Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedavinin akisina gore degisir. Ama benim tahminim 10 gun veya 12 gun arasi bu igneler devam eder. Ama dedigim gibi yumurtalarin buyume hizina bagli. Sonra da toplama olur. Sonrasi biliyorsun dollenme ve pgt... Pgtden ne gelir hic bilmiyoruz. Orasi bir muamma o yuzden devami icin bir sey diyemiyorum.

ben de bilmiyordum , sagolsun buradaki arkadaslar ogretti bana da... Sor , ben de anlayabildigim kadariyla sana anlatirim ama bu kouda hitucinin ve anngelin eline kesinlikle su dokeme. Onlar masallah dr gibi olmuslar. Her sordugun soruya hemen aciklayici bir cevap veriyorlar. Cok yardimcilar.

İnşaallah sonucu güzel olur. Hituci sağolsun bana çok yardımcı olmuştu. Bende tek gen hastalığı var. Taşıyıcıyım. Ancak ne yazık ki hangi kromozomun hasta olduğu bulunamıyor. Bulunması için yapılan özel bir test varmış ancak bulunma ihtimali sadece yüzde 15 miş ve biraz maliyetliymiş ilk gittiğim genetik uzmanına göre. Cumhur Bey ne diyecek bakalım :26:

sure, fish bu kavramları hiç bilmiyorum :26: Biraz acemiyim bu konuda, bakalım ilk görüşmeden sonra ben de biraz tecrübe kazanırım :)

Canım fish hangi kromozomda sorun varsa sorunlu kromozomlara ve bazı kromozomla prop denilen şeyle bakarak sağlıklıyı seçme yöntemi. Şure de tüm kromozonlara bakma yöntemi. Son çıkan yöntem...

Geçmişi oku ben okuyorum az kaldı...

Canım fish hangi kromozomda sorun varsa sorunlu kromozomlara ve bazı kromozomla prop denilen şeyle bakarak sağlıklıyı seçme yöntemi. Şure de tüm kromozonlara bakma yöntemi. Son çıkan yöntem...

Geçmişi oku ben okuyorum az kaldı...

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Doktorun bana söylediği test bu olabilir. Ücretini biliyor musun canım?

İnşaallah sonucu güzel olur. Hituci sağolsun bana çok yardımcı olmuştu. Bende tek gen hastalığı var. Taşıyıcıyım. Ancak ne yazık ki hangi kromozomun hasta olduğu bulunamıyor. Bulunması için yapılan özel bir test varmış ancak bulunma ihtimali sadece yüzde 15 miş ve biraz maliyetliymiş ilk gittiğim genetik uzmanına göre. Cumhur Bey ne diyecek bakalım :26:

Tek gen hastaliklarinda 24 sure yapilamiyor muymus? Gerci bunu chnb daha iyi bilir sanirim .
Cumhur beye ne zaman gidiyorsun? Memorialda mi tedavi olmaya karar verdin?

Tek gen hastaliklarinda 24 sure yapilamiyor muymus? Gerci bunu chnb daha iyi bilir sanirim .
Cumhur beye ne zaman gidiyorsun? Memorialda mi tedavi olmaya karar verdin?

Yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ki. Testin ismini de şimdi sizden duydum. Çarşambaya randevu aldım, ilk önce Nur Hanım'a oradan da Cumhur Bey'e gideceğim inşaallah. Pgt olacağı için Memorial'ı istedim.

Yok canım dün aradıklarında toplanan 3 yumurta gelişiyordu. Bugün yarın arayın demişler. Semra Hanım özelilgileniyormuş. İnşallah ilerler gelişimleri. Transferi ben yapacağım demiş...

Hadi insallah bakalim . Onlar aramiyorlar mi dollenince? Yeni yeni adteler duyuyoruz valla.. :KK9:
Guzel tabi semra hanimin ilgileniyor olmasi. Guzel embryolar olsun da onemli olan o.
Yarin arayacaklar o zaman hastaneyi dollenme bilgisi almak icin , oyle mi?

