Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

5000 sadece tüp bebek. 1000-1500 arası ilaçlar, 1500 civarı da pgt olsa 8 binin altına düşmeyecek.

evet canım kullanıyor. pgt olduğu için daha çok yumurta olmalı

Mattika prensip olarak dogru dedigin ama pratige baktiginda mesela senin 8 embryon gitti ve saglam donmedi ki 8 gayet iyi bir sayi. Hepimiz cok umutluyduk. Ama olmadi. 2 embryon olusur 2 si de dollenir ve saglam cikabilir. Tabi fazla yumurta onemli , sansi arttiriyor ama bazen de daha dogrusu nasip degilse hic bir sey ifade etmiyor. Yaniliyor muyum?

canım benim söylediğim dr ilaç dozunu çok yumurtaya göre ayarlıyo baştan. benim yaşımda ve yumurta durumumda biri pgt yaptırcak olmasa daha az dozda ilaç verirdi dr.
yoksa sağlıklı çıkması nasip sadece.
nasip diye 2 yumurta bize yeter diyemez dr. en az 8 tane teste yollasak kendimi başarılı sayarım demişti. 7 si teste girdi

bizim 7 embriyo teste gitti, transfer olmadı, toplam masrafımız 6bin
levaque canım senin embriyo sayısına bağlı olarak masraflı olcak baya, diğer kısımlar da pahalı. sonu güzel olsun da önemi yok tabi bunların.
bişey sorcam neden izmirde tedavi olmuyosun da istanbula gittin
izmirde de belli imkanlar vardır sonuçta

Son düzenleme:

Canım sen kaç kez denedin? Pgt yaptırmışsın, sizdeki sorun ne tam olarak?

Yok dogru diyorsun tabi . Ben sadece realiteye bakiyorum , tabi cok elde etmek isteyecekler ama bu sonucu etkiliyor mu acaba noktasindayim? Off sacmaliyorum belki de bosver
Bu arada bana normal dozla basladilar. Yani eski tedavilerimdeki dozun aynisiyla. Cok yumurta meselesi lucrinle bastirdigimizdan dolayi mi oluyor? Ben bu lucrinin mantigini anlayamadim da.

Evet canim masrafli olacak. Bakalim dedigin gibi embryo sayisina gore...
Ben izmirde 3 kere tedavi oldum ve bu ucunde de sebepsiz infertilite dendi bize. 2 taze bir donmus transferi oldu . Donmusta hamile kaldim ama kimyasal gebelikmis. Degerim 2. Testte dusmeye basladi. Burada en icime sinen yerde yaptirmistim ve daha iyi bir merkez olamdigini dusundugum icin istanbula karar verdim . Once umuta gittik. Orada kromozom testi istediler ve bu testin sonucu ogrendim gercegi. Sonra uzun sure umutta yapacagim diye kararliydim ama bu kromozom sorunu cikinca memoriala daha bir isindim . Ama umut da cok iyiydi. Ikisi arasinda kaldim hep. Sonra memorialda hamile kalan bir arkadasimdan cok iyi referans alinca kararimi bu yonde degistirdim.

Izmirde belli imkanlar var evet canim ama pgt konusunda istanbul kadar deneyimli olduklarini sanmiyorum. Mesela izmirde imsi dene teknik de yok. Yani 2 sene onceye kadar yoktu, su an geldi mi bilmiyorum .imsi de bizim icin cok onemli cunku esimde de morfoloji sorunu var. Sayi hareketlilik iyi ama iyi sperm secmeleri gerek. Bu yuzden actik yelkeni istanbula.

Zaman zaman uzaklaşmak istiyorum beynimi kemiren düşüncelerden ama olmuyor sanırım bu süreç bitene kadar da olmayacak.

Canım bizdede tam belli değil. Biz mozaikmişiz galiba. Çünkü hücrelerde46xy, 47 xyy, 48 xyy var eşimde. Artık son böyle geldi sonuç ve pgt dendi.

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Doktorun bana söylediği test bu olabilir. Ücretini biliyor musun canım?

