• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Trizomi 12 hakkında bilgisi olan var mı?
1 embriyom vardı
4aa1 kalite dendi
5. gün biyopsı yapıldı ve bugun sonuc trizomi 12

amh değerim 0,14
2 kimyasal
1 kere 8 haftalık kalp atısı alamadıgım için kaybım vardı

benim ne yapmam gerekiyor
bu beslenme ile düzeltilebilecek bişey mi
yumurtalarımın kalitesizliğinden mi oluyor? K Kavimlergocu bilgin var mı tatlım?

1 embriyom vardı
4aa1 kalite dendi

amh değerim 0,14
2 kimyasal

yumurtalarımın kalitesizliğinden mi oluyor? K Kavimlergocu bilgin var mı tatlım?
Canım Prof Semra Kahraman a gittim cidden bilgili genetikte çok ciddi benim eşime sperm fish bakacak translasyon olduğu için

1 embriyom vardı
4aa1 kalite dendi

amh değerim 0,14
2 kimyasal

Bu kayıplardan sonra esıne ve kendine kromozom testi kendine pıhtılasma testı yaptrdın mı?
Bu kayıpların sebebı ıcın ne dedı doktorun?
Sonucta 3 kaybın var

Canım Prof Semra Kahraman a gittim cidden bilgili genetikte çok ciddi benim eşime sperm fish bakacak translasyon olduğu için
Canım sen daha once baska yere gıdıyodun dımı ?
Semra Hanımı bende duydum
Senınle durumumuz aynı kayıplarımız
Bn esıme kendıme kromozom testlerı yaptırdım sonuc beklıyorum
Sen neler yapıcaksın?

Canım sen daha once baska yere gıdıyodun dımı ?
Semra Hanımı bende duydum
Senınle durumumuz aynı kayıplarımız
Bn esıme kendıme kromozom testlerı yaptırdım sonuc beklıyorum
Sen neler yapıcaksın?
Benim sorun belli kromozom sonucun çıksın sen de Yol haritanı çizersin

Bu kayıplardan sonra esıne ve kendine kromozom testi kendine pıhtılasma testı yaptrdın mı?
Bu kayıpların sebebı ıcın ne dedı doktorun?
Sonucta 3 kaybın var

karyotip kromozom testı yapılmıstı
ilk tup bebek tedavılerıne baslamadan ve 46 kromozom bende ve esımde tam dı bı sıkıntı yoktu
benım kımyasal ve kalbı duran gebelıklerım oldugu ıcın ve yumurtalık rezervım azaldıgı ıcın tekrar kalbı durması veya kayıp yaşamamk ıcın ngs yontemı kullanıldı
ondada 12. kromozom hatalı cıktı dedı

karyotip kromozom testı yapılmıstı
ilk tup bebek tedavılerıne baslamadan ve 46 kromozom bende ve esımde tam dı bı sıkıntı yoktu
benım kımyasal ve kalbı duran gebelıklerım oldugu ıcın ve yumurtalık rezervım azaldıgı ıcın tekrar kalbı durması veya kayıp yaşamamk ıcın ngs yontemı kullanıldı
ondada 12. kromozom hatalı cıktı dedı

Trombofili paneline baktirdin mi ? Pihtilasma yani kanda bakiliyor
Kromozom sende ve esinde sorun olmayabilir genellikle dollenme sirasinda embriyoda oluyor onun icin de ngs yapiliyor dedigin gibi
Bir de sperm dna hasar tespit var biliyomusun ?
Spermde ki hasari olcuyor

Kizlar tedaviye baslamak icin butun testler tamamlandi tuo bebege karar verildi.adet olamiyorum ya dun olmam lazimdi.cok cnm sikildi ya gecen ayda boyle oldu ama normalde 31 gunde bi adet oluyodum gecen ay 35 gunde oldum bu ayda olmadim iyi daraldim ya...

Kizlar tedaviye baslamak icin butun testler tamamlandi tuo bebege karar verildi.adet olamiyorum ya dun olmam lazimdi.cok cnm sikildi ya gecen ayda boyle oldu ama normalde 31 gunde bi adet oluyodum gecen ay 35 gunde oldum bu ayda olmadim iyi daraldim ya...
Stres yapmışsın. Sakin ol. Hayırlı olsun tedavin.

Hayirlisi canim, sonucun iyi cikcagini hic sanmiyorum, icimde kötü bir his var, herzaman hayirlisi diyorum ama bu seferde olmadi gibi, bu agridan cocuk kalirmi korkusu cöktü üzerime,
Tatlım o bizde hep var kötü şeyler yaşadığımız için ama benim içimden senin sonucun olumlu gibi geliyor

Hayirlisi canim, sonucun iyi cikcagini hic sanmiyorum, icimde kötü bir his var, herzaman hayirlisi diyorum ama bu seferde olmadi gibi, bu agridan cocuk kalirmi korkusu cöktü üzerime,

bende bu bebegimde hep kotu hissediyordum ilki bebegi kaybettim diye korkuyosun diyodu cevremdekiler,hic sevinemedim tebrik edenlere bisey diyemedim herkes cok mutluydu ama ben olamiyordum bi turlu maalesef sonucta iyi olmadi ... sen uzul diye demiyorum ama insan hissediyo kendini Rabbimden hayirlisi insallah

Tatlım o bizde hep var kötü şeyler yaşadığımız için ama benim içimden senin sonucun olumlu gibi geliyor
Ah canim, insAllah düsündügün gibi olur
bende bu bebegimde hep kotu hissediyordum ilki bebegi kaybettim diye korkuyosun diyodu cevremdekiler,hic sevinemedim tebrik edenlere bisey diyemedim herkes cok mutluydu ama ben olamiyordum bi turlu maalesef sonucta iyi olmadi ... sen uzul diye demiyorum ama insan hissediyo kendini Rabbimden hayirlisi insallah
Herzaman derim ya hayirlisi neyse o olsun

Back