Ben evet izmirde kan verdim burada dra gittim . Sonra da memorialda hemsireyi aradim. Bilgileri soyledim.
Sonra yarim saat sonra onlar beni geri aradi , dozlari bildirdiler. Ptesi tekrar doktara gitmem gerekiyormus, onu dediler bir de.
Ptesi icin aldim randevu . Cok sik kontrol ediyorlar. Izmirdeki tedavisde yanlis hatirlamiyorsam ilk ignelerden 5 gun sonra falan gitmistim ilk kontrole ya da 4 ...2 gun sonra kontrol dediler tekrar.

Yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ki. Testin ismini de şimdi sizden duydum. Çarşambaya randevu aldım, ilk önce Nur Hanım'a oradan da Cumhur Bey'e gideceğim inşaallah. Pgt olacağı için Memorial'ı istedim.

Istanbulda yasiyorsun valla guzel bir sans. Ben burada takip oluyorum IZmirde yani.

Istanbulda yasiyorsun valla guzel bir sans. Ben burada takip oluyorum IZmirde yani.

Evet yer açısından şanslıyım ama oradaki doktoruna güveniyorsan sorun olmaz inşaallah. Umarım hepimizin sonucu güzel olur. Evlendiğimden beri hep aklımda bu tüp bebek süreci. Zor ve sancılı bir dönem, hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz inşaallah.

Evet yer açısından şanslıyım ama oradaki doktoruna güveniyorsan sorun olmaz inşaallah. Umarım hepimizin sonucu güzel olur. Evlendiğimden beri hep aklımda bu tüp bebek süreci. Zor ve sancılı bir dönem, hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz inşaallah.

Valla guvenip guvenmedigimi bilmiyorum cunku tanimiyorum . Ben secmedim . Hastaneden yonlendirdiler beni. Butun kararlari hastane veriyor zaten . Burada sayi ve mm bakilacak.

Bize 350 usd dediler sanki , belki de ben yanlis mi hatirliyorum?

merkezden merkeze farkediyo heralde
300-400 arası diyelim.

benim tüp bebek masrafım 3500 liraydı, sen 2000 dolar demiştin
transfer olmayınca birazını da geri aldık
pgt ve tüp bebek 5000 lira tuttu, 1000 de ilaçlar.
sanırım istanbulda daha pahalı bu işler

Bize 350 usd dediler sanki , belki de ben yanlis mi hatirliyorum?

Merkeze göre değişiklik gösteriyor demekki. Laveque, Memorial'de pgt ve kullanılan ilaçların maliyeti ne kadar biliyor musun? Kızlar normal yoldan hamile kalma şansı olup da pgt zorunluluğu nedeniyle tüp bebek yaptıran biri de tedavi sürecinde ilaç kullanıyor mu?

Merkeze göre değişiklik gösteriyor demekki. Laveque, Memorial'de pgt ve kullanılan ilaçların maliyeti ne kadar biliyor musun? Kızlar normal yoldan hamile kalma şansı olup da pgt zorunluluğu nedeniyle tüp bebek yaptıran biri de tedavi sürecinde ilaç kullanıyor mu?

evet canım kullanıyor. pgt olduğu için daha çok yumurta olmalı

Valla guvenip guvenmedigimi bilmiyorum cunku tanimiyorum . Ben secmedim . Hastaneden yonlendirdiler beni. Butun kararlari hastane veriyor zaten . Burada sayi ve mm bakilacak.

Hastane yönlendirdiyse sağlam bir yere yönlendirmiştir. Sonuçta onların hastasısın ve tedavinin olumlu sonuçlanmasını istiyorlardır.

merkezden merkeze farkediyo heralde
300-400 arası diyelim.

benim tüp bebek masrafım 3500 liraydı, sen 2000 dolar demiştin
transfer olmayınca birazını da geri aldık
pgt ve tüp bebek 5000 lira tuttu, 1000 de ilaçlar.
sanırım istanbulda daha pahalı bu işler
2000 eur canim dolar degil. O da ne yapiyor 5000 tl gibi bir sey.
ben bugun ilaclarimi aldim . 1380 tl odedim . Pgt dedigim gibi 24 sure ise 350 usd embryo basi, artik kac embryonun pgtye gidecegine gore degisecek hesap. Fish teknigiyle ise 150 eur embryo basi. Tabi tabi farketmez , ne sebeple olursa olsun tup bebek yaptiriyorsan bu ilaclari kullaniyorsun .

X