Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah ah pek guzel olur valla :))
Bildigim 3. Gun ya da 5. Gun gonderiyorlar pgtye.
Herhalde embryonun gelisimine bagli.
Morfoloji de kafami karistirdi benim simdi.
Sorun olarak gormuyorlardi bunu baksana milyonlarca sperm arasindan duzgun bulamamislar, hem de imsi yontemiyle.

Allah'ın izniyle olur canım, çok da düşünmemek gerek.

Allah'ın izniyle olur canım, çok da düşünmemek gerek.

Oyle tabi cok dusunmemek gerek ama burada okudugumuz seylerden de cok sey ogreniyoruz.
Mesela bu dna meslesi bana ilginc geldi. Bunun morfoloji bozukluguyla ilgisi ne onu anlayamadim? Morfoloji sekil bozuklugu demek diye biliyorum ... Pgt ye gittigi zaman onu da goruyorlar o zaman sonucta genetik inceleme yapmiyorlar mi?

Hangi teknik uygulanabilir anlayamadim . Dr spermin dnasi mi bozuk olabilir dedi size? Dna konusuna nereden geldiniz?

umuttan sadece morfolojinin sorun çıkardığını söylediler
bizden kaan aydos bu testi istedi
kafanı karıştırmak istemem
bu işler pek belli olmuyo % 98 hasarla bile doğal hamile kalıp doğum yapanlar var
ama bu pgt morfolojisi düşüklerdede başarılı sonuç veriyosa birde onunla dene derim
bizim umutta 120 milyon çıktı ama boş çıktı :KK43:

Rica ederim canım. Evet uygulanabilir size de. İnternette bayağı bilgi var, araştırmanı tavsiye ederim. Doktorların öyle dediğine bakma. Bir doktor öyle diyorsa başka bir doktor araştır, ümidini yitirme. Dediğin gibi Rabbim ol derse olur. Hakkınızda hayırlısı. Bir dahaki denemeni ne zaman yaptıracaksın?

araştırıyoruz ama sizler sanırım bu tekniği kullanıyo yada kullanıcaksınız
tecrübelerinizden yararlanmak istedim
çok teşekkürler
birde hangi merkezlerde uygulanıyo bilginiz varmı
maliyetinin yüksek olduğunu düşünüyorum ,bizim içinde yakın zamanda söz konusu değil zaten
manevi olarak yaralarımı sardım ama maddi olarak toparlandıktan sonra doğal yolla olmazsa iyice araştırdıktan sonra belki yaza düşünüyorum
allah çok büyük
bizim içinde bir gün diliyecektir

Oyle tabi cok dusunmemek gerek ama burada okudugumuz seylerden de cok sey ogreniyoruz.
Mesela bu dna meslesi bana ilginc geldi. Bunun morfoloji bozukluguyla ilgisi ne onu anlayamadim? Morfoloji sekil bozuklugu demek diye biliyorum ... Pgt ye gittigi zaman onu da goruyorlar o zaman sonucta genetik inceleme yapmiyorlar mi?

Tabi canım orası öyle. Ben evlenene kadar pgt diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum. Spermle ilgili şeyleri pek bilmiyorum, yanlış bilgi vermeyeyim ama spermde sorun varsa dölleme yapılmadan önce sorunun çözülmesi gerekmez mi :26:

araştırıyoruz ama sizler sanırım bu tekniği kullanıyo yada kullanıcaksınız
tecrübelerinizden yararlanmak istedim
çok teşekkürler
birde hangi merkezlerde uygulanıyo bilginiz varmı
maliyetinin yüksek olduğunu düşünüyorum ,bizim içinde yakın zamanda söz konusu değil zaten
manevi olarak yaralarımı sardım ama maddi olarak toparlandıktan sonra doğal yolla olmazsa iyice araştırdıktan sonra belki yaza düşünüyorum
allah çok büyük
bizim içinde bir gün diliyecektir

Canım mesajımı düzenledim. Yanlış yönlendirmek istemem. Buradaki bir kaç arkadaş Memorial'de yaptıracak tedavisini, ben de görüşmeye gideceğim bu hafta inşaallah. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız Allah'ın izniyle, ben buna yürekten inanıyorum... Sadece dua ve sabır.

Hangi teknik uygulanabilir anlayamadim . Dr spermin dnasi mi bozuk olabilir dedi size? Dna konusuna nereden geldiniz?
Rica ederim canım. Spermin dnasıyla ilgili problem varsa dölleme işleminden önce spermle ilgili sorunun halledilmesi gerek diye biliyorum. Doktorların öyle dediğine bakma. Bir doktor öyle diyorsa başka bir doktor araştır, ümidini yitirme. Dediğin gibi Rabbim ol derse olur. Hakkınızda hayırlısı. Bir dahaki denemeni ne zaman yaptıracaksın?
Oyle tabi cok dusunmemek gerek ama burada okudugumuz seylerden de cok sey ogreniyoruz. Mesela bu dna meslesi bana ilginc geldi. Bunun morfoloji bozukluguyla ilgisi ne onu anlayamadim? Morfoloji sekil bozuklugu demek diye biliyorum ... Pgt ye gittigi zaman onu da goruyorlar o zaman sonucta genetik inceleme yapmiyorlar mi?

aslında incitanesine katılıyorum çok düşünmemek gerek ama onuda biz yapamıyoruz malesef
madem kafanı ben karıştırdım açıklamayıda ben yapıyım,
dns hasarı demek spermin yüzde kaçının tamamen sağlıklı olduğunun incelendiği bir test
,morfolojik inceleme gibi düşün ama çok daha detaylı

