Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaslar nerelerdesiniz ya uzun zamandir bakiyorum ne geln var nede giden
nasilsiniz iyimisiniz bu arada hepinizin RAMAZAN-I SERIF iniz hayirlara vesile olsun
ALLAH hepimizin bu mubarek gunde dualarinizi kabul etsin

bende 2 düşük yaptım genetik testkerimiz yapıldı bende de kromozom translokasyonu çıktı.doktor bir daha deneyin dedi yada tüp bebek deneyin ama şansınız çok düşük dedi.çook üzüldüm çokk ama yapacak bir şey yok malesef..

İlk duydugumda benimde dunya uzerime yikilmisti
Sakin uzulme rabbim ol deerse hemen oluverir
Hem cok sukret dermansiz bi dert degil
Pgd yaparlar olur allah olmayan herkese versin

İlk duydugumda benimde dunya uzerime yikilmisti
Sakin uzulme rabbim ol deerse hemen oluverir
Hem cok sukret dermansiz bi dert degil
Pgd yaparlar olur allah olmayan herkese versin

tabiki alllaha güveniyorum ve ona sığınıyorum.ama bilmiyorum korkuyorum doktor gözümü çok korkuttu benim çok zor bi ihtimal dedi bu yöntem için.ne yapacağımı şaşırdım bi daha denesemmi doğal yoldan yoksa tüp bebeğe mi başvursam...

off çok zor bi imtihan rabbim sen kimseyi dara düşürme sen isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler evlatlar nasib eyle banada...

off çok zor bi imtihan rabbim sen kimseyi dara düşürme sen isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler evlatlar nasib eyle banada...

amin canım bu sitres hamile kalana kadarda hamile kaldıktan sonra da inan bitmiyor. sanırım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almadan da bitmeyecek..umarım rabbim kolaylık verir.
kardelen ikinci bebeğin cinsiyetini öğrendinmi.. gerçi sağlıklı olsunda hiç önemli değil. rabbim cümlemize bebkelrimiz kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arad nasıl gidiyor hamilelik varmı bir problem?

Canim daha ogrenmedim ikinciyi
Allah nasip ederse 15 agustos ayrintili ultrasona gidicem sanirim ozaman ogrenirim
Coksukur simdipik bi aksilik cok kilo aldim gobegim cok cikti ama
Ama Olsun 3 sene ben bu ani beklemistim
Sen neler yapiyosun nasil gidiyor?

canım bende iyi olmaya çalışıyorum. bugün 11+3 günlük oldu bebeğim
çarşamba kontrolüm var her kötrolde çok korkuyorum ya bebğime bişey olduysa diye. mide bulantılarım var. onun dışınmda hep kötü rüyalr görüyorum. bide ikili test yapılacak senin ikli test sonucun nasıl çıkmıştı?umarım bi problem çıkmaz.. rabbim korusun bebklerimizi

ayy hamilemisin senn..rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin off çok zorlu bir süreç.2 tane düşüğüm oldu bi daha deneyin dedi doktor ama benim h,ç gücüm yok..direk tüp bebeğemi başvursakk bir fikir verin arkadaşlar çok çıkmazdayımm..

kardelen nasilsin bebisler nasil hissetmeye baslaadin mi
tekmeler varmi canim eeeee 20 haftalik olmussunuz nerdeyse

beni sorarsan ben bu aralar pek iyi degilim canim
gecenlerde is yerinde bi fenalik gecirdim acile gittik
demirim dusuk cikti ilac kullaniyorum ama cok bulanti yapiyor
ayni ilk gunlerfdeki gibi olmaya basladim
ilaci biraktim simdide tekrar halsizlesiyorum
haftaya kizimin kilosuna falan bakilcak insallah kilosu falan iyidir
cunki son 1 haftadir hicbirsey yiyemiyorum

arkadaşlar benimde 15 embriyodan 1 tane sağlıklı çıktı.onu transfer ettiler.7.haftada kanamam başladı.o gece acile gittim bebeğin kalbi atıyordu.8.haftada kontrolüm vardı malesef bebeğin kalbi durmuş.yarın kürtaj olucam.moralim epey bozuldu.

Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün geçti 5112 çıktı 2 gün sonra 10000 çıktı kese göründü değerler çok yüksek çok korkuyorum....sizlerin nasıl olmuştu? yarın yine gidicem dualarınıza ihtiyacım var ne olur........

Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün geçti 5112 çıktı 2 gün sonra 10000 çıktı kese göründü değerler çok yüksek çok korkuyorum....sizlerin nasıl olmuştu? yarın yine gidicem dualarınıza ihtiyacım var ne olur........

arkadaşlar pgt embrıyo toplandıktan sonra kacıncı gun yapılıyor.transfer kacıncı gunde oluyor?bır de en az kac yumurta olması lazım bılen var mı pgt işlemi yapılabılmesı ıcın.tek yumurtada yapılamaz mı acaba?

canım ne güzel işte sen normal yolla olsun diye bekliyodun sanırım..inş sonuçların hep güzel çıkar....

canım yumurta toplandıktan sonra genelde3. gün gönderiyolar ordan haber gelince sana hjaber veriyolar transferide geenlde5. gün yapıyolar sağlıklı embriyo varsa. yani benimki öyle olmuştu. sanırım pgt ye gitmesi için gelişimi iyi olan 2 embriyon olsa bile yeter ama tabiki ne kadar çok olursa şansın o kadar yüksek olur.

canım yumurta toplandıktan sonra genelde3. gün gönderiyolar ordan haber gelince sana hjaber veriyolar transferide geenlde5. gün yapıyolar sağlıklı embriyo varsa. yani benimki öyle olmuştu. sanırım pgt ye gitmesi için gelişimi iyi olan 2 embriyon olsa bile yeter ama tabiki ne kadar çok olursa şansın o kadar yüksek olur.

tesekkurler canım ılgın ıcın.ne yazıkkı pgt yapılamayackmıs tek yumurta ıstenen buyukluge ulasmıs sanırım bu aksam catlatma ıgnesı olacak o tek yumurta da 5.gune ulasamaz dıye dusunuyorlar sanırım.umudum kalmadı da demek ıstemıyorum ama sonuc pek parlak degıl ogrendıgım kadarıyla
yıne de hersey Allahın takdırınde benı O mutlu etse bır mucıze verse bu guzel gunlerde...ne guzel olur..

Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırmak. İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok... Bu ay hamile değilsem bundan sonrası pgt ye mi gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…