• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bunu bende dinledim, imsAllah en yakin zamanda yapabilirler bunu

Dinledim bulent tırası cok enteresan ama bence o kadar sac rengi goz rengi abartı tabii oncelik umarım gercekten onemli hastalıklara kromozom bozukluklarına tanınır
Cok yoruldum arastırmaktan tedaviden Rabbim beterınden korusun tabii cok sukur tedavisi olacak durumdayız

Kızlar Bülent Tıraş'ın resmi internet sitesinde Trt Habere yaptığı söyleyişiyi izleyin, bozuk olan kromozomun yerine sağlamını yerleştirebileceklermii artık.
Gen diyor ama cnm kromozom üzerindeki genlerden bahsediyor tüm bozuk kromozom u değiştirebilse keşke

Kızlar Günaydın dün adetimin 2 günüydü opudan sonra 2 adetim genetiğe giden embriyodan 3 göndermiştik 2 temiz geldi bu gün estrofen başlıyorum 1 seferde 3 tane kullanacagim
Tatlım benim çok güzel ne güzel bir haber verdin

Her şeyin hayırlısı olur insalah rabbim yardımcımız olsun transfere kadar ne yemeliyim ne yapmaliyim sizce
Cok sevindim canim, Saglikli beslen canim insAllah hayirli haberler aliriz, bende beklemedeyim, bende bol bol badem ceviz kabak cekirdegi yiyorum, hakkimizda hayirlisi,
1 tanemi transfer ettircen?

Cok sevindim canim, Saglikli beslen canim insAllah hayirli haberler aliriz, bende beklemedeyim, bende bol bol badem ceviz kabak cekirdegi yiyorum, hakkimizda hayirlisi,
1 tanemi transfer ettircen?
İki tane istiyorum ama tabi bunu konusmadik daha rabbim hakkimizda hayırlı olanı eylesin eğer hayırlı değilse de hayira çevirsin inşallah

Her şeyin hayırlısı olur insalah rabbim yardımcımız olsun transfere kadar ne yemeliyim ne yapmaliyim sizce
Hayırlı olsun canm.İnşallah bu tedavin sana saglikli hayirli bebişler getirir.Fındık, ceviz,badem,kabak çekirdeği,günde bir haslanmis yumurta,günde bir ya da iki dilim ananas,günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu,bol bol su..Bunları tüketmeye çalış canm.Havuç mevsimi değil ama diğer saydıklarımı elinden geldiğince tüketmeye çalış. İlk üç gün özellikle uzan,arada çok hafif yürüyüşler yap.Jel verirse kullandıktan sonra 10 15 dk hafif yürü. Dua et canm..Nasipte varsa,zamanı geldiyse ne olursa olsun birsekilde yine Allah yavrularimizi gönderir ama bizler tedbirimizi alalım yine de..

Hayırlı olsun canm.İnşallah bu tedavin sana saglikli hayirli bebişler getirir.Fındık, ceviz,badem,kabak çekirdeği,günde bir haslanmis yumurta,günde bir ya da iki dilim ananas,günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu,bol bol su..Bunları tüketmeye çalış canm.Havuç mevsimi değil ama diğer saydıklarımı elinden geldiğince tüketmeye çalış. İlk üç gün özellikle uzan,arada çok hafif yürüyüşler yap.Jel verirse kullandıktan sonra 10 15 dk hafif yürü. Dua et canm..Nasipte varsa,zamanı geldiyse ne olursa olsun birsekilde yine Allah yavrularimizi gönderir ama bizler tedbirimizi alalım yine de..
Önerileriniz için çok teşekkür ederim rabbim yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar, daha once yazmıştım 4 kez doğal yoldan hiç kalpatımı alınmamış duşuğum vardı. Geçen sene tup bebekte cgh yaptırdık , altı embriyodan ikisi sağlıklı gelmişti. Biri tuttu fajat yedinci hafta kalbi durmuştu. Neyse bu temmuzda bir kez daha denedik. 5. Gune 3 embriyom geldi ve biyopsi yapılıp donduruldu. Ngs işlemi yapıldı ama malesef uçu de sağlıksız çıktı. Ne eşimde ne ben de hiçbir sorun yok. Kromozom, genetik tum testlerimiz yapıldı. Uç kez rahim filmi, histereskopi derken hiçbşr şey bulunamadı. Sorun sanırım benim yumurtalarda. Dollenme de hata oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Maddi manevi çok yıpratıyor. Ngs yi merak edenler olabilir. 5. Gune gelen embriyoya biyopsi yapılıyor ve donduruluyor. Aslında ngs işlemi 4 gun suruyor fakat işlem için başka yerden embriyo gelmesini bekliyorlar. Embriyo başı 300 dolar. Cgh den daha uygun ve kapsamlı. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar, daha once yazmıştım 4 kez doğal yoldan hiç kalpatımı alınmamış duşuğum vardı. Geçen sene tup bebekte cgh yaptırdık , altı embriyodan ikisi sağlıklı gelmişti. Biri tuttu fajat yedinci hafta kalbi durmuştu. Neyse bu temmuzda bir kez daha denedik. 5. Gune 3 embriyom geldi ve biyopsi yapılıp donduruldu. Ngs işlemi yapıldı ama malesef uçu de sağlıksız çıktı. Ne eşimde ne ben de hiçbir sorun yok. Kromozom, genetik tum testlerimiz yapıldı. Uç kez rahim filmi, histereskopi derken hiçbşr şey bulunamadı. Sorun sanırım benim yumurtalarda. Dollenme de hata oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Maddi manevi çok yıpratıyor. Ngs yi merak edenler olabilir. 5. Gune gelen embriyoya biyopsi yapılıyor ve donduruluyor. Aslında ngs işlemi 4 gun suruyor fakat işlem için başka yerden embriyo gelmesini bekliyorlar. Embriyo başı 300 dolar. Cgh den daha uygun ve kapsamlı. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Cok gecmis olsun size de Rabbim insallah hayirlisiyla saglikla nasip eder bebeginizi

Bende 4,5 aylık hamıleyken genetık bozukluktan dolayı bebegımı kaybettım esımle kendime genetık test yaptırdık su an dınlenme asamasındayız tedaviye tekrar baslayacagımız zaman embrıyolara butun testlerı yaptıracagız Allah yardımcımız olsun umarım mutlu sona ulasırız

K Kavimlergocu canim tesadüfen bakınca konu sahibinin sen olduğunu gordum.eğer yanlışlık yoksa yok diye tahmin ediyorum.2009da konuyu acmissin baya olmuş seninle başka bir topikte konuşmuştuk.şimdi ne durumdasin yani bebeğin oldu mu veya tedavin ne aşamada??

Selam arkadaslar bugün transferin 6 günü 3-4 gündür belim cok agriyor, galiba böbreklerimden rahatsizlandim yarin doktora gidecem, bu agri böyle devam ederse pek sonucu iyi görmiyorum hakkimizda hayirlisi

Back