How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah canım evimiz şenlensin boşmoş karı koca birbirimize bakıp duruyoruz

biz de durumlar öyle
aslında ozunde cok eglencelı ve mutlu bır cıftken
bır senedır yasadıgımız tup bebek mevzuları yuzunden zaman zaman nabız yukselıyor
cocuk olsa o kavge edecek zamanı bulamayacagız
sabırsızlıgın verdıgı anlaşmazlıkları yasayabılıyoruz

Canım benim mutluluğun
biz de durumlar öyle
aslında ozunde cok eglencelı ve mutlu bır cıftken
bır senedır yasadıgımız tup bebek mevzuları yuzunden zaman zaman nabız yukselıyor
cocuk olsa o kavge edecek zamanı bulamayacagız
sabırsızlıgın verdıgı anlaşmazlıkları yasayabılıyoruz
katlansın inş

Arkadaşlar merhaba
Transfer olan yada transferi yakın olan var mı
Ne durumdasınız

12 ağustos benim transferim olacak inşallah
4 tane ngs den gelen embriyom var 1 tane transfer olacakmış
Bu arada ngs den gelenler de kendi aralarında kalitelere ayrılıyormuş

Arkadaşlar merhaba
Transfer olan yada transferi yakın olan var mı
Ne durumdasınız

12 ağustos benim transferim olacak inşallah
4 tane ngs den gelen embriyom var 1 tane transfer olacakmış
Bu arada ngs den gelenler de kendi aralarında kalitelere ayrılıyormuş
O nasil oluyor? Valla ven kalite felan sormadim sormak istemedim daha cok stresse girerim diye, hakkimizda hayirlisi

O nasil oluyor? Valla ven kalite felan sormadim sormak istemedim daha cok stresse girerim diye, hakkimizda hayirlisi

Bende histeroskopi için gittiğimde öğrendim dr um 4 tane ngs den geldi ama hepsi kendi içinde kalite olarak ayrılıyor dedi

ilk 1. En iyi 4. En kötü aralarında dedi bana 1. Kalite transfer olacak 1 tane

2 tane koymam dedi rahimde ki kan akışından bahsetti

Ve benim cd 56 yüksek serum alacağım transfer öncesi zaten rahim normalde istemiyor embriyo yu 2 riskli dediler bakalım güzel haberler alalım da

Bende histeroskopi için gittiğimde öğrendim dr um 4 tane ngs den geldi ama hepsi kendi içinde kalite olarak ayrılıyor dedi

ilk 1. En iyi 4. En kötü aralarında dedi bana 1. Kalite transfer olacak 1 tane

2 tane koymam dedi rahimde ki kan akışından bahsetti

Ve benim cd 56 yüksek serum alacağım transfer öncesi zaten rahim normalde istemiyor embriyo yu 2 riskli dediler bakalım güzel haberler alalım da
Sen bahçeci de yaptırdın değil mi?
Ben umut la Cem bey le görüştüm a chg yapacak o da ngs den eski ve 5. Güne bekleticem dedi .
Kızlar benim olmayacak galiba olsun bende sizinkileri severim yiğenim var onu severim ;)
Çok seviyorum cnm sizlerin oluyor ya

Sen bahçeci de yaptırdın değil mi?
Ben umut la Cem bey le görüştüm a chg yapacak o da ngs den eski ve 5. Güne bekleticem dedi .
Kızlar benim olmayacak galiba olsun bende sizinkileri severim yiğenim var onu severim :KK66:
Çok seviyorum cnm sizlerin oluyor ya
Evet canım bahçeci
Neden olmayacak diyorsun şimdiden ümidini kesmek yok anladığım daha yaşınız genç rabbimden ümidini hiç kesme

Bilmiyorum tup bebek merkezi sorun olmaz diyor sonucta hasta deil bizim gibi saglik ama kendi gibi tasiyici biriyle evlenmemeli
Ben sizin yerinizde olsam kullanırdım sonuçta sağlıklıyız hem ilerleyen zamanlarda inşallah büyüyüp bir birey olana kadar tıp ilerliycek belki bu kadar zor olmıycak.

Bilmiyorum tup bebek merkezi sorun olmaz diyor sonucta hasta deil bizim gibi saglik ama kendi gibi tasiyici biriyle evlenmemeli
Bende taşıyıcı çıkarsa dondururum sanırım tekrar yapar en son o çare
Sonuçta sağlıklı bebek sahibi olmak isterse o zamanlar tıp ilerler diye düşünüyorum cnm

Birde bişi sormak istiyorum taşıyıcı olduğunu söylediklerini bilmiyordum her hastane bunu söylüyomu mutlaka.

Merhaba canm nasılsın?Vefalı arkadaşım unutmuyorsun bizleri..:) Tedaviye henüz başlamadım. Bilmiyorum bizler de yarın birgün bakıp ne günler geçirmişiz,şu an bebegimiz kucağımızda diyebilecek miyiz?Tabi herzaman için hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Senin bebiş nasıl? Yoruyor mu anneyi?:)
Diyeceksiniz Allah'ın izniyle canım.. ben bile inanamıyorum bazen...18 yıl sonra evim şenlendi hayatım tamamıyla değişti hayal bile edemiyordum bugünleri..oğlum 10aylık oldu..çok şükür onu veren rabbime..Allah'ım tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.. herşeyin zamanı varmış sadece sabır arkadaşlar.. Allah herkesin yardımcısı olsun amin

Back