Canım eşimin kanından mor tüpe konulup micro array denen yöntemle bakacaktı. Öncetekrarladı preferik kan testini bu mozaik durum çıktı gerek kalmadı micro arrayle kanda bakmaya. Belki sizde kanda bakarlar. Sanırım 750 tl miydi öyle bir fiyattı ama yanıltmış olmayım. Belki 750 dolar mıydı unuttum. Gerek kalmadı şükür. Son olarak size24şura gerek yok dedi. Fısh yeterli sizin içiin dedi. Bu işimizi görürmüş. Boş yere 24 şura masrafa gerek yok sanırım...Fish daha ucuz.

Tek gen hastaliklarinda 24 sure yapilamiyor muymus? Gerci bunu chnb daha iyi bilir sanirim .
Cumhur beye ne zaman gidiyorsun? Memorialda mi tedavi olmaya karar verdin?

Canım biz tek gen hastası değiliz. Mozağiğiz.

Evet bugün arayacaklar bizimkiler. Onlar aramamış... İnşallah kısmetse yumurta ne zaman toplanacak?

Bize 350 usd dediler sanki , belki de ben yanlis mi hatirliyorum?

Ben de 350 sure, 150 fish için hatırlıyorum embriyo başı...

Zaman zaman uzaklaşmak istiyorum beynimi kemiren düşüncelerden ama olmuyor sanırım bu süreç bitene kadar da olmayacak.

Kızlar görümcemi transfere çağırmışlar. 3. gün transferi toplam 3 yumurta vardı toplanan. Kaçı gelişti bilmiyoruz henüz. Dua edin inşallah tutsun...

Aaaa super... Kac dollendigini nasil soylememisler ? Belki de gorumcen sormamistir, unutmustur.
Hadi hayirlisi. Bugun mu transfer?

Canim benim yumurta toplama ne zaman olur bilmiyorum.bakalim gelisimine gore. Ama ortalama zamani ignelerden 10-12 gun sonra sanirim.

Canım 14.30 da demişler. Kaç tane var dememişler. Bir de Semra Hanım yokmuş. Aynur Hanım yapacakmış galiba. Hayırlısı olur inşallah... Dua edin.

Levaque inşallah güzel olur her şey... Gelişmeleri yaz. Şimdi ben senin yazdıklarını hiç bilmiyorum iğne filan. Artık sırası gelince öğreneceğim...

20 dakika kalmış. İnşaallah güzel olur sonucu, dua ediyorum canım.

anladım canım, 3 denemede bi kromozoma bakmadılarsa güvenmemekte haklısın.
tüp bebek masrafı ve uğraşı nerde bi kan verip test yapılması nerde.
sonuçta pgt ile de birkaç denemede ancak ulaşılıyo sonuca, başından pgt denesen sonuç farklı olurdu belki.
tabi zamanı gelmeyince hiçbişey olmuyo ama ben şanslı hissediyorum kendimi.sorunu bilip ona göre tedavi denendiği için

Kızlar görümcemi transfere çağırmışlar. 3. gün transferi toplam 3 yumurta vardı toplanan. Kaçı gelişti bilmiyoruz henüz. Dua edin inşallah tutsun...
hadi hayırlısı olsun canım. sağlıklı bebekleri olsun inş.

20 dakika kalmış. İnşaallah güzel olur sonucu, dua ediyorum canım.

Amin. Gerçekten çok istiyorum. Nedenlerini de yazmıştım daha önceden. Allah büyüktür. Çok geç bir yaş. Buraya kadar gelecek mi bu ihtimal bile çok düşüktü. Ama şükür bu aşamaya geldi. Şimdi tutacak mı heyecanı olacak.

3. gün embriyosu 5. gün kadar iyi olmuyor galiba. Ama Levaque geçmişte bazen anne rahmi daha uygun olduğu için devam ediyor yazmıştı.

Acaba kaç gün sonra test yapılır ki?:44:

Transferden 12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum ben.

Amin canım amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…