- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
- Konu Sahibi Kavimlergocu
inşallah canım. bakarsın bir sürü kaliteli yumurtamız olur. sonuçta onlar boşuna yaratılmamış herşeyin çaresi şifası varmış zaten doğada. iş doğru şifayı doğru hastalığa kullanmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb eyetkiner sen bizim için gerçekten bir umutsun. bebeğin çok tatlı Maşallah. Allah bağışlasın. bende sonucu öğrendiğimden beri kendimde değilim. nasıl atlatacağımı bilemiyorum. elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. benim işim daha da zor bizde iki parça değişimi var. İnşallah bizde senin gibi bebeğimize kavuşuruz.
Çok tatlı maşallah. Bebeğinizle size sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
inşallah ne güzel darısı hepimize. sen zor kısmını atlattın şimdi sıra bizde. bizim için de umut oluyorsun. nerde yaptırdın sen işlemlerini canım... birde farklı olarak herhangi birşey yedin içtinmi :teselli:
allah bebeğine uzun ömürler versin ve nazarlardan korusun. maaşallah çok tatlı. inşallah yüce rabbim annelik duygusunu bizlerede tattırır. dün gece çok dua ettim. sizlerede ettim inşallah kabul olur...
kızlar merhabalar....nasılsınız....bilgisayarım bozuldu nete giremedim bayağı.kür araştırıyorsunuz sanırım.benim ilk tedavimde 3 embriyom pgt ye girmişti.2. tedavimde 2 embriyo pgt ye girdi.3. tedavimde ise ballı çörekotlu tarçınlı karışımdan uyguladım hergün yiyememiştim ama. 3. de 5 embriyom pgt ye girdi.bu kürün bi faydası oldumu bilmem ama 4. de aynı kürü ama budefa düzenli olarak yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.siz neler yapıyorsunuz?simgecim bayramdan sonra başlicaksın galiba.bende öyle düşünüyoum.hakkımızda hayırlısı olsun.sevgiler....
hıtucı senden hemen ıstedılermı karyotıp analızı ne guzel hemen 2 den sonra yapmaya baslamıssın benım 4.sımdı baslıyacam yapmaya pct
iyiyiz canım sen nasılsın... bende başlamayı düşünüyorum bu küre adetin 2.günü başlanıyormuş galiba... bakalım hayırlısı olsun... benim yumurta sayım çok ama önemli olan kaliteli olması tabi... inşallah faydası olur ama pgt için ne gibi etkisi olur bilemiyorum... canım evet bayramdan sonra allahın izniyle başlıcaz... doktorum kısa protokol yapılacağını söyledi... ekimin ilk haftası olur başlarız inşallah... sen nasıl ayarladın ölçülerini... ben aktardan aldırdım çekilmiş çörek otu falan... yarım kilo bala bir tatlı kaşığı demiş... balı biraz fazla geldi bana...