- 26 Temmuz 2017
- 43
- 22
- 3
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.101
Canim hayirlisi yapacak bisey yok artik buna. Dondurulmusun varmiydiArkadaslar benim BCG sonucu düştü ilaçlar bitti 9 oldu hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirlisi yapacak bisey yok artik buna. Dondurulmusun varmiydiArkadaslar benim BCG sonucu düştü ilaçlar bitti 9 oldu hayırlısı
Canim ileri yaslarda sıkıntı olabiliyor. Bunun icin yaptitabilirsin. Labarotuvarina guveniyorsan zarar gormez diye dusunuyorum. Ama 2 taneye yaptirmak ne kadar mantikli ve dogru karar bunu doktorunla konus bence.Benim şu an 2 tane yumurta döllendi gelişimine bakacağız bunlara pgt yaptırayım mı bilemedim çünkü sadece 2 tane yumurtam çıktı pgt yaptırırsam yapısı bozulur mu başka şansım Yok
Doktorum gerek Yok dediCanim ileri yaslarda sıkıntı olabiliyor. Bunun icin yaptitabilirsin. Labarotuvarina guveniyorsan zarar gormez diye dusunuyorum. Ama 2 taneye yaptirmak ne kadar mantikli ve dogru karar bunu doktorunla konus bence.
Geçmiş olsun canm.Benim tedavimde de değerim katlanmamisti ve düşükle sonuçlanmıştı.Sende de yukselmeyince aklıma geldi aslında ama inşallah sorun olmaz dedim ve canını sıkmamak için söylemedim. İnşallah en yakın zamanda daha mutlu haberlerini burdan paylaşırsın.Arkadaslar benim BCG sonucu düştü ilaçlar bitti 9 oldu hayırlısı
Bence çok iyi bir oran. İçinizi ferah tutun. Allah gönlünüze göre versin.Ardaslar dun transfer oldum dr transferin tutmasi yuzde yetmis dedi sizce bu oran iyi mi
Saolun inşallah iyi olurBence çok iyi bir oran. İçinizi ferah tutun. Allah gönlünüze göre versin.
İyi canım arkadasıöada yuzde 80 demişlerdi tutu. İnsallah seninkide tutar hakkında hayırlısı olsunArdaslar dun transfer oldum dr transferin tutmasi yuzde yetmis dedi sizce bu oran iyi mi
Keske bir bilgimiz olsada paylassak canim. Buarada pgt ye kac embriyo ginderebildin bir tane saglikli geldi.Ne olur arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun tek gen hastalığı için setup haricinde her deneme için para ödedinizmi ödediyseniz nekadar ücreti..
İyi geceler canm hayırlı olsun tedavin.Ben de iyiyim çok şükür.Hayırlısını diliyorum Allah'tan.Canm sorun hakkında çok bir bilgim yok. Set up bir kere yaptırdık biz.Pgtye ayrı paket fiyati ödedik.2000 dolar olması lazım.drkumut Vicdanazabi gözünüz Aydın olsun Rabbim evlatlarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.. buradaki bütün arkadaşlarımıza Rabbim bekletmeden tez vakitte evlatlarına kavuştursun inşallah.. deepliner tadavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere.. hayat_gun sen nasılsın yeni tedaviye nezaman başlayacaksın hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
Sağol canımm.. 4 tane gönderdim biri sağlıklı geldi..Keske bir bilgimiz olsada paylassak canim. Buarada pgt ye kac embriyo ginderebildin bir tane saglikli geldi.
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.. yani setup haricinde 2000 dolar mı ödedin ozaman yeni tedaviye başlayınca ayrıca bir ücret ödemeyeceksin paket olarak ödedin doğrumu anladım sagol canım cevabın için inşallah diğer arkadaşlardanda cevap veren olur..İyi geceler canm hayırlı olsun tedavin.Ben de iyiyim çok şükür.Hayırlısını diliyorum Allah'tan.Canm sorun hakkında çok bir bilgim yok. Set up bir kere yaptırdık biz.Pgtye ayrı paket fiyati ödedik.2000 dolar olması lazım.
Evet canm set up dışında 2000 dolar ödedim. Hastaneye ödedigimiz normal tüp bebek ücreti ayrı tabi.Birde bu ödedigimiz para sadece pgt paket fiyati.Cgh veya ngs de olursa embriyo başına ekstra para ödeniyor canm.Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.. yani setup haricinde 2000 dolar mı ödedin ozaman yeni tedaviye başlayınca ayrıca bir ücret ödemeyeceksin paket olarak ödedin doğrumu anladım sagol canım cevabın için inşallah diğer arkadaşlardanda cevap veren olur..
Sağol canım biraz aydınlandım sayende tedavinin en başında setup la ilgili detaylı bilgi verilmedi biZe oyuzden biraz şaşırdık ilk tedavide setup haricinde para ödemedik genetik hastalıpımız için sadece kromozom için her embrio ya 425 dolar ödedik şimdi 2. Tedavi aşamasında setup harici yüklü bir miktar söyleyince şok olduk keşke en başında söyleseler herşeyi..Evet canm set up dışında 2000 dolar ödedim. Hastaneye ödedigimiz normal tüp bebek ücreti ayrı tabi.Birde bu ödedigimiz para sadece pgt paket fiyati.Cgh veya ngs de olursa embriyo başına ekstra para ödeniyor canm.
Rica ederim canım.Aynen baştan bilince ona göre hesap yapılır.İnşallah rabbim emeklerimizi araya vermez canm.Senin de güzel haberlerini alalım burdan innnşallah..Sağol canım biraz aydınlandım sayende tedavinin en başında setup la ilgili detaylı bilgi verilmedi biZe oyuzden biraz şaşırdık ilk tedavide setup haricinde para ödemedik genetik hastalıpımız için sadece kromozom için her embrio ya 425 dolar ödedik şimdi 2. Tedavi aşamasında setup harici yüklü bir miktar söyleyince şok olduk keşke en başında söyleseler herşeyi..
İnşalalh canım çok sağol hepimiz inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız seni maysayı deep arkadaşımızı takipteyim hayırlı haberlerinizi almak ümidiyle ve tabi buradaki bütün arkadaşlarımızın inşAllah..Rica ederim canım.Aynen baştan bilince ona göre hesap yapılır.İnşallah rabbim emeklerimizi araya vermez canm.Senin de güzel haberlerini alalım burdan innnşallah..