• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bugün test yaptim arkadaslar tek cizgi cikti, demekki nasip degilmis, 8. günüm ve kizimda 7sene önce 8. günde cikmisti, hayirlisi böyleymis, canim cok yandi, ama bi damla göz yasi gelmiyor sabrin sonu selamettir
Canım benim hayırlısı olsun ümidini kaybetme dur bakalim

Canım benim hayırlısı olsun ümidini kaybetme dur bakalim
Esimin üzülcek encok ona canim yaniyor, cok ugrasti, Alalh ondan bin kat razi olsun, ben onu cok sevindirmek istedim, Rabbim insAllah icime ferHlik verir, ne diyim bu dabizim imtihanimiz, izine bile gidemedi, yanimdan ayrilmadi, ben onun hakkini nasil ödiyecem, Allahima cok dua ettim,

Esimin üzülcek encok ona canim yaniyor, cok ugrasti, Alalh ondan bin kat razi olsun, ben onu cok sevindirmek istedim, Rabbim insAllah icime ferHlik verir, ne diyim bu dabizim imtihanimiz, izine bile gidemedi, yanimdan ayrilmadi, ben onun hakkini nasil ödiyecem, Allahima cok dua ettim,

Canimm kendini yipratma inancini kaybetme lutfen hayirlisi erken yapmissin sanki testi bi kac gun sonra bi daha yenile bakalim
Ama sen hissetmistin demistim sana insan kendini hissediyo diye
Uzulme nolur hayirlisiyla olcak insallah umudumuz hep olsn

Canimm kendini yipratma inancini kaybetme lutfen hayirlisi erken yapmissin sanki testi bi kac gun sonra bi daha yenile bakalim
Ama sen hissetmistin demistim sana insan kendini hissediyo diye
Uzulme nolur hayirlisiyla olcak insallah umudumuz hep olsn
Ben en cok esime üzüliyorum kendime hic üzülmiyorum, pek sanmiyorum bisey degiscegine, ona nasil diycem hala aklim almiyor, benim yüzümden bütün senelik izini gitti, kizimin bi kardesi olsun istedim, onun can yoldasi olsun istedim, baska kardesler gördügünde neden benim ablam böyle neden ben onla oyniyamiyorum, dediginde canimin ne kadar yanidigini kimse bilemez

Ben en cok esime üzüliyorum kendime hic üzülmiyorum, pek sanmiyorum bisey degiscegine, ona nasil diycem hala aklim almiyor, benim yüzümden bütün senelik izini gitti, kizimin bi kardesi olsun istedim, onun can yoldasi olsun istedim, baska kardesler gördügünde neden benim ablam böyle neden ben onla oyniyamiyorum, dediginde canimin ne kadar yanidigini kimse bilemez

Cok sukur bir kizin var benim hic cocugum yok 2 kayibim var ustelik :(( benim gibi ayni durumda olan cok kisi var lutfen sukret haline cocuguna saril op kokla
Bende esime bir cocuk vermeyi cok istiyorum benim de esim cok yiprandi hepimizin ki ...
icini ferah tut kendini yipratma

Cok sukur bir kizin var benim hic cocugum yok 2 kayibim var ustelik :KK43:( benim gibi ayni durumda olan cok kisi var lutfen sukret haline cocuguna saril op kokla
Bende esime bir cocuk vermeyi cok istiyorum benim de esim cok yiprandi hepimizin ki ...
icini ferah tut kendini yipratma
Canim benim herzaman sükür ediyorum, Rabbim kimseyi darda birakmasin ama cocugumun göz yaslarini görünce ona dayanamiyorum, ablasina bakip aglamasina dayanamiyorum, ben diyorum ya kendimi hic düsünmiyorum, neyse hakkimizda hayirlisi....

Canım noldu bişey mi oldu hepsini okuyamadım ya kötü bişey mi oldu

Canim benim herzaman sükür ediyorum, Rabbim kimseyi darda birakmasin ama cocugumun göz yaslarini görünce ona dayanamiyorum, ablasina bakip aglamasina dayanamiyorum, ben diyorum ya kendimi hic düsünmiyorum, neyse hakkimizda hayirlisi....

Haklisin senin sinavinda cok baska Rabbim guc kuvvet versin hemen pes etmeyin Allah buyuk insallah saglikla nasip eder

Canım noldu bişey mi oldu hepsini okuyamadım ya kötü bişey mi oldu
Gebelik Test yaptim canim, tek cizgi cikti, kizimdada yapmistim ayni gün cikmisti ben daha ümit edemiyorum
Kan testi yaptın mi ..
Yurt disinda kan testi tarihi gelmedimi yapmiyorlar
Haklisin senin sinavinda cok baska Rabbim guc kuvvet versin hemen pes etmeyin Allah buyuk insallah saglikla nasip eder
Amin xanim, Kün fe yekün, mevlam hepimizi sevindirsin

Gebelik Test yaptim canim, tek cizgi cikti, kizimdada yapmistim ayni gün cikmisti ben daha ümit edemiyorum

Sen yinede moralini yüksek Tut
.kızın erken tutunmuş tür ..kan testi ni görmeyen e kadar moralini bozma lutfen..Rabbim senin için en hayirlsi ni versin insallah
Hl

Canım çok üzüldüm çok mu istiyoruz da Allah vermiyor acaba ?
bilemedim ki ;(

Üzülme, ben iyim cok sükür, tabii esime söyleyene kadar ozaman belki aglama krizine girerim, bitane daha embryom var nasip o da olmassa ozaman yinede sükür halimize, her serde bi hayr vardir
Evet cnm hakkımızda hayırlısı

Bugün test yaptim arkadaslar tek cizgi cikti, demekki nasip degilmis, 8. günüm ve kizimda 7sene önce 8. günde cikmisti, hayirlisi böyleymis, canim cok yandi, ama bi damla göz yasi gelmiyor sabrin sonu selamettir
Benim 10 gun değerim 36 çıkmıştı. Evde test yapsaydım ben de çift çizgiyi goremeyecektim. Sen once gunun gelince kan tahlili yaptır ve hiçbirşey netkeşmeden uzme kendini.

Bence çok erken ben 10 günde test yaptım önce tek çizgi çıktı bende acaba olmadı mı dedim testi atmamıştim çöpe banyoda duruyordu sonra bi baktım ikinci çizgi azıcık belli oluyor

Back