Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

saol canım. yarın doktora gidip bilgi alcaz bakalım.

kızlar adetime 8-9 gün var.
beyaz akıntı göğüs uçlarında acıma var
hiç ihtimal vermiyorum ama sigara içmicem bugünden itibaren belli olana kadar. uff
kan testinde ne zaman çıkar ki

öncekinde 30.gün 0 çıkmıştı, bi hafta sonra binlerde çıkmıştı. off

hadi hayırlısı guzelim ...
belli mi olur bu isler.
bır tane de mucize sen yap ınsallah

bu acabalar heyecanlandrmıyo bile beni, korkutuyo artık..
allahtan hayırlısı..

haklısın ...
bu duygular zaten oyle karısık kı ..
benım de bu aybıraz goguslerım acıdı adet oncesı , genelde acımaz.
hemen ınsanın aklına gelıyor
ama yıllardır hep husran .

haklısın ...
bu duygular zaten oyle karısık kı ..
benım de bu aybıraz goguslerım acıdı adet oncesı , genelde acımaz.
hemen ınsanın aklına gelıyor
ama yıllardır hep husran .

kendi kendime umutlanmak istemiyorum ama ben hamile kaldığım zamanlar dışında göğüs acısı hiç hissetmedim.
kan testi yaptırcam bikaç gün bekleyip.
pıhtılaşma var, adet gecikince ortaya çıksın şimdi hesaplamayayım diyemiyorum.
mümkün oldukca erken öğrenmem lazım..
kromozom sorunu hepsinden ayrı tabi..

normalde adet geciksin hele derdim ben, telaşlanmazdım..
kafamı koca bi kazan gibi hissediyorum..

adet olmadan once goguslerın acımaz mı pekı? genelde herkesın adet oncesı gogsu acır ve o yuzden de hamıle olduklarını anlamazlar.
cunku hamıleyken de gogus acıyor ya.

haklısın , daha tıtız olman gerek sımdı .
allah yardıımcın olsun guzelım .

bu arada kımseler yok ...

babasıyla aynı sorunu taşımayabilir canım.önce karyotip analizi yaptır yani ucuz olanından belli olmazsa derinlemesine bir araştırmaya girersiniz.eşine yapılacak olan araştırma biraz maliyetli diye yazdığını hatırlıyorum.
eğer eşinde de tek testis varsa babasıyla aynıdır.

yok benim adetlerim düzensizdi zaten, öyle kafasına esince gelir gider, belirtisi olmaz.
kilo verdim daha düzenli şimdi, bu göğüs acısı hamilelik belirtisi değilse bedenimin bana yaptığı kötü bi şaka
sonradan pişman olmaktansa dedim sigara içmiyorum

testi hangi gün yaptırsam acaba bilemedim

Kizlar cok tsk ederim.
Benim PGD ile ilk tüp bebek denemem oldu ondan önce pgdsiz yurt disinda yapmistik tutmadi.
Esimin Robertsche translokation 13/14 var.
24 sure demek embryolar 5inci güne kadar bekletilip bütün kromozomlara bakiliyor bizim 6 tanesinden 4 tanesi saglikli cikti 2 tanesi transfer edildi 2 taneside donduruldu..
Cok sükür 2side tuttu..
Gercekten cok memnun kaldim ben yurt disindan gitim 3 hafta istanbulda kaldik hotelde ama her gün icin deydi..
PGD embryo basi 150euro...
Tabiki fazla yumurta olmasi daha iyi sansini arttirmaniz icin..
Benim muanelerimi nur hanim yapti toplamayi aynur hanim ve transferi Semra hoca yani bütün ekip cok iyidi..

