- 2 Ekim 2016
- 384
- 173
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #47.721
Şimdi eşim de olan 6 ve 13. kromozomları çocuğum benden alsa o zaman bir sıkıntı olmayacak öyle mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aklıma cok takılan bısey var yardımcı olursanız sevınırım
Ben 23 gün once genetık bozukluk sebebı ıle 4,5 aylık bebegımı kaybettım bıraz toparladım arastırmalara basladım tüp bebek yaptırmıstık esımde ve bende teknık hıc bır sorun yok spermler iyi yumurtalarım iyi
Bir daha ki deneme de yine tup bebek yaptırcam pgt testi ile ama okudugum herkesın embrıyoları saglıksız olarak donuyor testlerden bundan korktum ve anlayamadım neden kımsenın saglıklı donus olmuyor? Bende yaptırcam benı aydınlatın nolur atasehır memorıala gıdıyorum
Taşıyıco derken canımMerhaba bu gruba yeni katıldım yazmak istedim
Bende pgt yaptırdım nisan ayında ilk transfer gerçekleştirildi sonuç negatif oldu şimdi kalan sağlıklı embriyolarımla yeniden transfer düşünüyorum
Ama benim pgt yaptırma sebebim farklı translokasyon değil ben taşıyıcıyım bu sebeple yaptırdım 5 embriyo pgt ye gitti sonuç 4 embriyoda hastalık çıkmadı sağlıklı dönüş oldu bende bahçeciye gidiyorum
Size neden daha önce pgt yöntemi yapılmadı genetik bozukluk olduğunu bilmiyormuydunuz. Çok üzüldüm allah sabır versin
Şu Bülent tıraşın dediği genlerle oynama çıksa da o zaman kromozom sorunları ortadan kalkacak galiba.
Benim isteme nedenim kizim cok agliyor, ben ablamla oyniyamiyorum herkesin saglikli kardesi var benim hasta ablam var diye aglamisti aglaya aglaya uyuya kalmisti benim canim cok yandi ablasi yüzde yüz engelli, 24 saat oksijen aliyor ve daha neler neler, imtihan dünyasiOooo siz 3. çocuğu istiyorsunuz sanırım
Taşıyıco derken canım
Anladım canım, siz de daha kolay sıkıntısız temiz embiriyo bulmakBenim aileden gelen genetik bir rahatsızlık var canım kas hastalığı o sebeple pgt yaptırdım
Havuz işlemi yaptırarak daha fazla embriyo biriktirme gibi bir tedavi önermediler mi size ?Kızlar şimdi diyelim pgt ye 5 tane gitti diyelim doktor %80 anormal embiriyo oluşur dedi, yani şöyle mi düşünmek lazım şansım 8 embiriyo da 1 tane mi sağlkı bulmam lazım
% 50 şansı var ya hastalık var yada yok embriyoların hastalıksız olanları denk gelmiş bir arkadaşım da yine aynı şekilde genetik rahatsızlıktan dolayı yaptırmıştı 5 embriyodan sağlıklı dönüş olmadı malesefAnladım canım, siz de daha kolay sıkıntısız temiz embiriyo bulmak
% 50 şansı var ya hastalık var yada yok embriyoların hastalıksız olanları denk gelmiş bir arkadaşım da yine aynı şekilde genetik rahatsızlıktan dolayı yaptırmıştı 5 embriyodan sağlıklı dönüş olmadı malesefAnladım canım, siz de daha kolay sıkıntısız temiz embiriyo bulmak
Sizin 2 tanesinden 1 tanesinde olma ihtimali var bizim 4 taneden 1 tane% 50 şansı var ya hastalık var yada yok embriyoların hastalıksız olanları denk gelmiş bir arkadaşım da yine aynı şekilde genetik rahatsızlıktan dolayı yaptırmıştı 5 embriyodan sağlıklı dönüş olmadı malesef
Sizin 2 tanesinden 1 tanesinde olma ihtimali var bizim 4 taneden 1 tane
Canım bu blogtakilerin çoğunda traklasyon olduğu için pgt yapılıyor ve sağlıklı olan bulunmaya çalışılıyor maalesef sağlıklı olan da az çıkıyor benim 7 de 3 sağlıklı çıktı ben bile kendimi şanslı hissediyorum.traklasyon olup olmadığını da hastanelerin tıbbi genetik bölümünde test yaptırıp öğreniyoruz
12 tane vardı en son kontrol de yumurtam ama toplama günü 5 tane çıktı, diğerlerinin içi boşmuş , çok kırgınım üzgünüm, 1 tane embiriyom tek başına 4 gün dayanabildi keşke 1 gün daha dayanabilseydi ve sağlıklı olsaydıHavuz işlemi yaptırarak daha fazla embriyo biriktirme gibi bir tedavi önermediler mi size ?
Biz eşimle 4 tane sağlıklı embriyoyu duyunca havuzdan vazgeçmiştik ama açıkcası biraz da karamsarlığa düştüm birinci denemeden sonra
Merhaba bu gruba yeni katıldım yazmak istedim
Bende pgt yaptırdım nisan ayında ilk transfer gerçekleştirildi sonuç negatif oldu şimdi kalan sağlıklı embriyolarımla yeniden transfer düşünüyorum
Ama benim pgt yaptırma sebebim farklı translokasyon değil ben taşıyıcıyım bu sebeple yaptırdım 5 embriyo pgt ye gitti sonuç 4 embriyoda hastalık çıkmadı sağlıklı dönüş oldu bende bahçeciye gidiyorum
Size neden daha önce pgt yöntemi yapılmadı genetik bozukluk olduğunu bilmiyormuydunuz. Çok üzüldüm allah sabır versin
Merhaba bu gruba yeni katıldım yazmak istedim
12 tane vardı en son kontrol de yumurtam ama toplama günü 5 tane çıktı, diğerlerinin içi boşmuş , çok kırgınım üzgünüm, 1 tane embiriyom tek başına 4 gün dayanabildi keşke 1 gün daha dayanabilseydi ve sağlıklı olsaydı
Benim aileden gelen genetik bir rahatsızlık var canım kas hastalığı o sebeple pgt yaptırdım