- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.501
yok canım yaaa...çok sık uyanıyorlar.bende ayağıma alıyorum sallamak için.o arada telefonumdan giriyorum nete size bakma fırsatım oluyo sallarken.
gece yazdığım yazımda telefondandı.
Günaydın kızlarrr
2012 hepimiz için güzellikler ve melekler getirsin inşallah :) Benim test sonuçlarım hala belli değil maalesefPerşembe arayın demişlerdi. Bekliyorum. Beklemek de beni çok fazla geriyor. Zor işler vesselam... Sizleri yakından takip ediyorum.. Hepiniz için duacıyım.. Pozitif düşünelim iyi olsun diyorum..
Kızlar çok şükür beklenen geldi. Yarın saat 11'de hastanedeyim Allah'ın izniyle. Zorlu süreç başlıyor... Dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacım var.
canım sevindim adına :)
hayırlısı olsun hakkında.
inşaallah hayırlı olan bu tedavinin olumlu sonuçlanması ve sağlıkla bebeklerine kavuşmandır.
Kızlar çok şükür beklenen geldi. Yarın saat 11'de hastanedeyim Allah'ın izniyle. Zorlu süreç başlıyor... Dualarınızı eksik etmeyin, çok ihtiyacım var.
Çoook sevindim canımDualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.. Herşey güzel olacak
canım adetin 21.gününden adet olup 2.gününe kadar.tek iğne.sonra çatlatma iğnesi olana kadar günde iki iğne.kısa protokolde hangi ilaçlar kullanılıyor kaç iğne yapılıyor onu bilmiyorum.laveque daha iyi bilir.onun önceki protokolleri kısamış.
Birde adet olduktan sonra kan değerlerine bakar dr. Ona göre tedaviye başlar canım.
merhaba guzelım,
kısa protokolde adetın 2. gunu kan degerkerıne bakılıyor.
benım Izmırde fsh da bakmısladı ama Istanbulda bakmadılar.
sonra adetın 2. gunu gonal f veya puregona baslıyorsun .
sanırım 7 gun falan kullanıyorsun onları. tabı bu kısıden kısıye degısır.
sonra baskılayıcı ıgneye gecılıyor cetrotıde.
yanu hem yumurta buyutup hem baskılıyorsun.
uzun protokolu tersten dusun. uzunda once baskılıyorsun sonra hem baskılayıp buyutuyorsun , kısada buyutuyorsun sonra bellı bır noktaya gelınce baskılamaya gecıyorsun .
kısa daha rahat tabı. hemencecık bıtıverıyor.
uzun hele benımkısı adetım de 1 hafta gecıktıgı ıcın yap yap bıtmedı .
toplam 30 gun ıgne yaptım ben.
acısından degıl ama zaman uzun ve sonuca ulasamıyorsun bır turlu.
kısa bana gore daha pratık :)
ohh hadı guzelım
hersey rast gıtsın ınsallah
bekle bekle daha cok daralıyor ınsan .
bır cırpıda bıtıverecek sımdı
Açıklamalar için sağol canım. Bu saydıklarının hepsi iğne değil mi? 7 gün günde 2 tane sonrasında günde 1 tane öyle mi? O iğneleri nasıl yapacağım bilmiyorum
evet canım iğne ve gobekten.
ınan bak ıgnelerı yapmak mesele degıl. ilk defa yapacagın ıcın sana urkutucu gelebılır , haklısın ama pratıkte zor degıl.
hatta alıstıkca kolay bıle gelıyor. yaparsın , bır cesaret. yaptıra da bılırsın tabı ama kendının yapabılıyor olması normal hayat akısını kolaylastırmak acısından cok onemlı.
bırıne baglı kalmıyorsun .
Amin inşaallah canım. Korkuyorum. Senin tarih olarak belli mi?
merhaba kızlar benüm bir sorum var yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşımın 2 tüp bebek denemesinden sonra kromozon testi yapıldı ve rahime tutunmasına engel olan bir sorun varmış doktor pgt yi önermiş bu şekilde olan varmı :26: Bu konuya çok yabancıyız normal tüp bebek tedavisine başlıyacaktık bunu öğrenince şok oldukHiç gebelik oluşmadı 8 yıldır.. Sizce pgt mi olması gerekiyor :26:
merhaba ,
rahıme tutunmasını engelleyen sorun neymıs?
Onu bılırsek daha dogru bır seyler soyleyebılırız belkı.
Kromozom testı sonucu ne cıkmıs?
çok sağol ilgilendiğin için
testte karyotip yazıyomuş arkadaşımın eline ulaşmadı tahlil o yüzden tam bilemiyorum söylediği sadece bu oldu :26:
karyotıp yapılan testın adı guzelım
ama sonuc ne cıkmıs onu ogrenırsen eger yardımcı olmaya calısırız
ölemi kusura bakma :26: şimdi aradım şu yazıyormuş
46,xx,1 GH+ :26: başkada bişey yazmıyomuş
Günaydın kızlarrr
2012 hepimiz için güzellikler ve melekler getirsin inşallah :) Benim test sonuçlarım hala belli değil maalesefPerşembe arayın demişlerdi. Bekliyorum. Beklemek de beni çok fazla geriyor. Zor işler vesselam... Sizleri yakından takip ediyorum.. Hepiniz için duacıyım.. Pozitif düşünelim iyi olsun diyorum..
canım sevindim adına :)
hayırlısı olsun hakkında.
inşaallah hayırlı olan bu tedavinin olumlu sonuçlanması ve sağlıkla bebeklerine kavuşmandır.
merhaba guzelım,
kısa protokolde adetın 2. gunu kan degerkerıne bakılıyor.
benım Izmırde fsh da bakmısladı ama Istanbulda bakmadılar.
sonra adetın 2. gunu gonal f veya puregona baslıyorsun .
sanırım 7 gun falan kullanıyorsun onları. tabı bu kısıden kısıye degısır.
sonra baskılayıcı ıgneye gecılıyor cetrotıde.
yanu hem yumurta buyutup hem baskılıyorsun.
uzun protokolu tersten dusun. uzunda once baskılıyorsun sonra hem baskılayıp buyutuyorsun , kısada buyutuyorsun sonra bellı bır noktaya gelınce baskılamaya gecıyorsun .
kısa daha rahat tabı. hemencecık bıtıverıyor.
uzun hele benımkısı adetım de 1 hafta gecıktıgı ıcın yap yap bıtmedı .
toplam 30 gun ıgne yaptım ben.
acısından degıl ama zaman uzun ve sonuca ulasamıyorsun bır turlu.
kısa bana gore daha pratık :)
valla ben sımdı regl olmayı beklıyorum. bu regl degıl tabı bır sonrakı regl olacak ınsallah .
sen coktan sonucunu almıs olacaksın :):)
merhaba kızlar benüm bir sorum var yardımcı olur musunuz ?
arkadaşımın 2 tüp bebek denemesinden sonra kromozon testi yapıldı ve rahime tutunmasına engel olan bir sorun varmış doktor PGt yi önermiş bu şekilde olan varmı :26: bu konuya çok yabancıyız normal tüp bebek tedavisine başlıyacaktık bunu öğrenince şok oldukhiç gebelik oluşmadı 8 yıldır.. sizce pgt mi olması gerekiyor :26:
ölemi kusura bakma :26: şimdi aradım şu yazıyormuş
46,xx,1 GH+ :26: başkada bişey yazmıyomuş