 gitti ama 6 tanesinden hücre alınacak kalitede olduğunu söylediler. embriyolog 6 taneden biyopsi aldı ve microgene gönderildi. bu pazartesi hücreler ngs ye girdi ve bana demişlerdi ki 9-15 gün içinde sonuç çıkar, ama dün bi telefon sonucunuz çıktı dedi. ben yine elim ayağım titredi tabi şaşırdım emin misiniz diyorum telefonda .. 6 taneden sağlıklı çıkmaz diye düşünüyordum ki bir tane ab kalitede normal çıkmış şükürler olsun ki. doktorun hemşiresi aradı ve dedi ki havuz yapalım ben seviniyorum 1 tane sağlıklı gelmesine siz ne diyorsunuz dedim hoca en az 2 tane transfer etmek istio ve sonraya da kalsın istiyor dedi. iyi de dedim ne olacak şimdi yapsam bi kere daha bi ton hem masraf hem de benim sağlığım ne durumda olacak dedim. ohss oldum ben dedim 9 günde ancak nefes almaya başladım ancak geçti daha iki gündür iyiyim ben. çok zor geçti yataktan çıkamadım bir hafta boyunca. hoca bu konuda ısrarcı tekrar yumurta toplansın tekrar genetiğe gitsin ve sağlıklı gelirse iki tane transfer etmek istiyor. o kadar kararsız kalmıştım ki kafayı yedim dün. sonra akşam bi kafamı toparladım ben dedim embriyoma güveniyim. sonuçta belki de inşallahhhh tutunursa bana o zaman bi daha
tüp bebek yapmak zorunda kalmayacağım inşallah . ama şimdi yaparsam öyle bi şansım yok .. buna karar verdim havuz yapmak istemiyorum sanırım. siz ne diyorsunuz. benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.