• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim şu an 2 tane yumurta döllendi gelişimine bakacağız bunlara pgt yaptırayım mı bilemedim çünkü sadece 2 tane yumurtam çıktı pgt yaptırırsam yapısı bozulur mu başka şansım Yok
Canim ileri yaslarda sıkıntı olabiliyor. Bunun icin yaptitabilirsin. Labarotuvarina guveniyorsan zarar gormez diye dusunuyorum. Ama 2 taneye yaptirmak ne kadar mantikli ve dogru karar bunu doktorunla konus bence.

Arkadaslar benim BCG sonucu düştü ilaçlar bitti 9 oldu hayırlısı
Geçmiş olsun canm.Benim tedavimde de değerim katlanmamisti ve düşükle sonuçlanmıştı.Sende de yukselmeyince aklıma geldi aslında ama inşallah sorun olmaz dedim ve canını sıkmamak için söylemedim. İnşallah en yakın zamanda daha mutlu haberlerini burdan paylaşırsın.

drkumut drkumut Vicdanazabi Vicdanazabi gözünüz Aydın olsun Rabbim evlatlarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.. buradaki bütün arkadaşlarımıza Rabbim bekletmeden tez vakitte evlatlarına kavuştursun inşallah.. deepliner deepliner tadavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere.. hayat_gun hayat_gun sen nasılsın yeni tedaviye nezaman başlayacaksın hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

Tek gen hastalığı olup setup çalışması için para ödeyen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz birkaç sorum olacak ben geçen yıl tüp bebek tedavisine başladım setup için bizden 3250 dolar para alındı ve bu üçreti tek seferliğine aldıklarını söylediler ayrıca yaşımdan dolayıda cgh yapıldı onun içinde her embrio için 425 dolar ödedim bir embriyom sağlıklı geldi ama malesef tutmadı şimdi yeni tedavi için hazırlanıyorum yani hem Tekgen hastalığı hemde kromozomlara bakılıyor şimdi kromozom için yine 425 dolar ödeyeceğim bunu zaten biliyordum tek gen hastalığım içinde her deneme için ek ücret istiyorlar 750 Euro ile 1750 Euro arası lütfen bana yardımcı olun sizler 2. Deneme için nekadar ödediniz..

drkumut drkumut Vicdanazabi Vicdanazabi gözünüz Aydın olsun Rabbim evlatlarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.. buradaki bütün arkadaşlarımıza Rabbim bekletmeden tez vakitte evlatlarına kavuştursun inşallah.. deepliner deepliner tadavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere.. hayat_gun hayat_gun sen nasılsın yeni tedaviye nezaman başlayacaksın hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
İyi geceler canm hayırlı olsun tedavin.Ben de iyiyim çok şükür.Hayırlısını diliyorum Allah'tan.Canm sorun hakkında çok bir bilgim yok. Set up bir kere yaptırdık biz.Pgtye ayrı paket fiyati ödedik.2000 dolar olması lazım.

İyi geceler canm hayırlı olsun tedavin.Ben de iyiyim çok şükür.Hayırlısını diliyorum Allah'tan.Canm sorun hakkında çok bir bilgim yok. Set up bir kere yaptırdık biz.Pgtye ayrı paket fiyati ödedik.2000 dolar olması lazım.
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.. yani setup haricinde 2000 dolar mı ödedin ozaman yeni tedaviye başlayınca ayrıca bir ücret ödemeyeceksin paket olarak ödedin doğrumu anladım sagol canım cevabın için inşallah diğer arkadaşlardanda cevap veren olur..

Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.. yani setup haricinde 2000 dolar mı ödedin ozaman yeni tedaviye başlayınca ayrıca bir ücret ödemeyeceksin paket olarak ödedin doğrumu anladım sagol canım cevabın için inşallah diğer arkadaşlardanda cevap veren olur..
Evet canm set up dışında 2000 dolar ödedim. Hastaneye ödedigimiz normal tüp bebek ücreti ayrı tabi.Birde bu ödedigimiz para sadece pgt paket fiyati.Cgh veya ngs de olursa embriyo başına ekstra para ödeniyor canm.

Evet canm set up dışında 2000 dolar ödedim. Hastaneye ödedigimiz normal tüp bebek ücreti ayrı tabi.Birde bu ödedigimiz para sadece pgt paket fiyati.Cgh veya ngs de olursa embriyo başına ekstra para ödeniyor canm.
Sağol canım biraz aydınlandım sayende tedavinin en başında setup la ilgili detaylı bilgi verilmedi biZe oyuzden biraz şaşırdık ilk tedavide setup haricinde para ödemedik genetik hastalıpımız için sadece kromozom için her embrio ya 425 dolar ödedik şimdi 2. Tedavi aşamasında setup harici yüklü bir miktar söyleyince şok olduk keşke en başında söyleseler herşeyi..

Sağol canım biraz aydınlandım sayende tedavinin en başında setup la ilgili detaylı bilgi verilmedi biZe oyuzden biraz şaşırdık ilk tedavide setup haricinde para ödemedik genetik hastalıpımız için sadece kromozom için her embrio ya 425 dolar ödedik şimdi 2. Tedavi aşamasında setup harici yüklü bir miktar söyleyince şok olduk keşke en başında söyleseler herşeyi..
Rica ederim canım.Aynen baştan bilince ona göre hesap yapılır.İnşallah rabbim emeklerimizi araya vermez canm.Senin de güzel haberlerini alalım burdan innnşallah..

Rica ederim canım.Aynen baştan bilince ona göre hesap yapılır.İnşallah rabbim emeklerimizi araya vermez canm.Senin de güzel haberlerini alalım burdan innnşallah..
İnşalalh canım çok sağol hepimiz inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız seni maysayı deep arkadaşımızı takipteyim hayırlı haberlerinizi almak ümidiyle ve tabi buradaki bütün arkadaşlarımızın inşAllah..

Back