Kizlar hepinize merhaba,
Giremedim 2 gundur ama aklim hep buradaydi. Aslinda iyi de oldu giremedigim , sayfalar almis basini gitmis, hosuma gitti. En son CUma aksami girmistim sanirim , bizim topik 2. Sayfaya bile dusmustu, ne gelen vardi ne giden. Uzulmustum.
Tek tek hepinize cevap vermeye calisacagim , umarim atlamam.
Hitucicim canim, yazdiklarin beni uzmedi, aklina boyle seyler getirme. Senin soylediklerinin ne kadar gercekci ve bos seyler olmadigini farkettigimi ve fikirlerine cok deger verdigimi sana telefonda soylemistim. Hem sen kotu bir sey yazmadin ki, dogrulari yazdin ve biliyorsun ben her zaman dogrulardan yanayim.
Chnbcim hosgeldin, ozledim valla seni. Kim dedi hatirlamiyorum ama gercekten bu topik on mumara. Az kisiyiz ama ozuz. Internetinin yapilmasina cok sevindim. Okudum da bir anda tedavinin kapisinda buldun kendini hic aklinda yokken... Hayret dedim icimden , ne dusunuyordun , ne oldun. Simdi adet geciktiriyorsun ve insallah sonra baslayacaksin hayirlisiyla.
Anngelcim, sen evet bizim icin cok guzel bir orneksin. Oyle bir duygu seli geldi bana...umutsuzluk, karamsarlik. Ben cok iyi dusunmustum bu tedavide ve dusundugum herseyin tersi gerceklesti. Iyi dusun iyi olsun tezim curudu ve hayallerim suya dustu. Bir de ters gidince hersey , kara bulutlar kapladi ustumu. Biraz daha iyiyim simdi, umuyorum zamanla da gececek. Dua etmek gerek dedigin gibi, baska yolu yok zaten bunun. Tedavisi yok cunku. Allahim isteyecek 1 adet sperm 1 adet yumurtayla dollenecek ve olacak.
Mattikacim canim senin dedigin laf da cok hosuma gitti. Sabir degil, sikintinin gecmesini dilemek. Ben de bunu deneyecegim. Gececekilla ki gececek , ama sancili bir surec. Sanirim hic olmama ihtimalinin agir yuku bindi omuzlariam benim. Bundan once hic dusunmemistim hic olmama ihtimalini bu kadar gercekci. Bu tedavide bu duyguyu cok hissettim ve panige kapildim.
Inci tanesi canim , sen de basliyorsun. Yarin spermiogram sonuclarin guzel gelir insallah. Perhiz de yapti esin... Ohh cillop gibi cikacak insallah.
Hepnizi ozledim kizlar ben de. Gerci su anda kimsecikler yok , ama ben Birazdan yine bakarim.