Tabi canım orası öyle. Ben evlenene kadar pgt diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum. Spermle ilgili şeyleri pek bilmiyorum, yanlış bilgi vermeyeyim ama spermde sorun varsa dölleme yapılmadan önce sorunun çözülmesi gerekmez mi :26:

Evet ama acaba sorun cozulebiliyor mu??.
Offf dusnmemek gerek yaa, o zaman morfolojisi bzouk olanlarin sperm dnasina baksinlar onceden ...
Gerci dna yapisi duzelir mi ki acaba?
Valla ne yalan soyleyeyim biraz moralim bozuldu simdi.
Ama kendimi birakmayacagim. Morfoloji sorun degil dediler hep yillardir ama sorun oluyormus iste.
Kromozomumu dusuneyim. Morfolojiyi mi dusuneyim valla sasirdim kaldim inanin.
Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah bu sefer. Diyecek bir sey valla bulamiyorum ben

Herşey gibi bu da bir imtihan canım. Sabredelim ve bol bol dua edelim meleklerimize kavuşmak için. Çok zor bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok çok çoookk ama çok dua ediyorum.
Sabrediyorum ama üzülüyorum ağlıyorum
Benim bi kaygım daha var
sorun bende ya şimdi.Eşim beni bırakırsa diye
uff aklımda o kadar çok soru işareti var kiiii:KK43::KK43:

Canım mesajımı düzenledim. Yanlış yönlendirmek istemem. Buradaki bir kaç arkadaş Memorial'de yaptıracak tedavisini, ben de görüşmeye gideceğim bu hafta inşaallah. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız Allah'ın izniyle, ben buna yürekten inanıyorum... Sadece dua ve sabır.

mesajı farkettim
bende bi önceki yazdıklarımda yanlış işaretle yaptım daha doğrusu netin gazabı diyelim neyse
çok teşekkür ederim caım
araştırmak için epey vaktim olucak daha
sizlere bol şans
inşallah sonuçlarınız olumlu olur

aslında incitanesine katılıyorum çok düşünmemek gerek ama onuda biz yapamıyoruz malesef
madem kafanı ben karıştırdım açıklamayıda ben yapıyım,
dns hasarı demek spermin yüzde kaçının tamamen sağlıklı olduğunun incelendiği bir test
,morfolojik inceleme gibi düşün ama çok daha detaylı

Yapiversinler o testi de o zaman onceden .oyle degil mi? Ama cozumu yoktur sanirim onun. Yani bizim kromozom sorunu gibi bir sey olsa gerek. Bizim kromozomlari da duzeltemiyoruz ne yazik ki.

120 milyon super bir rakam . Vallahi cok sasirdim inan ve uzuldum. 1 tane sperm lazim diyip dururlar yillardir, o 1 sperm bile yok yani.. Allahim yarrabbim

Offf dusnmemek gerek yaa, o zaman morfolojisi bzouk olanlarin sperm dnasina baksinlar onceden ...
Ama kendimi birakmayacagim. Morfoloji sorun degil dediler hep yillardir ama sorun oluyormus iste.
Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah bu sefer. Diyecek bir sey valla bulamiyorum ben

Yapma böyle. Olumlu düşünmeye çalışalım. Hepsinin bir zamanı var ve onu bekliyoruz hepimiz. İyi düşünelim iyi olsun. Bu yolda en iyi ilaç sabır ve dua...

Çok çok çoookk ama çok dua ediyorum.
Sabrediyorum ama üzülüyorum ağlıyorum
Benim bi kaygım daha var
sorun bende ya şimdi.Eşim beni bırakırsa diye
uff aklımda o kadar çok soru işareti var kiiii:KK43::KK43:

Canım olur mu hiç öyle şey. Neden bıraksın, böyle düşüncelere kapılma lütfen. Eşin seni severek evlendiyse yarı yolda bırakır mı hiç? Hem hiç olmayacakmış gibi konuşuyorsun, lütfen iyi düşün. Sorun ne tam olarak, çaresi vardır elbet...

mesajı farkettim
bende bi önceki yazdıklarımda yanlış işaretle yaptım daha doğrusu netin gazabı diyelim neyse
çok teşekkür ederim caım
araştırmak için epey vaktim olucak daha
sizlere bol şans
inşallah sonuçlarınız olumlu olur

Allah hepimizin yardımcısı olsun, burada tek tek güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşaallah...

ben üzüldüm şimdi senin kafanı karıştırıp moralini bozdum galiba
bu durum bizim başımıza geldi diye sizdede böyle bişey olduğu anlamına gelmez ama
sen yinede fazla takılma düşündükce daha kötü oluyo
yada çok takıldım diyosan eğer
imkanın versa büyük şehirdeyseniz gidin bi yerde yaptırın
hangi teknikler var çok araştırmadım ama transfer öncesi embriyoyu dna yönünden inceleyip en sağlıklısını transfer eden teknikler varmış
ama sana şöyle söylüyüm dna hasarı % 90 ların üzerinde olup çogunluğu doğal yolla hamile kalan bi sürü arkadaş var kk da
moral moral ve bol bol dua
allah ol dedikten sonra hiç spermi olmayanın doğal yolla oluyo

Canım olur mu hiç öyle şey. Neden bıraksın, böyle düşüncelere kapılma lütfen. Eşin seni severek evlendiyse yarı yolda bırakır mı hiç? Hem hiç olmayacakmış gibi konuşuyorsun, lütfen iyi düşün. Sorun ne tam olarak, çaresi vardır elbet...

Çok seviyoruz birbirimizi çok ama ne bileyim
Çocuksuzda aile olmaz diye düşünüyorum içimden
Ve eşimin ailesi dün aradı bir sürü şey söyledi
Bebek hakkında Moralim çok bozuk
İnşalah eşim etkisi altında kalmaz bunların

X