How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rica ederim bildigim konularda herzaman yardımcı olmak isterim.Hamile değilim iki denememiz oldu.İkisinde de iki embriyo yerleştirildi ve biri taşıyıcı diğeri normaldir ancak ilkinde tutmadi.İkincisinde tutundu ama değerim katlanmayip düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum düşüğü myoma bağladı.Myomumu aldırdım. Her ihtimale karşı üçüncü denemeyi Allah izin verirse ngs yöntemiyle düşünüyoruz.Diğer ikisi pgt ile olmuştu.
Bu arada hamilelik olursa drum da önerirse amniyosentez yaptırırım sanırım.
Cnm sen nerde yapacaksın ngs yi bana israrıma rağmen achg yaptı lar

Kızlar selam, ben de perşembe günü pgt yapılmış embriyolardan birini transfer olacağım.
Doktorum %70 iyi kalitede olduğunu söyledi. Sizce durumum ne olur? İlk denemem ve çok stresliyim.
Nolur iyi bişeyler diyin :dua:
İyi olur cnm bnm stres yapma o çok etkiliyor

Çok geçmiş olsun canm embriyon yok mu yani?Normalde yanılma ihtimali %1 seninki neden öyle?Transfer ettirmek istemiyo musun?%5 lik oran için de amniyosentez yaptırırsın.
Yok tatlım zaten parsiyel trizomi 3p yazıyor sonuç tek embriyom du da düzgün de gelse alta yazmış merkez yüzde 5 yanılma payı var diye yüzde 5 nedir ya ?

Bizim merkezimiz Mikrogen olması lazım canm.Ankara'da..Kafalarına göre mi yapıyorlar öylesi daha mı mantıklı geliyor anlamadım.
Ben de Muhterem beye yaptırmak istedim
Yok biz genetix le çalışıyoruz dediler ama çok saçma yüzde 5 yanılma payı yazılması evet kafalarına göre yaptılar ngs için imza attım ama achg yaptılar

Yok tatlım zaten parsiyel trizomi 3p yazıyor sonuç tek embriyom du da düzgün de gelse alta yazmış merkez yüzde 5 yanılma payı var diye yüzde 5 nedir ya ?
Anlayamadım ben de canm.Bizim genetikcimiz doğruluk oranı %99 demişti.Şimdi eşime sordum Mikrogen canm merkezin adı.

Ben de Muhterem beye yaptırmak istedim
Yok biz genetix le çalışıyoruz dediler ama çok saçma yüzde 5 yanılma payı yazılması evet kafalarına göre yaptılar ngs için imza attım ama achg yaptılar
Çok üzüldüm canm.İnşallah en yakın zamanda tekrar başlar sağlıklı yavrularına kavuşursun.

Anlayamadım ben de canm.Bizim genetikcimiz doğruluk oranı %99 demişti.Şimdi eşime sordum Mikrogen canm merkezin adı.
Biliyorum ben görüştüm onlarla çok tatlı biri Muhterem hoca bakayım ben de dinlemeyip tekrar başlayacağım işe girip biraz kafa dağıtmak istiyorum tabii arada yumurta kalitem ne olur bilinmez

Benim pgt sonucum kötü geldi
Üstüne basa basa dememe rağmen genetixs aCHG yapmış
Alta yazıyor yüzde 5 oranında yanlış olabilir cvs aminosentez le desteklenmelidir
Dengeli kromozom değişikliklerinde mızaisizm tek gen hastalıklarında bilgi verici değildir
Yüzde 5 nedir ya

Canm cok anlamadıgım ıcın soruyorum müsait oldugunda detaylı yazarmısın sana zahmet cunku bende yaptırıcam mecbur hatırlarsın belki 2 kaybım var bırı 4,5 aylıktı genetık bozukluk
Achg neden ıstemedın mesela? Ona ragmen neden yaptılar? Bende cuma gunune devlet arastırma hastanesınde. Randevu aldım 15 gun oldu bebegımı kaybedelı :( kafamda delı sorular gıdıp bı konusmak ıstıyorum testlerı bır an oncr yaptırmak ıstıyorum ınsallah ıyı bır genetıkcıye denk gelırız

Biliyorum ben görüştüm onlarla çok tatlı biri Muhterem hoca bakayım ben de dinlemeyip tekrar başlayacağım işe girip biraz kafa dağıtmak istiyorum tabii arada yumurta kalitem ne olur bilinmez
Tedaviye başlamadan üç ay önce qenzim vitamin ilacına başla. En iyisi teatrio diye biliyorum.Yumurta sayi ve kalitesini arttiriyormus.İnşallah olumlu sonuçlanır bu defa.

Canm cok anlamadıgım ıcın soruyorum müsait oldugunda detaylı yazarmısın sana zahmet cunku bende yaptırıcam mecbur hatırlarsın belki 2 kaybım var bırı 4,5 aylıktı genetık bozukluk
Achg neden ıstemedın mesela? Ona ragmen neden yaptılar? Bende cuma gunune devlet arastırma hastanesınde. Randevu aldım 15 gun oldu bebegımı kaybedelı :KK43: kafamda delı sorular gıdıp bı konusmak ıstıyorum testlerı bır an oncr yaptırmak ıstıyorum ınsallah ıyı bır genetıkcıye denk gelırız
Chg daha eski embriyo daki mozaiklik ve bazı şeyleri ölçemiyor tek embriyom du imza attım sağlıksız geldi ama yine illa kendi dediğini yaptı lab birde altına yazmış yüzde 5 yanılma payı vardır. Diye aminosentez yap diye sağlıklı olsa da içim rahat etmeyecekti

Chg daha eski embriyo daki mozaiklik ve bazı şeyleri ölçemiyor tek embriyom du imza attım sağlıksız geldi ama yine illa kendi dediğini yaptı lab birde altına yazmış yüzde 5 yanılma payı vardır. Diye aminosentez yap diye sağlıklı olsa da içim rahat etmeyecekti

Anladım canım hayırlısı olsun ınsallah Cok zorluk ve kayıp yasamıs bırılerı olarak sonucların olabılcek en ıyı sekılde gelmesını beklıyoruz yoksa 9 ay perısan oluruz

Back