Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

özelde yaptırmıştık 400-700 bant yazıyo sonuçta
bugün tıp fakültesine kan verdik bakalım
onlar kaçta bakıyo bilmiyorum
türkiyede 5-6 üniverstede olan bi makineleri varmış

Son düzenleme:
kardelen nerelerdesin kuzum nasilsin
ikizler nasil? kanaman durdu mu? merak ettim
hic gelmemissin buralara echo nezaman giriyosun
biseylerr hissediyormusun?
biseyler yaz cok merak ediyorum yaaa

canım benim daha önceki tedavilerimden 2 düşüğüm vardı. sonra araştırınca kromozon tranklokasyonu saptandı. embriyolara pgt yapılacağı söylendi ki bizde öyle yaptırdık 8 tane embriyo gitti pgt ye 2 si normalmiş. onları transfre ettiler daha çok yeni inş. bebeklerimin kalp atışlarını bu sefer görebilirim. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar herkese selamlar;
uzun zamandan beri nete girmediğim için haberleri yeni okudum
özlemcano hamileliğinin iyi gitmesine sevindim allah sonuna kadar gitmeni nasip etsin inşallah
kardelen sna nasıl sevindiğimi anlatamam...seni çok karmsar gördüğüm için dahada üzülüyordum çünkü sende kendimi görüyordum...bende ilk başlarda senin gibiydim...zamanla alştım tabi...ama maaşallah sen benden şanslısın...tedavin hemen sonuç verdi ve hemde ikiz...çok ama çok sevindim...allah yardımcın olsun canım benim

hituci,zümmin,morgenrot sizler nasılsınz?uzun zamandan beri görüşemiyoruz...bebişler nasıl...oğlum 9 aylık oldu...ve çok yaramaz...hala ücretsz izindeyim...1 yaşını doldurana kadarda başlamayı düşünmüyorum

merhaba arkadasım sız de pgt ıle mı hamıle kaldınız?

Son düzenleme:
ayrıca arkadaslar baska sormak ıstedıgım bır sey var doktorum yumurta sayım az oldugu ıcın pgt yapılamayacagını soyledı ve tedavım bır dahakı aya kaldı ama ya bırdahakı ayda aynısı olursa.onun anlattıgından anladıgım kadarıyla ıslem yapmadan transferı dusunuyor ama bızım genetık problemlerımız var o zaman ne anlamı kaldı kı normal gebelıkten benım sıkıntım zaten gebe kalamamak degıl tekrarlayan dusukler bunun nedenının de genetık oldugunu bulduk.acaba ben mı yontemı tam anlamadım umarım benı aydınlatacak cevaplar verırsınız..:44:

canım mantık şu ne kadar çok yumurta o kadar çok embriy.. embriyo ne kadar çok olursada içinden sağlam çıkma ihtimali o kadar yüksek oluyor. benimde önceki denemelerde çok az ilaç kullanıyordum az yumurtam oluyordu bu sefer doktorum dozu hiç düşürmedi daha çok yumurtam oldu.yani amaç şansımızı artırmak..

merhaba arkadasım sız de pgt ıle mı hamıle kaldınız?

hayır canım ama bendede taşıyıcılık var...normal yollada hamile kalamıyordum...hem pko hemde eşimde sperm morfoloji bozukluğu vardı...bu kadar imkansızlığın arasında dualarla rabbim bize dünya tatlısı bir mucize gönderdi...o yüzde kimse umutsuz olmasın...sadece dua etsin...ben dualar sayesinde anne oldum

Son düzenleme:

yani, tam anlamıyla ALLAH'TAN ÜMİT KESİLMEZ...Rabbim sağlıklı uzun ömür versin....

kardelen nerelerdesin kuzum nasilsin
ikizler nasil? kanaman durdu mu? merak ettim
hic gelmemissin buralara echo nezaman giriyosun
biseylerr hissediyormusun?
biseyler yaz cok merak ediyorum yaaa

canim kusura bakma gec yazdim
ya benim buraya girdikce moralim bozuluyodu onun icin artik daha az giryorum
allaha sukur iyiyiz biz
13 haftalik oldular teyzesi
3 hafta sonra kontrolumuz var allah izin verirse
sen neler yaptin
odayi falan hazirladinmi?
kac haftalik oldunuz dogum ne zaman canim
allaaha emanet ol canim arkadasim

canim benim iyi oldugunuza inan cok sevindim
sen benim moralim oluyodun hep dogal hamile kaldigin icin
inan rabbime hep sukur ediyorum
hatta nasil sukredecegimi bilemiyorum bazen
allah kimseyi bu sekilde imtihan etmesin
ben cok iyi hatirliyorum oyle bi gecer zamankide osmanin bi anne demesiyle benim bir hafta o anne sesiyle agladigim gunleri
hic olmiycak gibi geliyodu
hayatimda bicok cok aci sey yasadim ama hicbiri boyle durmadan yakmiyodu
rabbim insallah herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar verir
allaha emanet ol

öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin.bende tüp bebek düşünüyorum siz de sorun neydı?eşimin morfolojisi sıfır...........

canim iyi odugunuza cok sevindim neden buraya girince moralin bozuluyor?
oh oh baya buyutmussun karninda cikmaya baslamistir artik
bizimde kontrolumuz yarin ins. bugun 24+4 haftalik olduk
odasini yavas yavas hazirliyoruz canim napalim mobilyasi hazir
2 hafta once kiz kardesim dogum yapti onunda kizi oldu
gereken seyleri tr den yolliycaklar zaten fazla biseyle ugrasmiycam anliycan
bu hafta icide insallah kalan eksiklerle ugrasicam araba gibi seyler

opuyorum ucunuzude allah a emanet olun insallahhhhhh

öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin.bende tüp bebek düşünüyorum siz de sorun neydı?eşimin morfolojisi sıfır...........

benim esimde 13 14 robertson translokasyon var
ben 3 sene hic kendim hamile kalamadim
rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder insallah

arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı.18 yumurtadan 6 tane döllenmiş.9 tanede dondurulmuş vardı.çarşamba günü onlarda çözülecek pgt yapılacak.kandilde hepinizden dua bekliyorum arkadaşlar.

canım benim seni görmek çok güzel.. benim oğluşlar da 9 ayı bitirmek üzere double yaramaz oldular :))
ben de ücretsiz izindeyim 2 yıl devletin verdiğini kulalnacağım nasip olursa sonra bir de 5 yılını dolduran memurlara verilen 1 yıl ücretsiz izin hakkı var onu da kullanacağım.. çünkü kimsem yok bakmaya yardımcı, şuan anneme sığındık ama o gelemiyor.. bir de ben de çok istiyorum onlarla zaman geçirmeyi.. sonra büyüyünce izin olsa ne işe yarar.. ama tabi maddi açıdan çok sıkıntı oluyor.. istanbulda kirada tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz...

hituci de kılzarını büyütüyor çok tatlı oldular maaşallah bir yaş bitmek üzere, ama buralara pek uğramıyor o da :)

Allah herkesin dileğini kabul etsin ve hepimize ferahlık versin..
hepinizin kandili de mübarek olsun tüm dularınız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…