How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar salı günü kontrolüm var iğnelere devam ediyrum salı günü 8. Günüm olacak ne zaman yumurtalar toplanıyor. Cumartesi ye kadar biter mi her şey
Sanirim 20 günde falan toplanıyor.Cinsel ilişki yumurta toplamadan 3 gün önce kesilmesi yani son üç gün cinsel perhiz gerekiyor diye biliyorum.

Benim pgt sonucum kötü geldi
Üstüne basa basa dememe rağmen genetixs aCHG yapmış
Alta yazıyor yüzde 5 oranında yanlış olabilir cvs aminosentez le desteklenmelidir
Dengeli kromozom değişikliklerinde mızaisizm tek gen hastalıklarında bilgi verici değildir
Yüzde 5 nedir ya

Alta yazıyor yüzde 5 oranında yanlış olabilir cvs aminosentez le desteklenmelidir
Dengeli kromozom değişikliklerinde mızaisizm tek gen hastalıklarında bilgi verici değildir
Yüzde 5 nedir ya
Canım geçmiş olsun :( %5 yüksek bi oran, hangi hastane de yapmıştın tüp bebeği?

Ben yaptırdım canm.Hiç tasiyiciligina takılmıyorum. Kendi gibi taşıyıcı bulma ihtimali az,bulsa bile tip hergeçen zaman daha da ilerliyor.Kaldıki o zamana kadar baya ilerler Allah'in izniyle..
Suan hamilemisiniz hamile is
Ben yaptırdım canm.Hiç tasiyiciligina takılmıyorum. Kendi gibi taşıyıcı bulma ihtimali az,bulsa bile tip hergeçen zaman daha da ilerliyor.Kaldıki o zamana kadar baya ilerler Allah'in izniyle..
Suan hamile misiniz hamile iseniz bir sey soracam amniyosentez yaptirdiniz mi bu ara soru cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim

Yüzde 5 nedir ya
Gecmis olsun canim Rabbim yolunu acik etsin

Suan hamilemisiniz hamile is

Suan hamile misiniz hamile iseniz bir sey soracam amniyosentez yaptirdiniz mi bu ara soru cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim
Rica ederim bildigim konularda herzaman yardımcı olmak isterim.Hamile değilim iki denememiz oldu.İkisinde de iki embriyo yerleştirildi ve biri taşıyıcı diğeri normaldir ancak ilkinde tutmadi.İkincisinde tutundu ama değerim katlanmayip düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum düşüğü myoma bağladı.Myomumu aldırdım. Her ihtimale karşı üçüncü denemeyi Allah izin verirse ngs yöntemiyle düşünüyoruz.Diğer ikisi pgt ile olmuştu.
Bu arada hamilelik olursa drum da önerirse amniyosentez yaptırırım sanırım.

Kızlar selam, ben de perşembe günü pgt yapılmış embriyolardan birini transfer olacağım.
Doktorum %70 iyi kalitede olduğunu söyledi. Sizce durumum ne olur? İlk denemem ve çok stresliyim.
Nolur iyi bişeyler diyin :dua:

Canım iyi düşün güzelce uyumaya calıs Güzel haberleri duyarız inşallah

Back