- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.261
kızlar yarın sabah belli olcak sonuç
ona göre de transfer olcak.
hayırlısı..
Isten simdi geldimve sirf senin icin apar topar girdim siteye .
Tamam bekliyoruz yarin sabahi o halde.
Heyecan yok mu hala?
Bu arada kim yapiyordu senin pgt ni ?
kızlar yarın sabah belli olcak sonuç
ona göre de transfer olcak.
hayırlısı..
yarın sabah merkezde olcaz, sonuca göre hemen transfer olcak, nasipse.
akşama doğru haber verebilirim sanırım.
dua etmeyi unutmayın..
istanbul genetik yapıyo canım
yarın sabah merkezde olcaz, sonuca göre hemen transfer olcak, nasipse.
akşama doğru haber verebilirim sanırım.
dua etmeyi unutmayın..
istanbul genetik yapıyo canım
Tamam ederiz tabi ...
Sen gideceksin orada mi sonuc bekleyeceksin ?
Aksama kadar nasil bekleyecegiz biZ?
Dualarımız seninle. İnşallah hayırlısı neyse o olur, senin istediğin hayırlı olandır inşallah.Amin...
bu akşam niye belli olmadı sonuç diye kızdım ben de, ama belli olsa da transfer yarın zaten.
bugün 4.gün, 4.günde transfer yapılmazmış.
bir de ne kadar rapor alsam bilemedim ben, bu hafta alıcam zaten
gelecek haftaya da almalı mıyım, yoksa transferden 6 gün sonra fln oluyo kendimi yormadan okula gitmemin zararı olur mu
benim gönlüm evde durmak daha kötü diyo ama sonra olumsuz bişeyde kendimi suçlar mıyım bilemedim
Hadi hayirlisi olsin insallah canim . Denk gelir belki , kime nasip bilmiyoruz.Görümcem için Semra Kahramandan randevu almıştım Memorialden. Biraz zor bir vaka. 2 düşüğü var doğal. Başarısız 2 de tüp bebek meselesi. 5 senedir denememişlerdi pes etmişlerdi. Kanına girdim ve aileyi maddi olarak destek vermeleri için organize ettim. Dua edin kızlar. Çünkü hiççocuğu yok ve malesef yaş 47... Semra Hanım'ı çok sevmiş. Çok ilgilenmiş. Tabi oran düşük. Ama bence denemeye değer. İnşallah denerler ve tutar. Testler istemişler.
Bence al rapor canım. Zaman geçirmek zordur evde tabi. Ama ayakta ders anlatmak yorucu olmaz mı? Matemetik değil mi branşın? Bizim edebiyat oturarak da bazen yapabiliyoruz da sizin hep ayakta olmanız lazım...
Iyi bir seye vesile olmussundur belki. Ya ben nedense memoriala cok guveniyorum kizlar. Icim orayla ilgili cok musterih .İnşallah Laveque. Son bir kez denesinler istedim. Çok hak ediyor. Mükemmel bir insan çünkü...
chnb cim öncelikle şunu söleyim senin eşin 47 ama klinefelter değil mozaik o yüzden bebek oluyor....sizin doğacak bebekten şübhelenilen 47XXY klinefelter yani azosperm...yada ona benzer süper dişi kız,yada benim gibi mozaik yazmıştım işte...bunlarda olsun istemeyiz ki bunlar yaşamla bağdaşanlar ve gebelik bunlar için sonlandırılmaz hatta hiç bişi için sonlandırılmaz...ben başka kötü bişi zeka engeli falan olsa sonlandırırmısın diye merak ettim..
secgin kesinlikle memorial hastanesinde yaptırdı embriyolara da cumhur bey baktı 24 sure la...fiyatları vs. ona da sorun bence...
niye fish yeterli dendi;bütün kromozomlar normaldi sadece cinsiyet kromozomlarında sorun olduğu için yeterli sanırım,bunu birde cumhur beye sor bence neden yeterliymiş...
cumhur bey ingiltere de eğitim gördü geldi 24 sure ilgili bildiğim kadarıyla ve hemen başlamadılar 1 yıldır falan uğraşıyorlardı...sözlerinin güvenilir olduğunu düşünüyorum genetikle olsun 24 sure olsun...
