- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.221
Canim sukur yaa maddi durum yuzunden hala beklyorum canm bebiş büyuyormu o bizim mucizemiz :)Maysaaa nasilsin? Napiyosun? Var mi bi gelisme? Seni merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sukur yaa maddi durum yuzunden hala beklyorum canm bebiş büyuyormu o bizim mucizemiz :)Maysaaa nasilsin? Napiyosun? Var mi bi gelisme? Seni merak ediyorum
Benimde 3 toplama da birikti ..ilk toplamayi transfer ettik tutmadi zaten..sonraki toplananlar bunlar ..yarin doktora gidicem insallah hayirlisiyla selametlw son toplamayi yapariz ..Maslalh canm. Bende havuz yontemi yapmistim. Amh degerim cok dusuktu. 3 toplamada 7 embryo elde etmisyik. Ama benim genetik problem tip bebekten sonra anlasildi. Allah yardimcin olsun.
Bu gurup cok heyecanli
Vicdanazabi vallahi özlettiniz kendinizi..:)) Canim biz havuz işlemi yaptırmaya karar verdik. Reglimle birlikte bir tur daha döneceğiz. Kaç embriyo oluşursa diğer iki embriyo ile birlikte genetige göndereceğiz,sonraki reglimle de inşallah transfer yapılacak. Tabi sorunsuz ilerlersek bu şekilde olacak inşallah..Hayatt seni takipteyin, nasilsin? cok ama cok sevindim. Gozunaydin. Ins ikiside temiz gelir pgt den. Transfer ne zamana?
Vicdanazabi vallahi özlettiniz kendinizi..:)) Canim biz havuz işlemi yaptırmaya karar verdik. Reglimle birlikte bir tur daha döneceğiz. Kaç embriyo oluşursa diğer iki embriyo ile birlikte genetige göndereceğiz,sonraki reglimle de inşallah transfer yapılacak. Tabi sorunsuz ilerlersek bu şekilde olacak inşallah..Hayatt seni takipteyin, nasilsin? cok ama cok sevindim. Gozunaydin. Ins ikiside temiz gelir pgt den. Transfer ne zamana?
Allah yardimcin olsun maysa. Yasamayan bilmez pgt cok masrafli. Ins hayirlisiyla baslarsin tedavine.Canim sukur yaa maddi durum yuzunden hala beklyorum canm bebiş büyuyormu o bizim mucizemiz :)
Benim de ilk transferde dusugum olunca yine genetik test yapildi ben translokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi canim. Geriye embryolar kaldi am benmucize bi sekilde dogal yolla hamile kaldim. Coook zor bi surecten gectik Ama sukurler olsun saglikli dogdu yavrum. Bende cok dusuk zor kullanmisti doktor ve de ise yaramisti.Benimde 3 toplama da birikti ..ilk toplamayi transfer ettik tutmadi zaten..sonraki toplananlar bunlar ..yarin doktora gidicem insallah hayirlisiyla selametlw son toplamayi yapariz ..
Genetik problem neydi arkadasim nasilnortaya cikti
Inan bende ozledim sizleri hayat, aademek sende havuz yapacaksin hadi bakalim canim benim. Allah yolunu acik etsin ins. Kolay yollardan gecersin icimden hep sana ikiz geciyo hayat. Bakalim tutacak miVicdanazabi vallahi özlettiniz kendinizi..:)) Canim biz havuz işlemi yaptırmaya karar verdik. Reglimle birlikte bir tur daha döneceğiz. Kaç embriyo oluşursa diğer iki embriyo ile birlikte genetige göndereceğiz,sonraki reglimle de inşallah transfer yapılacak. Tabi sorunsuz ilerlersek bu şekilde olacak inşallah..
Çok teşekkür ederim canım..O zaman dua et inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun..:)) İnşallah canım içinden geçeni Allah duysun..Inan bende ozledim sizleri hayat, aademek sende havuz yapacaksin hadi bakalim canim benim. Allah yolunu acik etsin ins. Kolay yollardan gecersin icimden hep sana ikiz geciyo hayat. Bakalim tutacak mi
Takipteyim seni
Sana yemin ederim hatta iki üç gün önce kaç defa ismini tam animsamaya çalıştım ne yapıyorsun bakmak için. Hani Zeynep biliyorum ama tam olarak nickini çıkaramadım. Nasılsın canm neler yapıyorsun?merhaba kızlar beni hatıtladınızmı iki yıl oldu sanırım girmeyeli
Canı sağolsun bırak huysuz olsun canım. .Onlar dünyaya gelene kadar ne aşamalardan geçtiniz..Büyüdükçe rahatlarsin canm Allah sizlere bağışlasın maşallah..Allah yardimcin olsun maysa. Yasamayan bilmez pgt cok masrafli. Ins hayirlisiyla baslarsin tedavine.
