• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok geçmiş olsun canm.Merkezinle görüştüm mü peki onlar ne diyor?Burda maşallah hamile kalip doğuran arkadaşlarımız oldu.Henüz bizde bişey yok.Tedavi görüyorum yine hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
Yok konuşmadım ama çok sıkıntı çektim o kadar sıkıntı çektimki embriyoyu bile koydurmamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
İnşallah herşey iyi gider senin için hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bu havuz yönteminde hani sonraki ay tekrar opu oluyor ya ben de reglimi bekliyorum başlamak için. Ama işte ara girmeden olacağı için hani sıkıntı olup ta ertelenmemesi için yapabileceğim birsey var mı?
Canım değerlerine bakar doktor ona göre başlarsın zaten tedaviye heraldr. Sıkıntıya gireceğini düşünüyorsan eğer bir ay ara ver sonra başlarsın canım

Yok konuşmadım ama çok sıkıntı çektim o kadar sıkıntı çektimki embriyoyu bile koydurmamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
İnşallah herşey iyi gider senin için hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım inşallah senin de hakkında en hayırlısı olur.

Canm ertelenmemesi için şimdiden yapmam gereken bişey var mı?
İnan hiç bilmiyorum ama zannetmiyorum ben bişi olacağını .başlatırlar hemen . Rahmn toparlanması için ne gerekiyorsa doktor sana ilaç da verecek zaten sen dısardan bişi yapıcam diye uğraşma canım bana kalırsa akşıma bi tek bol bol protein tüketmen gerektiği geliyo. Hergün mutlaka protein tüket canım . Ben ohss oldum diye mesela opudan sonra bol protein tüket demişlerdi bana

İnan hiç bilmiyorum ama zannetmiyorum ben bişi olacağını .başlatırlar hemen . Rahmn toparlanması için ne gerekiyorsa doktor sana ilaç da verecek zaten sen dısardan bişi yapıcam diye uğraşma canım bana kalırsa akşıma bi tek bol bol protein tüketmen gerektiği geliyo. Hergün mutlaka protein tüket canım . Ben ohss oldum diye mesela opudan sonra bol protein tüket demişlerdi bana
Anladım canım çok teşekkür ederim.Protein tüketmeye çalışıyorum.Artık daha fazla ertelensin istemiyorum canm o yüzden sordum.Yine de Allah hayırlı zamanda herseyin hayırlısını versin.Siz neye karar veriyorsunuz?Transfer yakın mi?İnşallah çok güzel haberler alırsın, seneye bu zamanlar kucağında bebeğinle yazarsın. .:))

hayat çok heyecanla okudum durumunu. çok şükür ki iki tane ilerlemiş inşallah tertemiz gelir onlar da. ohss oldu mu sende canım? ben tedavideydim geçen hafta pazartesi opu oldu.33 yumurta toplandı bunlardan 19 tanesi olgunmuş ve sadece 9 tanesi döllendi. ben şoka girdim tabi bu kadar az sayı beklemiyordum pko olduğum için gerçekten çok sarsıldım ilk 9 u duyduğumda ağla ağla geberdim. 5. güne kadar 9 gitti ama 6 tanesinden hücre alınacak kalitede olduğunu söylediler. embriyolog 6 taneden biyopsi aldı ve microgene gönderildi. bu pazartesi hücreler ngs ye girdi ve bana demişlerdi ki 9-15 gün içinde sonuç çıkar, ama dün bi telefon sonucunuz çıktı dedi. ben yine elim ayağım titredi tabi şaşırdım emin misiniz diyorum telefonda .. 6 taneden sağlıklı çıkmaz diye düşünüyordum ki bir tane ab kalitede normal çıkmış şükürler olsun ki. doktorun hemşiresi aradı ve dedi ki havuz yapalım ben seviniyorum 1 tane sağlıklı gelmesine siz ne diyorsunuz dedim hoca en az 2 tane transfer etmek istio ve sonraya da kalsın istiyor dedi. iyi de dedim ne olacak şimdi yapsam bi kere daha bi ton hem masraf hem de benim sağlığım ne durumda olacak dedim. ohss oldum ben dedim 9 günde ancak nefes almaya başladım ancak geçti daha iki gündür iyiyim ben. çok zor geçti yataktan çıkamadım bir hafta boyunca. hoca bu konuda ısrarcı tekrar yumurta toplansın tekrar genetiğe gitsin ve sağlıklı gelirse iki tane transfer etmek istiyor. o kadar kararsız kalmıştım ki kafayı yedim dün. sonra akşam bi kafamı toparladım ben dedim embriyoma güveniyim. sonuçta belki de inşallahhhh tutunursa bana o zaman bi daha tüp bebek yapmak zorunda kalmayacağım inşallah . ama şimdi yaparsam öyle bi şansım yok .. buna karar verdim havuz yapmak istemiyorum sanırım. siz ne diyorsunuz. benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah biricik embriyon sana tutunsun evlat olsun karar vermek gerçekten çok zor hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin bence sende hayırlı sona yaklaştın Allah'ın izniyle sırasıyla hayırlı haberlerini almak dileğiyle canım Allah yardımcın olsun..

