Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım gece çocukları uyuttum geçtim bilgisayarın başına.mesaj yazdıktan sonra uyandılar birdaha bakamadım.
evet canım tam rakam çıkmaz ölçümlerde.dün daha detaylı incelemiş dr.
olumlu yönden bakarım olaylara doğru diyorsun ama ben sana e2 nin ikiye katlayacağınıda söylemiştim.öylede çıkmış.
benim tedavimle kıyasladığımda e2 olsun yumurta gelişimi olsun aynı gidiyo.
11. günden sonra çatlatmayı yapasın gibi geliyo bana.
Canim merhaba ,

Disaridaydim, bakim yaptim kendime biraz. Yari Istanbul yolcusuyum biliyorsun. Bugun kantesti yaptirdim gene. Hituci cok yukselmis yaaa1632 cikti 1 gunde 784 den nasil yukseldi bu boyle anlamadim . Yarin sabah 07 ucagiyla gidiyoruz nasipse. Hastaneden aradilar tahlil sonucuna gore yine ayni doza devam etmemi soylediler.
Merhaba kızlar,
chnb hadi hayırlı olsun canım, inşaallah yavruna kavuşursun. Bu arada görümcenin ne zaman belli olacaktı :26:
lavequecim canım senin de hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyor olacağız.
hituci, ufaklıkları öpüyorum :)
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Canim tesekkur ederim . Senin de kan testlerin temiz ciksin insallah.

Canim merhaba ,

Disaridaydim, bakim yaptim kendime biraz. Yari Istanbul yolcusuyum biliyorsun. Bugun kantesti yaptirdim gene. Hituci cok yukselmis yaaa1632 cikti 1 gunde 784 den nasil yukseldi bu boyle anlamadim . Yarin sabah 07 ucagiyla gidiyoruz nasipse. Hastaneden aradilar tahlil sonucuna gore yine ayni doza devam etmemi soylediler.

bişey olmaz canım telaş yapma zaten tedavini sonunda geldin.hızlı yükselmesi normal.

Canim merhaba ,

Canım bu yükselen nedir canım Fransız kaldım:):KK1:

Ben bir betahcg min yükselmesini bilirim ve buna sevinirim:)):KK1:

hitucicim kızların çoooookkkkk güzel, maşallah maşallah :nazar: Bahtları güzel, ömürleri hayırlı olsun :nazar:
chnb, oğlun aynı sen :) çok tatlı, çok yakışıklı :)

Son düzenleme:
Allah da seni bildigi gibi yapsin em. Bu yukselen e2 ama hituci bu konularda asil bilgi sahibi olan kisi. Ben de bilmiyorum tam ne kadar yukselmesi gerek.

:)) Sağ ol canım benim. İyi yolculuklar. Her şey çok güzel olsun inşallah...

hitucicim kızların çoooookkkkk güzel, maşallah maşallah :nazar: Bahtları güzel, ömürleri hayırlı olsun :nazar:
chnb, oğlun aynı sen :) çok tatlı, çok yakışıklı :)

Sağ ol canım evet bana benzetirler. Allah sizlere de güzel evlatlar versin çifter çifter:)):KK1:

Yarın bebek görmeye gideceğiz nasip olursa, eminim görünce içim bir tuhaf olacak. Ne zaman bebek alsam kucağıma kendimi çok karışık hissediyorum. Umarım yakında kendi bebeğimi de kucağıma alırım.

Canım Ankarada Genartın sahibi bu alanda ismi zikredilenlerden bir prof. Hastanede sürekli olan biri değildir büyük ihtimal aradageliyordur ya da Ankaraya gider herhalde alınan hücreler.

Anladım, ben hastanenin doktoru sanmıştım :) Bu arada kendisinin web sitesi var, bak istersen :)

Son düzenleme:
incitanem teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda...

X