Cok sukur maysa, 3 aylik oldu yavrum ama cok huysuz cok uykusuz. Inan unutmusum bebek bakmayi. Gercekten hem de ne mucize yaa. Nasil unuturum o gunleri,bu gurubu...
hayat çok heyecanla okudum durumunu. çok şükür ki iki tane ilerlemiş inşallah tertemiz gelir onlar da. ohss oldu mu sende canım? ben tedavideydim geçen hafta pazartesi opu oldu.33 yumurta toplandı bunlardan 19 tanesi olgunmuş ve sadece 9 tanesi döllendi. ben şoka girdim tabi bu kadar az sayı beklemiyordum pko olduğum için gerçekten çok sarsıldım ilk 9 u duyduğumda ağla ağla geberdim. 5. güne kadar 9 gitti ama 6 tanesinden hücre alınacak kalitede olduğunu söylediler. embriyolog 6 taneden biyopsi aldı ve microgene gönderildi. bu pazartesi hücreler ngs ye girdi ve bana demişlerdi ki 9-15 gün içinde sonuç çıkar, ama dün bi telefon sonucunuz çıktı dedi. ben yine elim ayağım titredi tabi şaşırdım emin misiniz diyorum telefonda .. 6 taneden sağlıklı çıkmaz diye düşünüyordum ki bir tane ab kalitede normal çıkmış şükürler olsun ki. doktorun hemşiresi aradı ve dedi ki havuz yapalım ben seviniyorum 1 tane sağlıklı gelmesine siz ne diyorsunuz dedim hoca en az 2 tane transfer etmek istio ve sonraya da kalsın istiyor dedi. iyi de dedim ne olacak şimdi yapsam bi kere daha bi ton hem masraf hem de benim sağlığım ne durumda olacak dedim. ohss oldum ben dedim 9 günde ancak nefes almaya başladım ancak geçti daha iki gündür iyiyim ben. çok zor geçti yataktan çıkamadım bir hafta boyunca. hoca bu konuda ısrarcı tekrar yumurta toplansın tekrar genetiğe gitsin ve sağlıklı gelirse iki tane transfer etmek istiyor. o kadar kararsız kalmıştım ki kafayı yedim dün. sonra akşam bi kafamı toparladım ben dedim embriyoma güveniyim. sonuçta belki de inşallahhhh tutunursa bana o zaman bi daha tüp bebek yapmak zorunda kalmayacağım inşallah . ama şimdi yaparsam öyle bi şansım yok .. buna karar verdim havuz yapmak istemiyorum sanırım. siz ne diyorsunuz. benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.Canı sağolsun bırak huysuz olsun canım. .Onlar dünyaya gelene kadar ne aşamalardan geçtiniz..Büyüdükçe rahatlarsin canm Allah sizlere bağışlasın maşallah..
Canim inanki aklimdaydin.Gerçekten karar vermesi zor şu anki durumun.Yani o bir tane embriyo belki tutunur hatta bölünebilir de inşallah.Ama işte insan kararsız kalıyor.Çok masrafli..Ngs de tutunma ihtimali daha yüksek inşallah ta öyle olur.Canm bi de genetige giden para daha fazla.Zaten o masrafı yapmıssin.Havuz yaptırmasan da olur o yüzden.hayat çok heyecanla okudum durumunu. çok şükür ki iki tane ilerlemiş inşallah tertemiz gelir onlar da. ohss oldu mu sende canım? ben tedavideydim geçen hafta pazartesi opu oldu.33 yumurta toplandı bunlardan 19 tanesi olgunmuş ve sadece 9 tanesi döllendi. ben şoka girdim tabi bu kadar az sayı beklemiyordum pko olduğum için gerçekten çok sarsıldım ilk 9 u duyduğumda ağla ağla geberdim. 5. güne kadar 9 gitti ama 6 tanesinden hücre alınacak kalitede olduğunu söylediler. embriyolog 6 taneden biyopsi aldı ve microgene gönderildi. bu pazartesi hücreler ngs ye girdi ve bana demişlerdi ki 9-15 gün içinde sonuç çıkar, ama dün bi telefon sonucunuz çıktı dedi. ben yine elim ayağım titredi tabi şaşırdım emin misiniz diyorum telefonda .. 