Anladım canım çok teşekkür ederim.Protein tüketmeye çalışıyorum.Artık daha fazla ertelensin istemiyorum canm o yüzden sordum.Yine de Allah hayırlı zamanda herseyin hayırlısını versin.Siz neye karar veriyorsunuz?Transfer yakın mi?İnşallah çok güzel haberler alırsın, seneye bu zamanlar kucağında bebeğinle yazarsın. .:))
İnşallahhh ağzından bal damlıyor. Önce histereskopi ameliyatı olcam iki adet sonra da inşallah transfer yani aralık ocak gibi görünüyor canım transferim insallah hayirli olur col saol insallah hepimiz cocuklarimizi kucagimiza aliriz bir an once

Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah biricik embriyon sana tutunsun evlat olsun karar vermek gerçekten çok zor hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin bence sende hayırlı sona yaklaştın Allah'ın izniyle sırasıyla hayırlı haberlerini almak dileğiyle canım Allah yardımcın olsun..
Cok saol canim allah razi olsunn hepinizden

İnşallahhh ağzından bal damlıyor. Önce histereskopi ameliyatı olcam iki adet sonra da inşallah transfer yani aralık ocak gibi görünüyor canım transferim insallah hayirli olur col saol insallah hepimiz cocuklarimizi kucagimiza aliriz bir an once
İnşallah canım benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ya kızlar kaç tedavi gördüm yine bilmiyorum opu sonrası 10.günüm lekenmelerim oluyor bugün.Kanama gibi..Normalde 6 7 güne bekliyordum.5 te olabilir ama bugün çok erken

Ya kızlar kaç tedavi gördüm yine bilmiyorum opu sonrası 10.günüm lekenmelerim oluyor bugün.Kanama gibi..Normalde 6 7 güne bekliyordum.5 te olabilir ama bugün çok erken
Canim normal olabilir benim ilk tedavimde opudan sonra 9. Gun gelmisti. Simsi mesela hala gelmedi 12 gun oldu

bende adet oldum arkadaşlar hatta bitti bile şükür ilaca başladık şimdilik herşey yolunda
inşallah toplanacaklarda dondurulanlarda sağlıklı çıkar ... ,

pgt ye başlamaya neredeyse 1 hafta kaldı
allahım zorlaştırma kolaylaştır yarabbi
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip et rabbim
cümlemize inşallah.

benim bu 5. toplamam olacak ilaç kullanıyorum

1. opu dan 15 gün sonra
2. opudan 14 gün sonra
3. opudan 13 gün sonra
4. opudan 12 gün sonra

adet oldum her opuda resmen 1 gün geriye geldi kanamam :)

bakalım 5. opuda ne olacak

benim bu 5. toplamam olacak ilaç kullanıyorum

1. opu dan 15 gün sonra
2. opudan 14 gün sonra
3. opudan 13 gün sonra
4. opudan 12 gün sonra

adet oldum her opuda resmen 1 gün geriye geldi kanamam :)

bakalım 5. opuda ne olacak
Havuz işlemini uzun yaptırmışsın.Ben bir opu daha olup öyle genetiğe göndericem.Gücümüz kalmadı. Tabi inşallah fazla embriyolarimiz oluşur. Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..

Havuz işlemini uzun yaptırmışsın.Ben bir opu daha olup öyle genetiğe göndericem.Gücümüz kalmadı. Tabi inşallah fazla embriyolarimiz oluşur. Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Soyleki ben ilk 2 toplamada genetik problemi bilmiyordum.ama amj dusuktu ve yumurta azdi..1.opuda 1 tane 2. Opuda 2 tane emb.olustu sadece 1 i transfee edildi tutmadi..
Derken o sirada allah tarafindan bir sekilde bu genetik problemi tespit ettik ve setup yapildi ozaman dan beri de de bu 3. Ve son toplamam olacak nasipse..

Ve evet tukendik cok zor cok buyuk maliyetler.

Soyleki ben ilk 2 toplamada genetik problemi bilmiyordum.ama amj dusuktu ve yumurta azdi..1.opuda 1 tane 2. Opuda 2 tane emb.olustu sadece 1 i transfee edildi tutmadi..
Derken o sirada allah tarafindan bir sekilde bu genetik problemi tespit ettik ve setup yapildi ozaman dan beri de de bu 3. Ve son toplamam olacak nasipse..

Ve evet tukendik cok zor cok buyuk maliyetler.
İnşallah hayırlısıyla bu son tedavin olur canm.İkizlerini getirir sana..:)))Hepimizin son tedavisi olsun.Bebişlerle bu sayfayı kapatalım. .:))

İnşallah hayırlısıyla bu son tedavin olur canm.İkizlerini getirir sana..:)))Hepimizin son tedavisi olsun.Bebişlerle bu sayfayı kapatalım. .:))
Kismet 2 tane olsun sirayla olsun insallah ikiz baktim ben kardeslerim ikiz cok zor cok yipratici rabbim sirayla nasip etsin..

Isteyene de ayni anda insallah

Back