• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ne olur bosluga düsmeyin uzulmeyin eminim ki en sonunda en iyisi olacak belki cok ugrasacagiz belki zorlanip sabrimiz tukenecek aama sonunda yuzumuz gulecek insallh ...bence bidaha tedavi oncesi bitkisel yapin hem esinize hem kendinize yumurta sperm kalitesi icin vitaminde cok onemli ikizannesi2016 ikizannesi2016 vardi sanki o vitamin kulandi tedavi oncesi

Ne olur bosluga düsmeyin uzulmeyin eminim ki en sonunda en iyisi olacak belki cok ugrasacagiz belki zorlanip sabrimiz tukenecek aama sonunda yuzumuz gulecek insallh ...bence bidaha tedavi oncesi bitkisel yapin hem esinize hem kendinize yumurta sperm kalitesi icin vitaminde cok onemli ikizannesi2016 ikizannesi2016 vardi sanki o vitamin kulandi tedavi oncesi
Canm ben bu tedavimde 3 4 ay teatrio qenzim10 kullandım,bal tarçın çörekotu karışımı eşimle birlikte tükettim. 32 yumurta toplandı,sonu da olumlu olsun herkese şiddetle tavsiye edecem dedim ama embriyolar gelişmedi. Diğerlerinde kullanmadım böyle bir durum olmadı hatırlarsan.Birazdan ararlar bakalım.

İnşallah Rabbim güzel gönlüne göre versin. Inşallah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin. AMİN. Zaten çok iyi bir annesin belli.
Sağol canım benim çok teşekkür ederim..:)) Canm biz son anda havuz sistemine karar verdik.Bir tür daha dönüp öyle genetige göndereceğiz.

Canm havuz sistemine karar verdik.Önümüzdeki reglimle yeniden yumurta takibi yapılacak en son hepsi genetige gidecek.
İyi düşünmüşsünüz canım çok mantıklı bir karar içimde güzel hisler var senle alakalı bu sefer olacak Allah'ın izniyle müjdeli haberinide buradan okuyacağız inşallah..

Kızlar bende adet olmayı bekliyorum bu ay kısmetse son toplamam olacak havuz yapmaya çalışıyoruz
sonra tek gen ve pgt yapılacak dua edin inşallah embriyolarım 5. güne gider ve biyopsi alınıp sağlıklı çıkarlar

toplanan 7 embriyom 3. gün donduruldu şimdi son toplama da hepsi 5. güne götürelecek inşallah

Kızlar bende adet olmayı bekliyorum bu ay kısmetse son toplamam olacak havuz yapmaya çalışıyoruz
sonra tek gen ve pgt yapılacak dua edin inşallah embriyolarım 5. güne gider ve biyopsi alınıp sağlıklı çıkarlar

toplanan 7 embriyom 3. gün donduruldu şimdi son toplama da hepsi 5. güne götürelecek inşallah
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canm.Şuan bile şansın yüksek gibi görünüyor.Rabbim yardımcın olsun.

Maslalh canm. Bende havuz yontemi yapmistim. Amh degerim cok dusuktu. 3 toplamada 7 embryo elde etmisyik. Ama benim genetik problem tip bebekten sonra anlasildi. Allah yardimcin olsun.
Bu gurup cok heyecanli

Back