6 taneden sağlıklı çıkmaz diye düşünüyordum ki bir tane ab kalitede normal çıkmış şükürler olsun ki. doktorun hemşiresi aradı ve dedi ki havuz yapalım ben seviniyorum 1 tane sağlıklı gelmesine siz ne diyorsunuz dedim hoca en az 2 tane transfer etmek istio ve sonraya da kalsın istiyor dedi. iyi de dedim ne olacak şimdi yapsam bi kere daha bi ton hem masraf hem de benim sağlığım ne durumda olacak dedim. ohss oldum ben dedim 9 günde ancak nefes almaya başladım ancak geçti daha iki gündür iyiyim ben. çok zor geçti yataktan çıkamadım bir hafta boyunca. hoca bu konuda ısrarcı tekrar yumurta toplansın tekrar genetiğe gitsin ve sağlıklı gelirse iki tane transfer etmek istiyor. o kadar kararsız kalmıştım ki kafayı yedim dün. sonra akşam bi kafamı toparladım ben dedim embriyoma güveniyim. sonuçta belki de inşallahhhh tutunursa bana o zaman bi daha tüp bebek yapmak zorunda kalmayacağım inşallah . ama şimdi yaparsam öyle bi şansım yok .. buna karar verdim havuz yapmak istemiyorum sanırım. siz ne diyorsunuz. benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
dimi ben de öyle inanıyorum sonuçta hiç sağlıklı çıkmayabilir de yaptırsam bile. o da tamamen boşa gitmiş olacak yıpratıcı zaten bu süreçler . çok yorucu allah hepimize doğru kararlar verdirtsin inşallah. çok okuyan dinine aşırı bağlı biri değildim. tedaviye başlamadan önce bir sürü duaya başladım onların etkisinin çok olduğuna inanıyorum çünkü hep bi işaret geldi gibi geliyor bana. her gün dualar ediyorum hem hepimize hem isteyen herkese hem kendime. önce herşey inanmakla başlıyor. nasipte varsa bir tane yavrum bana tutunur inşallah diyorum. buna inanmak istiyorum .. dualarınızı eksik etmeyin nolur.. inşallah senin de herşeyy yolunda gider inşallahhh . bu acılarımız bitsin artık .. çok zor şeyler yaşadık her birimiz, allah daha beterlerinden saklasın.. hep güzel şeyler yaşayalım artık inşallahCanim inanki aklimdaydin.Gerçekten karar vermesi zor şu anki durumun.Yani o bir tane embriyo belki tutunur hatta bölünebilir de inşallah.Ama işte insan kararsız kalıyor.Çok masrafli..Ngs de tutunma ihtimali daha yüksek inşallah ta öyle olur.Canm bi de genetige giden para daha fazla.Zaten o masrafı yapmıssin.Havuz yaptırmasan da olur o yüzden.
Zeynep hatiladim tabi. Cokta merak etim nasilsinmerhaba kızlar beni hatıtladınızmı iki yıl oldu sanırım girmeyeli
Deep merhaba. Ben sana ve yumoşuna çok inanıyorum. Ben de olsam o süreçten tekrar geçmek istemezdim. Yumoşuna şans ver. İnşallah sana tutunur ve sağlıkla dünyaya gelir. Allah yardımcımız olsun. Amin.Sevgiler.hayat çok heyecanla okudum durumunu. çok şükür ki iki tane ilerlemiş inşallah tertemiz gelir onlar da. ohss oldu mu sende canım? ben tedavideydim geçen hafta pazartesi opu oldu.33 yumurta toplandı bunlardan 19 tanesi olgunmuş ve sadece 9 tanesi döllendi. ben şoka girdim tabi bu kadar az sayı beklemiyordum pko olduğum için gerçekten çok sarsıldım ilk 9 u duyduğumda ağla ağla geberdim. 5. güne kadar 9 gitti ama 6 tanesinden hücre alınacak kalitede olduğunu söylediler. embriyolog 6 taneden biyopsi aldı ve microgene gönderildi. bu pazartesi hücreler ngs ye girdi ve bana demişlerdi ki 9-15 gün içinde sonuç çıkar, ama dün bi telefon sonucunuz çıktı dedi. ben yine elim ayağım titredi tabi şaşırdım emin misiniz diyorum telefonda .. 