Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok canım yaaa...çok sık uyanıyorlar.bende ayağıma alıyorum sallamak için.o arada telefonumdan giriyorum nete size bakma fırsatım oluyo sallarken.
gece yazdığım yazımda telefondandı.

Allah kolaylık versin canım. Biri uyur biri uyanır. İşin zor ama çok güzel :)

Canım selam. Perşembe dedikleri gibi çıkar inşaallah. Dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah...

Kızlar çok şükür beklenen geldi. Yarın saat 11'de hastanedeyim Allah'ın izniyle. Zorlu süreç başlıyor... Dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacım var.

Kızlar çok şükür beklenen geldi. Yarın saat 11'de hastanedeyim Allah'ın izniyle. Zorlu süreç başlıyor... Dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacım var.

canım sevindim adına :)
hayırlısı olsun hakkında.
inşaallah hayırlı olan bu tedavinin olumlu sonuçlanması ve sağlıkla bebeklerine kavuşmandır.

inşaallah hayırlı olan bu tedavinin olumlu sonuçlanması ve sağlıkla bebeklerine kavuşmandır.

Amin canım inşaallah. Eşim kayınvalidemlere söyledi, onlar da biz ne zamandır torun haberi bekliyoruz inşaallah olur demişler :) Allah nasip eder de transfere kadar gelirsek o dönem burada olacaklar. Hituci yumurta toplama ve transferde lokal anestezi mi yapıyorlar?

merhaba guzelım,

kısa protokolde adetın 2. gunu kan degerkerıne bakılıyor.
benım Izmırde fsh da bakmısladı ama Istanbulda bakmadılar.
sonra adetın 2. gunu gonal f veya puregona baslıyorsun .
sanırım 7 gun falan kullanıyorsun onları. tabı bu kısıden kısıye degısır.
sonra baskılayıcı ıgneye gecılıyor cetrotıde.
yanu hem yumurta buyutup hem baskılıyorsun.
uzun protokolu tersten dusun. uzunda once baskılıyorsun sonra hem baskılayıp buyutuyorsun , kısada buyutuyorsun sonra bellı bır noktaya gelınce baskılamaya gecıyorsun .
kısa daha rahat tabı. hemencecık bıtıverıyor.
uzun hele benımkısı adetım de 1 hafta gecıktıgı ıcın yap yap bıtmedı .
toplam 30 gun ıgne yaptım ben.
acısından degıl ama zaman uzun ve sonuca ulasamıyorsun bır turlu.
kısa bana gore daha pratık :)

ohh hadı guzelım
hersey rast gıtsın ınsallah
bekle bekle daha cok daralıyor ınsan .
bır cırpıda bıtıverecek sımdı

Açıklamalar için sağol canım. Bu saydıklarının hepsi iğne değil mi? 7 gün günde 2 tane sonrasında günde 1 tane öyle mi? O iğneleri nasıl yapacağım bilmiyorum

ohh hadı guzelım
hersey rast gıtsın ınsallah
bekle bekle daha cok daralıyor ınsan .
bır cırpıda bıtıverecek sımdı

Amin inşaallah canım. Korkuyorum. Senin tarih olarak belli mi?

valla ben sımdı regl olmayı beklıyorum. bu regl degıl tabı bır sonrakı regl olacak ınsallah .
sen coktan sonucunu almıs olacaksın :):)

merhaba kızlar benüm bir sorum var yardımcı olur musunuz ?

arkadaşımın 2 tüp bebek denemesinden sonra kromozon testi yapıldı ve rahime tutunmasına engel olan bir sorun varmış doktor PGt yi önermiş bu şekilde olan varmı :26: bu konuya çok yabancıyız normal tüp bebek tedavisine başlıyacaktık bunu öğrenince şok olduk hiç gebelik oluşmadı 8 yıldır.. sizce pgt mi olması gerekiyor :26:

merhaba ,

rahıme tutunmasını engelleyen sorun neymıs?
Onu bılırsek daha dogru bır seyler soyleyebılırız belkı.
Kromozom testı sonucu ne cıkmıs?

merhaba ,

rahıme tutunmasını engelleyen sorun neymıs?
Onu bılırsek daha dogru bır seyler soyleyebılırız belkı.
Kromozom testı sonucu ne cıkmıs?

çok sağol ilgilendiğin için
testte karyotip yazıyomuş arkadaşımın eline ulaşmadı tahlil o yüzden tam bilemiyorum söylediği sadece bu oldu :26:

Perşembe güzel haberler alasın inşallah...

Çok sevindim canım. Spermiyogram nasıl çıktı peki?

Aminnnn...

Sağ olasın canım. Dr m iğneleri ben yapacağım dedi ne iyi oldu benim için...

valla ben sımdı regl olmayı beklıyorum. bu regl degıl tabı bır sonrakı regl olacak ınsallah .
sen coktan sonucunu almıs olacaksın :):)

Canım beklememene sevindim. İnşallah güzel olacak her şey. Aynı şekilde yine uzun mu olacak?Dr n aynı mı olacak yine? Belki tatilde buluşuruz...

Ben bilemiyorum canım. +1 i de anlamadım. Bilen arkadaşlar yanıtlarlar...

ölemi kusura bakma :26: şimdi aradım şu yazıyormuş

46,xx,1 GH+ :26: başkada bişey yazmıyomuş

Canım merhaba ,

bellı olmaz denk gelebılırız tabı kı.
bu sefer kısa protokol deneyecekler bıldıgım kadarıyla canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…