- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.481
Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırmak. İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok... Bu ay hamile değilsem bundan sonrası pgt ye mi gider?
çok üzüldüm çokkkkkkkkkk........bunu çeken bilir ...........hayırlısı bişi diyemiyorum çünkü bende çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim hayirdir ne oldu neden bukadar kotusun kotu bisey mi oldu
sen hamileydin ne oldu bebisine mi bisey oldu?cok sordum ama merak ettim
5+4 deyken kalp atışı almıştık ve o yazıyı yazdığım gün kalp atışı alınamadı mahvoldum...6+1 veeee bugün kalp atışı yeniden alındı bu çok güzel bişi ve mucize.....yaşadıklarımı az çok biliyosun kromozom bozukluğum olduğunu......... Allahıma güvendim bu yola çıktım ve her türlü kötülükten şerden beladan Allahıma sığınıyorum...hepimiz hepimize dua edelim arkadaşlar....bütün bebkler bir mucizededir...teşekkürler özlemcim ilgin için.
Kizlar acil bi sorum var, sizde PGD kacinci gün yapildi?? Bizde eger cok embryo varsa gün 5de yapmak istiyorlar... Pgd ile hamile kalan arkadaslardanda cevap bekliyorum bugün yumurtalarim toplandi..
5+4 deyken kalp atışı almıştık ve o yazıyı yazdığım gün kalp atışı alınamadı mahvoldum...6+1 veeee bugün kalp atışı yeniden alındı bu çok güzel bişi ve mucize.....yaşadıklarımı az çok biliyosun kromozom bozukluğum olduğunu......... Allahıma güvendim bu yola çıktım ve her türlü kötülükten şerden beladan Allahıma sığınıyorum...hepimiz hepimize dua edelim arkadaşlar....bütün bebkler bir mucizededir...teşekkürler özlemcim ilgin için.
Teşekkürler arkadaşlar Allahım meleklerimizi korusun.....
ya arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce bir defa normal yollarla fakat gelişim geriliği nedeni ile sonlandırılmış sonrasında tüp bebekle gebelik oluşmuş fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandırılmış iki gebeliğim var üzerine 2 tüp bebek denememde olumsuz oldu yani hiç tutunma olmadı bu arada bütün genetikler yapıldı sadece bende kanda pıhtılaşma sorunu çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen gebelik oluşmadı doktorum bi daha ki denemede pgd yaptıralım dedi fakat başka bir tüp bebek uzmanı eğer genetikte bir sorun yoksa anlamsız çünkü pgd oradan hücre alındığı için gebelik şansını azaltabilir dedi tabi bende şaşırdım kaldım zaten mali olarakta külfetli tabiiki gerekiyorsa yaptıracağız ama benim kafam karıştı hemde çok...
dilerim sağlıklı sıhhatli bir bebeğe hamilesindir ama sonrasında yine sanırım mutlaka pgd şart...
Allah yardımcınız olsun malesef bu konularda pek bilgim yok. Çok zor şeyler yaşıyoruz. Benim ayrıcarahimağzı yetmezliğim, pıhtılaşma problemim ve yeni öğrendiğim bağışıklık sistemi problemim var. Bir de eşimin 47 kromozomu eklendi. Bir oğlum var. Rahimağzı yetmezliği yüzünden kaybettiğim 25 haftalık bebeğim 2 tane de nedenini zamanında tesbit edemediğimiz 8 haftalık düşüklerim. Her hamileliğimde farklı sorunlar yaşıyorum. Şükür bir oğlum var. Allah sizlere de nasip etsin...
Sağolasın canım...
Canım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerleyecek... Hep dualarımdasın canım. Bu arada bana hep yardımcı oldun. Sayende çok şey öğrendim. Sağ olasın.
selam arkadaşlar
herkes nasıl umarım iyisinizdir
allah hepinizin yardımcısı olsun
selam canım,
eşimde 13-14 dengeli translokasyon var
sanırım sizinkiyle aynı, sizdeki sende mi eşinde mi
farkediyo mu acaba kadında ya da erkekte olması
biz doğal yolla deniycez, olmazsa pgt yi ilerde düşüncez
bilmiyorum doğru mu düşünüyoruz
selam arkadaşlar
herkes nasıl umarım iyisinizdir
allah hepinizin yardımcısı olsun