6 taneden sağlıklı çıkmaz diye düşünüyordum ki bir tane ab kalitede normal çıkmış şükürler olsun ki. doktorun hemşiresi aradı ve dedi ki havuz yapalım ben seviniyorum 1 tane sağlıklı gelmesine siz ne diyorsunuz dedim hoca en az 2 tane transfer etmek istio ve sonraya da kalsın istiyor dedi. iyi de dedim ne olacak şimdi yapsam bi kere daha bi ton hem masraf hem de benim sağlığım ne durumda olacak dedim. ohss oldum ben dedim 9 günde ancak nefes almaya başladım ancak geçti daha iki gündür iyiyim ben. çok zor geçti yataktan çıkamadım bir hafta boyunca. hoca bu konuda ısrarcı tekrar yumurta toplansın tekrar genetiğe gitsin ve sağlıklı gelirse iki tane transfer etmek istiyor. o kadar kararsız kalmıştım ki kafayı yedim dün. sonra akşam bi kafamı toparladım ben dedim embriyoma güveniyim. sonuçta belki de inşallahhhh tutunursa bana o zaman bi daha tüp bebek yapmak zorunda kalmayacağım inşallah . ama şimdi yaparsam öyle bi şansım yok .. buna karar verdim havuz yapmak istemiyorum sanırım. siz ne diyorsunuz. benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Canm çok kısa yazdım farkındayım sarjim çok azdi ve dışardaydim. Şu anda yapacağın masraf çok değilse havuz olayina hiç girme.Yapılacak masrafı yapmışsın zaten.Havuz işlemini biz yaptırıyoruz ama embriyo henüz genetige gitmedigi için o masrafı henüz yapmamistik zaten.Sen zaten yapmışsın geriye ne kaldı ki yani havuz olsa nerden kârın olacak?Benim iki embriyo genetige gitse belki hiç sağlıklı gelmeyecekti.Senin durumunda olsaydım ben de havuz işlemini kabul etmezdim galiba ama dedigim gibi havuz olmadan hersekilde masrafa gireceksen havuz olması daha iyi.Ama o masrafı yapmışsın zaten.İnşallah doğru kararı verirsin.Rabbim yardımcın olsun,dualarini kabul etsin inşallah.Bu arada benden 32 yumurta toplandı, 14ü olgun 6si döllendi.Embriyoların ikinci günü birinin gelişimi durdu.Son güne iki tane kaldı. Ohhs riskimiz vardı,opu sonrası drum 5 tane orgalutran iğne verdi.Günde bir tane yaptım. Göbeğim halâ şiş ama öyle ciddi sıkıntı yaşamadım.dimi ben de öyle inanıyorum sonuçta hiç sağlıklı çıkmayabilir de yaptırsam bile. o da tamamen boşa gitmiş olacak yıpratıcı zaten bu süreçler . çok yorucu allah hepimize doğru kararlar verdirtsin inşallah. çok okuyan dinine aşırı bağlı biri değildim. tedaviye başlamadan önce bir sürü duaya başladım onların etkisinin çok olduğuna inanıyorum çünkü hep bi işaret geldi gibi geliyor bana. her gün dualar ediyorum hem hepimize hem isteyen herkese hem kendime. önce herşey inanmakla başlıyor. nasipte varsa bir tane yavrum bana tutunur inşallah diyorum. buna inanmak istiyorum .. dualarınızı eksik etmeyin nolur.. inşallah senin de herşeyy yolunda gider inşallahhh . bu acılarımız bitsin artık .. çok zor şeyler yaşadık her birimiz, allah daha beterlerinden saklasın.. hep güzel şeyler yaşayalım artık inşallah
Sana yemin ederim hatta iki üç gün önce kaç defa ismini tam animsamaya çalıştım ne yapıyorsun bakmak için. Hani Zeynep biliyorum ama tam olarak nickini çıkaramadım. Nasılsın canm neler yapıyorsun?
İyiyim kızlar teşekkür ederim .size anne oldum demeyi o kadar isterdimki ama maalesef düşükten sonra hamile kalamadım .hayat aynı devam ediyor yaniZeynep hatiladim tabi. Cokta merak etim nasilsin
Çok geçmiş olsun canm.Merkezinle görüştüm mü peki onlar ne diyor?Burda maşallah hamile kalip doğuran arkadaşlarımız oldu.Henüz bizde bişey yok.Tedavi görüyorum yine hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..İyiyim kızlar teşekkür ederim .size anne oldum demeyi o kadar isterdimki ama maalesef düşükten sonra hamile kalamadım .hayat aynı devam ediyor yani
Ha bu arada ürtiker hastası oldum aspirin bile kullanamıyorum bir embriyom var onu nasıl olacakta ilaç almadan transfer edicekler hiçbir bilgim yok
Eee sizler naptınız hamile kalan varmı