- 21 Mayıs 2009
- 1.249
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.461
bende 2 düşük yaptım genetik testkerimiz yapıldı bende de kromozom translokasyonu çıktı.doktor bir daha deneyin dedi yada tüp bebek deneyin ama şansınız çok düşük dedi.çook üzüldüm çokk ama yapacak bir şey yok malesef..
İlk duydugumda benimde dunya uzerime yikilmisti
Sakin uzulme rabbim ol deerse hemen oluverir
Hem cok sukret dermansiz bi dert degil
Pgd yaparlar olur allah olmayan herkese versin
off çok zor bi imtihan rabbim sen kimseyi dara düşürme sen isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler evlatlar nasib eyle banada...
amin canım bu sitres hamile kalana kadarda hamile kaldıktan sonra da inan bitmiyor. sanırım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almadan da bitmeyecek..umarım rabbim kolaylık verir.
kardelen ikinci bebeğin cinsiyetini öğrendinmi.. gerçi sağlıklı olsunda hiç önemli değil. rabbim cümlemize bebkelrimiz kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arad nasıl gidiyor hamilelik varmı bir problem?
Canim daha ogrenmedim ikinciyi
Allah nasip ederse 15 agustos ayrintili ultrasona gidicem sanirim ozaman ogrenirim
Coksukur simdipik bi aksilik cok kilo aldim gobegim cok cikti ama
Ama Olsun 3 sene ben bu ani beklemistim
Sen neler yapiyosun nasil gidiyor?
Canim daha ogrenmedim ikinciyi
Allah nasip ederse 15 agustos ayrintili ultrasona gidicem sanirim ozaman ogrenirim
Coksukur simdipik bi aksilik cok kilo aldim gobegim cok cikti ama
Ama Olsun 3 sene ben bu ani beklemistim
Sen neler yapiyosun nasil gidiyor?
Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün geçti 5112 çıktı 2 gün sonra 10000 çıktı kese göründü değerler çok yüksek çok korkuyorum....sizlerin nasıl olmuştu? yarın yine gidicem dualarınıza ihtiyacım var ne olur........
arkadaşlar pgt embrıyo toplandıktan sonra kacıncı gun yapılıyor.transfer kacıncı gunde oluyor?bır de en az kac yumurta olması lazım bılen var mı pgt işlemi yapılabılmesı ıcın.tek yumurtada yapılamaz mı acaba?
arkadaşlar pgt embrıyo toplandıktan sonra kacıncı gun yapılıyor.transfer kacıncı gunde oluyor?bır de en az kac yumurta olması lazım bılen var mı pgt işlemi yapılabılmesı ıcın.tek yumurtada yapılamaz mı acaba?
canım yumurta toplandıktan sonra genelde3. gün gönderiyolar ordan haber gelince sana hjaber veriyolar transferide geenlde5. gün yapıyolar sağlıklı embriyo varsa. yani benimki öyle olmuştu. sanırım pgt ye gitmesi için gelişimi iyi olan 2 embriyon olsa bile yeter ama tabiki ne kadar çok olursa şansın o kadar yüksek olur.