- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.281
10 da 2 oranını bana söyleyen genetikondu canım.
ben bu yüzden fish i seçmedim, çok düşündük illa şu özelliği daha üstün diye seçmedim yani.
sanırım iki yöntemin de çeşitli dezavantajları var.
canım bu fiyatın içinde pgt var mı yoksa sadece tüp bebek kısmı mı?Canim bu zor bir karar ama istanbulda cok guzel merkezler var . Bunlardan bir kaci , memorial, umut, bahceci... En azindan benim bildiklerim ve icime sinenler bunlar.
Memorial fiyat 2000 eur. Ve arti ilaclar. Diger merkezlerin fiyati hakkinda fikrim yok ama 3 asagi 5 yukari hepsi birbirine yakin .
rabbim ol desin yeter ki, yolun yarısına geldin maşallah, sen hepimiz için umutsun aslında.anladım canım bana söylememişti...hayırlısı canım bunlar birer araç...onca şey yaptım denedik (küttajlar histeroskopi rahhim filmleri sayısız araştırma tahlil hakkımda koca bi klasör oluşturuldu...nasip bu güneymiş sanki yeni evlendim ve çocuğum oldu,7 yıllık evli olan ve ben değilmişim gibi tedavisiz bişeysiz hamileyim....nasıl oldu derseniz mucize benim için ve 41 yasin 41 meryem herkeze söylüyorum bunu yaptım çok dua ettim Allahım izin verdi oldu,inşallah sana da izin verir...çok mutluyum çok artık hareketlerini hissediyorum ve sonsuz şükür ediyorum gözlerim doluyor,hayal kuruyorum...
Canim bu zor bir karar ama istanbulda cok guzel merkezler var . Bunlardan bir kaci , memorial, umut, bahceci... En azindan benim bildiklerim ve icime sinenler bunlar.
Memorial fiyat 2000 eur. Ve arti ilaclar. Diger merkezlerin fiyati hakkinda fikrim yok ama 3 asagi 5 yukari hepsi birbirine yakin .
bu akşam niye belli olmadı sonuç diye kızdım ben de, ama belli olsa da transfer yarın zaten.
bugün 4.gün, 4.günde transfer yapılmazmış.
bir de ne kadar rapor alsam bilemedim ben, bu hafta alıcam zaten
gelecek haftaya da almalı mıyım, yoksa transferden 6 gün sonra fln oluyo kendimi yormadan okula gitmemin zararı olur mu
benim gönlüm evde durmak daha kötü diyo ama sonra olumsuz bişeyde kendimi suçlar mıyım bilemedim
anladım canım bana söylememişti...hayırlısı canım bunlar birer araç...onca şey yaptım denedik (4 düşük,kürtajlar,histeroskopi,rahhim filmleri,pgd,sayısız araştırma tahlil hakkımda koca bi klasör oluşturuldu) nasip bu güneymiş sanki yeni evlendim ve çocuğum oldu,7 yıllık evli olan ben değilmişim gibi tedavisiz bişeysiz hamileyim....nasıl oldu derseniz mucize benim için ve 41 yasin 41 meryem herkeze söylüyorum bunu yaptım çok dua ettim ve hep edicem Allahım izin verdi oldu,inşallah sana da izin verir...çok mutluyum çok artık hareketlerini hissediyorum ve sonsuz şükür ediyorum gözlerim doluyor,hayal kuruyorum...
canım bu fiyatın içinde pgt var mı yoksa sadece tüp bebek kısmı mı?
Yok guzelim pgt . Sadece tup bebek bu .
Rabbim ol desin yeter ki, yolun yarısına geldin maşallah, sen hepimiz için umutsun aslında.
Teknikler ilaçlar araştırmalar hepsi hikaye, yeter ki yazıldığı zaman gelsin.
tüp bebek dışındamı bu 2000 euro
canım akşam belli olmadı diye kızma.haber nekadar geç gelirse okadar iyi bu pgt de.çünkü işlem iki turda yapılıyo.ilk turdan geçti senin embriyolar demekki.
Rapor işine gelince.çok yorulmuyorsan bu hafta yeterli bence.pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta.sağlıklı yerleşirse bişey olmaz allahın izniylr.
vay be neler ogrenıyoruz :):) valla cok sey bılıyorsun hıtucıcım sen .
Demek gecıkırse uzulmeyelım . Erken ararlarsa sakat o zaman ...
Mattıkayı merak edıyorum cok
nerelerdesin mattika?????????????????çatlıyoruz burda:)
kızlar merak ettiniz biliyodum ama gelemedim.
sabah gittik 11 de gelin demişlerdi, hiç sağlıklı embriyo yokmuş, transfer iptal tabi.
okula gittim ben de. nöbetçiydim 12den akşam 7 ye kadar okuldaydım yeni geldim eve.
8 embriyo teste gitti 7 tanesi de sağlıksızmış hituci bilir trizomi 13 veya monozomi 13 vardı hep.
hatta birkaç tanesinde 18 ve 21de de sorun çıkmış.
1 tanesinde de çekirdek bulunamamış, embriyodan alından tek hücrede çekirdek yokmuş yani, bu o embriyonun kalitesiz olduğu anlamına geliyomuş.
güzel haber vermeyi çok istedim ama nasip..
Ah mattika bizde seni merak ediyorduk hayırlısı canım
ahh şuan inanki çok üzüldüm içim bi tuhaf oldu
sanki benim başıma geldi gibi oldu hayırlısı artık canım
sıkma canını rabbim büyük vardır bundada bir hayır deyip
sabretmeye devamm
sabah gittik 11 de gelin demişlerdi, hiç sağlıklı embriyo yokmuş, transfer iptal tabi.
okula gittim ben de. nöbetçiydim 12den akşam 7 ye kadar okuldaydım yeni geldim eve.
8 embriyo teste gitti 7 tanesi de sağlıksızmış hituci bilir trizomi 13 veya monozomi 13 vardı hep.
1 tanesinde de çekirdek bulunamamış, embriyodan alından tek hücrede çekirdek yokmuş yani, bu o embriyonun kalitesiz olduğu anlamına geliyomuş.
Canım şaşırdım ve üzüldüm. Ama ümitsizlik yok. Yeni deneme ne zaman Allah nasip ederse?
Canım üzülme. Bugün bizlerden birkaç yaş büyük öğretmen arkadaşımızın eşi birden kalp krizi geçirmiş vefat etmiş. Bugün cenazedeydik geriye 4. v3 8. sınıfa giden iki evlat bıraktı. Çok üzüldüm ve hiçbir şeyin bizi üzmemesi gerektiğne karar verdim. Sağlık olsun...
üzüldük ama elden gelen bişey yok, daha zamanı gelmemiş demek ki.
beni düşündüren doğal yolla denesek de sağlıklıyı bulmamız çok zor, 8 tanede biri bile normal değildi.
tekrar tekrar pgt denemekten başka yapılcak şey yok dedi dr.
ama sanırım şu an buna gücümüz yok, manevi olarak..
inanki çok üzüldüm kaç gündür formu takip ediyorum senin durumunu merak ediyordum. Bu haberini alınca sanki içime ateş düştü. Sabırrrr. Bu çok zor bir durummuş. Bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum. Allah yardımcımız olsun yüzümüze baksın.
En iyi ilaç zaman derler ya hani böyle durumlarda
insana acı veren olaylardan sonra
bekle sende kendini hazır hissettiğin an
toparlandığın ve ümitlendiğin an tekrar dene
yeterki seninle eşinin canı sağolsun canım
sağlık olsun
Rabbim hepimiz yardımcısı olsun bol bol dua
duanın etkisi çok büyük