canım sağlıkla gelsin bebeklerin inş.
eşimde de aynısı var, sana şunu sorcam
24 sure tekniği ile embriyolar tarandığında taşıyıcı olup olmadıkları belli oluyo mu.
yani eşlerimz gibi translokasyon olup da sağlıklı yaşayabilecek olanları

canım yılın sorusunu sordun tebrik ederim :))))bende bu sorunun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

mattik sen kaç defa hamile kaldın?eşinde sperm sorunu varmı?sorunlar aynıya onun için soruyorum.mutlaka yamışsındır ama kim kimdir bazen karıştırıyo insan.benim için birdaha yazarmısın?

mattik sen kaç defa hamile kaldın?eşinde sperm sorunu varmı?sorunlar aynıya onun için soruyorum.mutlaka yamışsındır ama kim kimdir bazen karıştırıyo insan.benim için birdaha yazarmısın?

2 defa hamile kaldım canım, 8.haftada kalpleri durdu.
sperm sorunu yok, test normal çıkmıştı

evet gercekten yılın sorusu bu hituci ama hala bu soruya cevap labilmis degiliz.
neyse ki tasıyıcı olup olmama konusunu ben anladım artık :):)

bu roberts translokasyon en cok denk geldıgım tur ve sanırım cozumu de var...
ben hala benım translokasyondan bır esımı bulamadım . cok nadır gorunen bır sey benımkı galıba .
zaten bayanda olunca daha zormus valla endıse bulutları kafamın uzerınde gezıyor ne yalan soyleyeyım

bir de ne dusunuyorum bılıyor musunuz kızlar, mesela pgdsız tutmadı oluyor genelde ve pgd ıle tutan arkadaslar var ya..
bu knouda kafamdakı soruyu sorayım .
sımdı mesela secgıncıgım sen bu pgdlı yaptırmıs oldugun tedavıyı pgdsız de yaptırmıs olsaydın zaten tutacaktı allahın ıznıyle degıl mı?
embryo aynı embryo cunku..

ben de mesela 3 tane tup bebek denedım . ılk 2sı tutmadı , 3 er embryo konmustu . onlar pgd yapılsaydı ne olacaktı. muhtemelen ya saglıksızdı transer edılmeyecektı veya saglıklıydı ama tutmadı. yanı pgd yapılsaydı gene tutmayacaktı .

sonuncu da hamıle kaldım dondurulmuslarla . 3 tane koydular gene. onlara da pgd yapılsaydı gene tutacaktı yapılmadı gene tuttu.

secgincim ,

senin yazmıs olduklarından sonra semra kahraman benım cok kafma yatmaya basladı .
zaten cok basından berı 3 yıl oncsınden berı kafamın bır yerınde var kendısı ama hep bahcecı nedense baskın gelıyordu .

gecen aylarada bır arkadasım bruksel tup bebek merkezınde tedavı oldu . pgd falan yok onda ama . zaten 1 senelık evlıydı ama brukseldekı doktorlar kızın rezervının cok az oldugunu soylemısler ve ılk tedavısınde yumurta olusmadıgı ıcın ıptal oldu. 2. gene brukselde oldu 1 yumurta oldu transfer edıldı ve tutmadı.
sonra semra kahramana gıttı ve su anda hamıle. pgd falan yok ısın ıcınde ama semra kahramanda oldugu tedavısınde 6 mı 7 mı ne yumurtası olmus ve kadın sasırmıs nasıl sana dıger tedavınde bu kadar cok doz ıgne verdıler dıye.

cok daha az bır dozla kıza cok daha fazla yumurta urettırdı.

bu nasıl oluyor anlayamıyorum .

seninki de translokasyon canım. ama kromozomları farklı.
dengeli translokasyon bizimkiler, senin de öyle, bi parça kromozom başka kromozoma yapışmış ama toplamda sayı tutuyo
dengesiz olsa kromozom parçası kayıp oluyo, genelde yaşamla bağdaşmıyo..

kadında ya da erkekte olması farketmez bence. pgt denediğinde yumurta az olursa sağlıklı olma olasılığı azalır sadece o tedavi için.
bu işler nasip.

neyse ben stres oldum çok fena, okula gideyim geleyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…