- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.661
Canım olur mu hiç öyle şey. Neden bıraksın, böyle düşüncelere kapılma lütfen. Eşin seni severek evlendiyse yarı yolda bırakır mı hiç? Hem hiç olmayacakmış gibi konuşuyorsun, lütfen iyi düşün. Sorun ne tam olarak, çaresi vardır elbet...
Çok seviyoruz birbirimizi çok ama ne bileyim
Çocuksuzda aile olmaz diye düşünüyorum içimden
Ve eşimin ailesi dün aradı bir sürü şey söyledi
Bebek hakkında Moralim çok bozuk
İnşalah eşim etkisi altında kalmaz bunların
Bende kromozom translokasyonu var işte
Malum gen bozukluğu
Bunun da çaresi var canım. Devasız bir dert değil.
Ah aileler ah... Senin şu an en çok ihtiyacın olan şey moral. Eşin yanındaysa, sana sonuna kadar destek oluyorsa hiç korkma...
Biliyorum canım biliyorumda işte
Bugün çok umutsuzluğa kapıldım
Yoksa her şeyim feda olsun
Bebeğim sağlıkla hayırlısıyla gelsin
Hepimizin olsun inşallah hepimizn
Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin
Evet eşim yanımda beni çok destekliyorda nereye kadar diyorum içimden
Canım sizdeki problem neydi?
ben üzüldüm şimdi senin kafanı karıştırıp moralini bozdum galiba
bu durum bizim başımıza geldi diye sizdede böyle bişey olduğu anlamına gelmez ama
sen yinede fazla takılma düşündükce daha kötü oluyo
yada çok takıldım diyosan eğer
imkanın versa büyük şehirdeyseniz gidin bi yerde yaptırın
hangi teknikler var çok araştırmadım ama transfer öncesi embriyoyu dna yönünden inceleyip en sağlıklısını transfer eden teknikler varmış
ama sana şöyle söylüyüm dna hasarı % 90 ların üzerinde olup çogunluğu doğal yolla hamile kalan bi sürü arkadaş var kk da
moral moral ve bol bol dua
allah ol dedikten sonra hiç spermi olmayanın doğal yolla oluyo
Arkadaşlar bayağı yazmışsınız akşam.:))
Leaveque evet sağlıklı bulunur diye düşündüm canım.Hiç aklıma olumsuz gelmedi vallahi. İnşallah çıkacak.
Bu arada benim eşime şimdiye dek spermlerle ilgili bir kimse demedi şu testi yaptır diye. Benim eşim cinsel olarakpek dayanıklı değildir. İlişki sıklığı haftadaen fazla 2 olur. Acaba sayı filan neler bakılmalı? Bari tüp deneyene dek yaptırsak. 4 gebeliğimde çabuk oluştu ondanmı ihtimal vermiyorlar belki bu dna filan bozuk yazmışsınız o bozuksa. Nur hANIMDA İSTEMEDİ EŞİMLE İLGİLİ BU TARZ TESTLER. Ne yaptırayım kızlar?
Merve canım umutsuzluk yok. Bak benim bir oğlum var 2. için mücadelem. Siz de yılmayındaha yenievlenmişsiniz sanırım. Eşine de bu işi hayatının merkezi haline getirdiğinibelli etme. Doğalmış gibi davran bence...
İnci çarşamba günü gidecektin galiba inşallah güzel haberler al...
Leaveque evet sağlıklı bulunur diye düşündüm canım.Hiç aklıma olumsuz gelmedi vallahi. İnşallah çıkacak.
Bu arada benim eşime şimdiye dek spermlerle ilgili bir kimse demedi şu testi yaptır diye. Benim eşim cinsel olarakpek dayanıklı değildir. İlişki sıklığı haftadaen fazla 2 olur. Acaba sayı filan neler bakılmalı? Bari tüp deneyene dek yaptırsak. 4 gebeliğimde çabuk oluştu ondanmı ihtimal vermiyorlar belki bu dna filan bozuk yazmışsınız o bozuksa. Nur hANIMDA İSTEMEDİ EŞİMLE İLGİLİ BU TARZ TESTLER. Ne yaptırayım kızlar?
Merve canım umutsuzluk yok. Bak benim bir oğlum var 2. için mücadelem. Siz de yılmayındaha yenievlenmişsiniz sanırım. Eşine de bu işi hayatının merkezi haline getirdiğinibelli etme. Doğalmış gibi davran bence...
merhaba herkese...
canım gebeliklerin çabuk oluşmuşsa spermlerde bir sorun yoktur.nur hanımda ondan istememiştir.
Merhaba canım. Nasılsın? Sana bir şey soracaktım. Kızlarının birinin ismi Ebrar yanlış hatırlamıyorsam :26: Ben bu ismi çok beğeniyorum, çok araştırdım ama her yerde farklı mana çıkıyor. Sen biliyor musun ne anlama geldiğini?[/QUOTE
merhaba canım.iyi diyelim iyi olsun.bu ara biraz gerginim.evet canım kızımın adı ebrar.
anlamı:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.
merhaba canım.iyi diyelim iyi olsun.bu ara biraz gerginim.evet canım kızımın adı ebrar.
anlamı:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.
Teşekkür ederim canım. Hayırdır, kötü bir şey yoktur umarım :26:
yok canım aslında Allaha şükür herşey yolunda.
bu ara dinlenemiyorum yorgun ve uykusuzum.bide annemi özledim.:2:
Kıyamam2 çocukla dinlenebilmek, uyuyabilmek büyük lüks olsa gerek. Annecin hangi şehirde? Bu aralar buluşma imkanınız yok mu :26:
ben samsundayım annem aksarayda.eşime bağlı o isterse götürebilir ama onda da bahane çok iş güç hava soğuk falan filan...
iki çocukla herşey lüks oluyo canım.şikayet etmiyorum ama çok zorlanıyorum bazen.Allah sizede nasip etsin inşaallah.:)
inşallah guzelim ... ama dun bu spermlerle ılgılı aksam baya bır heyecan yasadım . okumussundur yazısmaları.benım esımde de morfolojı sorunu var ama kımse bızden de sımdıye kadar ıstemedı boyle bır test .
senın dedıgını pek anlayamadım ben tatlım . senın esıne hıc sperm tahlılı mı yapılmad?
bunun hafta 2 kez ılıskıye gırmekle ne ılgısı var? benım hatlar koptu yıne.
bu ıgnelr bende algı bozuklugu yaratıyor ben sıze soyleyeyım
canıııım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
haftada iki kez ilişkiye girmekle ilgisi yok zaten. belki ilgisi vardır diye yazdı chnb sanırım.ilahi kızlar...siz adamı öldürürsünüz.