- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.761
Pardon canim gecenin bu saati karistirdim .
Sen merkezine karar verdin mipeki
hayır ben de karar vermedim, konyadayım, angeel da konyada, o yüzden ona sorup duruyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon canim gecenin bu saati karistirdim .
Sen merkezine karar verdin mipeki
yani tablo onu gösteriyor....memorialinin gentikçisi kendi içinde eminim çünkü ben görüşmeye geldim onlarla o sıra 24 sur başlıcaz diyorlardı başladılarmı bilmiyorum....ben ikinci deneme için görüşmeye gitmiştim ama gerek kalmadı kararsızdım doğal mı pgd mi Allahım yardım etti mucizem benimle Allahım hayırla sağlıkla kavuşturur inşallah...(herkezinkini)
mattikacım 10 dk. engeli....bende salı gün gidecem galiba bi aksilik olmazsa belki karşılaşırız....bide ona ultroson yorumu yaptırmak istiyorum amniyo ve kordosentez de iyi diyolar....150 mi görüşmesi....ilk gidicem
Anladim. O zaman bir volkan baltaciyi arayip kiminle calisiyor diye sormak gerek.
Peki memorialin kendi icindeki genetik labaratuvari hakkinda herhangi bir duyumun oldu mu?.
Eger o da iyiyse o zaman memoriali arayip 24 sure a gectilerse onlarla da olabilir.
Gecenin bu saatinde Zamanini bize ayirdigin icin inan tesekkur az kalir. Cok hayira giriyorsunuz hepiniz.
Anngelcim, mattikacim.
Ben yavastan yatiyorum. Cok tesekkurler .
Yarin gorusmek uzere.
evet 150 alıyo, baya iyi biliniyo, değiştirmek istemedim bu yüzden.
tüp bebek deneyenlere bile pıhtılaşma testi yapılmazken bana ilk gidişte bütün testleri yaptırdı. bağışıklık ile ilgili olanı bile.
ama tedavi süreci yaşamadık bakalım nasıl olcak.
muayenesinde genetikonun afişleri vardı, testleri genetikona gidip yaptırmamızı onlar önerdi yani, orayla anlaşmalı olsa ne güzel olur
baya yoğun oluyo, beklemeyi göze al, sonradan sinir olma, inş karşılaşırız :))
mattikacım benim merkez pgd yi ankaraya yaptıracaktı ben engel oldum bunun parasını devlet vermiyor ben verecem ve istediğim yere yaptırırım dedim dr da tanıdık tı tabi ankarayla anlaşmalı olmasına rağmen genetikona yaptırdım...hüseyin beylede görüş tedaviden önce yüz yüze ilgilidir biliyosun kafana yatana kadar sorunu sor...gitmeden önce soru listesi yapıyodum ya neler neler....
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim adına.maliyeti hakkında bilgi verirmisin.24 surenin nekadara mal olduğunu merak ediyorum.KIzlar ben augustosda tüp bebek tedavisi gördüm pgd ile memorial istanbulda su an allaha sükür ikizlerime hamileyim biz tutmasaydi bile cok memnun kaldik hastaneden ekipten ve labordan genetik bölümüde cok iyi 24 sure yapildi 5 inci günde..
KIzlar ben augustosda tüp bebek tedavisi gördüm pgd ile memorial istanbulda su an allaha sükür ikizlerime hamileyim biz tutmasaydi bile cok memnun kaldik hastaneden ekipten ve labordan genetik bölümüde cok iyi 24 sure yapildi 5 inci günde..
KIzlar ben augustosda tüp bebek tedavisi gördüm pgd ile memorial istanbulda su an allaha sükür ikizlerime hamileyim biz tutmasaydi bile cok memnun kaldik hastaneden ekipten ve labordan genetik bölümüde cok iyi 24 sure yapildi 5 inci günde..
Hayıelı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin pgd ile sure tekniği arasındaki fark ne canım
bende istanbuldayım doktorunun adı neydi söyleyebilirmisin
sende ne vardı kromozom translokasyonu mu?
günaydın arkadaşlar...bugün nasılsınız...dün birsürü paylaşım olmuş akşamları fazla nete giremiyorum.
kafalardaki karışıklık gitmiş sanırım.
yeni teknikler güzel ama maliyetini birde hangi merkezlerde yapıldığını da araştırmak lazım.
benim bildiğim chg sadece mayada yapılıyor.24 suru yapan bir merkez duymadım.
chnb canım oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.bence ona bir karyotip analizi yaptırmalısın.yani kandan genetik tarama.
yazıp yazmama konusundada çok düşündüm sonra yazmaya karar verdim.canını sıkmak istemiyorum seni üzersem bende üzülürüm.kızlar büyüsün bende onlara yaptırcam bunlar bizim hatımızın gerçekleri.
daha fiyat sormadık ama 20bin iyi gene 4 deneme için.
tabi aradan zaman geçti fiyatlar da artmıştır.
çok karışığım, bi taraftan çok güçsüz hissediyorum kendimi, bile bile başlayıp sonra psikolojim bozulursa olmaz, eşim de zor taşıyo yükü.
denemesek içim huzursuz.
dualarınızı bekliyorum..