birde dr.24 sure hakan özörnek te duyurmuştu türkiyeye onun demeçleri varsa netten falan bulabilirsiniz ben tv de izlemiştim...10 da 2 oranında hata ne bilmiyorum ama şunu söyleyim benim 4 döllenebilen embriyom vardı 2 si girebildi pgd ye 2 side bozuk çıktı yaşadığım bu....secgine sormalı kaçı girdi kaçı sağlam,kaçı kötü 10 2 hata olmuşmu....bunları yaşadı o...en iyi bilgiyi alabiliriz bence...
chnb cim öncelikle şunu söleyim senin eşin 47 ama klinefelter değil mozaik o yüzden bebek oluyor....sizin doğacak bebekten şübhelenilen 47XXY klinefelter yani azosperm...yada ona benzer süper dişi kız,yada benim gibi mozaik yazmıştım işte...bunlarda olsun istemeyiz ki bunlar yaşamla bağdaşanlar ve gebelik bunlar için sonlandırılmaz hatta hiç bişi için sonlandırılmaz...ben başka kötü bişi zeka engeli falan olsa sonlandırırmısın diye merak ettim..
secgin kesinlikle memorial hastanesinde yaptırdı embriyolara da cumhur bey baktı 24 sure la...fiyatları vs. ona da sorun bence...
niye fish yeterli dendi;bütün kromozomlar normaldi sadece cinsiyet kromozomlarında sorun olduğu için yeterli sanırım,bunu birde cumhur beye sor bence neden yeterliymiş...
cumhur bey ingiltere de eğitim gördü geldi 24 sure ilgili bildiğim kadarıyla ve hemen başlamadılar 1 yıldır falan uğraşıyorlardı...sözlerinin güvenilir olduğunu düşünüyorum genetikle olsun 24 sure olsun...
birde dr.24 sure hakan özörnek te duyurmuştu türkiyeye onun demeçleri varsa netten falan bulabilirsiniz ben tv de izlemiştim...10 da 2 oranında hata ne bilmiyorum ama şunu söyleyim benim 4 döllenebilen embriyom vardı 2 si girebildi pgd ye 2 side bozuk çıktı yaşadığım bu....secgine sormalı kaçı girdi kaçı sağlam,kaçı kötü 10 2 hata olmuşmu....bunları yaşadı o...en iyi bilgiyi alabiliriz bence...
Bence al rapor canım. Zaman geçirmek zordur evde tabi. Ama ayakta ders anlatmak yorucu olmaz mı? Matemetik değil mi branşın? Bizim edebiyat oturarak da bazen yapabiliyoruz da sizin hep ayakta olmanız lazım...
Canım Allah kimseyi böyle imtihan etmesin. Şu an için sonlandırmazdım diye düşünüyorum. Ama çok zor bir karar. Etrafımda böyle çocukları olan aileler var. Onların mutsuzluklarına çok şahit oldum. Ama sonlandırsam da bir ömür boyu mutsuz olurum, sonlandırmasamda yavrumu öyle görünce çok mutsuz olurum. İki ucu..... Gerçekten Allah yaşatmasın. Bu yüzden pgt hep aklımda.
inş nasipleri bu defadadır canım.Görümcem için Semra Kahramandan randevu almıştım Memorialden. Biraz zor bir vaka. 2 düşüğü var doğal. Başarısız 2 de tüp bebek meselesi. 5 senedir denememişlerdi pes etmişlerdi. Kanına girdim ve aileyi maddi olarak destek vermeleri için organize ettim. Dua edin kızlar. Çünkü hiççocuğu yok ve malesef yaş 47... Semra Hanım'ı çok sevmiş. Çok ilgilenmiş. Tabi oran düşük. Ama bence denemeye değer. İnşallah denerler ve tutar. Testler istemişler.
bilmem ki sizin fikrinizi sorayım dedim işte. bakalım transfer olsun da.Bence bu hafta dinlenmen yeterli guzelim . Evde oturup kendini dinlemektense bence isini yap, kafan dagilsin . Sen bilirsin elbet , vicdanin nasil rahat edecekse ama bilimsel olarak onca gun yatmanin bir getirisi yok bildigim kadariyla.
Canim kromozomda fazlalik olma konusunu bilmiyorum . Ama mantik olarak saglikli olur.pgt yapilip saglikli olan bulunabilir. Embryoda sorun olmayan kromozmlu olani ogt yapip bulacaklar. Bizimkinde oyle. Ben de tedavideyim su anda.
Sen nerede yasiyorsun? Tedavi olarak bir merkez dusundun mu?
istanbuludayım.Hiç bir yer bilmiyorum..birde fiyatları nasıl?siz nereyi öneriyorsunuz?