How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Doktor sperm ne kadar kötü olursa olsun eğer yumurta iyiyse döllenir diyor hadi inşallah.. senin eşinin sperm sayısı iyi mi canım ?

kızlar bugün kontrolüm vardı 8 tane yumurtam oluşmuş, gonal f ye devam dedi doktorum ayrıca bi ilaç daha verdi sizce iyi mi ? Salı günü yeniden gidecem yumurta sayım daha da artabilir mi ?

İlaç kullanmaya devam dediyse hem çapı artacaktır hem de sayısı da artabilir, belli olmaz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Diyeceksiniz Allah'ın izniyle canım.. ben bile inanamıyorum bazen...18 yıl sonra evim şenlendi hayatım tamamıyla değişti hayal bile edemiyordum bugünleri..oğlum 10aylık oldu..çok şükür onu veren rabbime..Allah'ım tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.. herşeyin zamanı varmış sadece sabır arkadaşlar.. Allah herkesin yardımcısı olsun amin
Allah bağışlasın canm yüzünüz hep gülsün..Umudumuz sizlerden geliyor zaten.Böyle mutlu sonlar umudumuzu arttırıyor neden olmasın diyoruz. Çok mutlu oluyorum başarı hikayeleri okudukça. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

Son düzenleme:
Arkadaslar tek gen hastaligi olup embriyonun tasiyici olup yransfer yapyiran var mi
Ben yaptırdım canm.Hiç tasiyiciligina takılmıyorum. Kendi gibi taşıyıcı bulma ihtimali az,bulsa bile tip hergeçen zaman daha da ilerliyor.Kaldıki o zamana kadar baya ilerler Allah'in izniyle..

Arkadaslar bisey sorcam ya tedavi esnasinda ilac kullaniliyoya.ignede veriyolarmis ayriyetten o igne haric bide catlama ignesi oluyomus ya bunlari kendinizmi vurunuyosunuz yoksa eczane ne biliyim hastanede vuruluyo ya ben kendi kendime vuramam paniyim ben sizler ne yapiyosunuz ya

Arkadaslar bisey sorcam ya tedavi esnasinda ilac kullaniliyoya.ignede veriyolarmis ayriyetten o igne haric bide catlama ignesi oluyomus ya bunlari kendinizmi vurunuyosunuz yoksa eczane ne biliyim hastanede vuruluyo ya ben kendi kendime vuramam paniyim ben sizler ne yapiyosunuz ya
Cnm uçları çok ince göbekten vurabilirsin eşinde vurabilir
Yok vuramaz diyorsan sağlıkocağı vurur evzanalerin iğne yapma yetkisi yok

Vurursun tatlım benim tek derdimiz bu olsun :KK66:
Haklisin aslinda.bazen gereksiz seyleride sorun yapabiliyorum...gecenlerde adetim gecikti 4 gun hamileyim sandim eczaneyle akraba oldum resmen test almaktan millet hamileyim diye sevinir.ben tetirgin oldum tekrar ayni seyleri yasamaktan evlat acisi col zor cunku.hem hamile olmadigima uzuldum hem rahatladim adet olunca.cok degisik bi pskolojii...

Haklisin aslinda.bazen gereksiz seyleride sorun yapabiliyorum...gecenlerde adetim gecikti 4 gun hamileyim sandim eczaneyle akraba oldum resmen test almaktan millet hamileyim diye sevinir.ben tetirgin oldum tekrar ayni seyleri yasamaktan evlat acisi col zor cunku.hem hamile olmadigima uzuldum hem rahatladim adet olunca.cok degisik bi pskolojii...
Canım hangimiz de hal kaldı ki haklısın
Allah'ım bir daha hiç bize yaşatmasın ben erken Doğum yaptığımda çocuğum hastane de üzerime geliyor du aklımı kaçırdım sandım

Canım hangimiz de hal kaldı ki haklısın
Allah'ım bir daha hiç bize yaşatmasın ben erken Doğum yaptığımda çocuğum hastane de üzerime geliyor du aklımı kaçırdım sandım
Evet bende aynen bana doktor elimden gelini yaptim.ama kurdaramadik.dediginde doktoru parcaliycaktim resmen.ama iste hayat ilk kaybettigimde cocuk falan gormk istemiyodum.ama simdi tekrar bi bebegim olsun yeterki saglikli olsun fazlasinda gozum yok diyorum annem kizim yasin daha 29 1de olsu 2de olsun niye oyle diyosun diyo ama 1 tane saglikli olsun.rabbim nasip etsin insallah diyorum ben.

Kızlar salı günü kontrolüm var iğnelere devam ediyrum salı günü 8. Günüm olacak ne zaman yumurtalar toplanıyor. Cumartesi ye kadar biter mi her şey

Bu arada bizim cinsel ilişki yasak eşimin boşalması gerekiyor ama mastırbasyon yapmak istemiyor beni deli ediyor, başka türlü nasıl boşalacaksa

O paniklik bende de var ve acı eşiğim düşük.İlk iğneyi eşim yaptı baya acemice,ama sonrakileri kendim yaptım gayet te rahat yaptım.

Back