- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.381
İnşallah geçer kanamalarınız sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağına.
Canım benim ara ara kanamalarım oluyordu hamile olmadan bile. O zaman vermişti niye bilmiyorum. Bu sefer de kist var hamilelik daha zor dedi. Ama şu da var: Normalde ben çabuk hamile kalıyorum. Belki yine hemen olursa vücutta hemen tutunsun diye 12. günü seçmiş olabilir. Coraspini de öyle düşündü sanırım hemen hamile kalacağımı varsayarak. Ben innohep 0.45 lik kullanıyordum.Herhalde pıhtılaşma değerlerine göre kullanılıyor canım. Boya kiloya göre mi? Ben onu bilmiyordum. Benim de adetimin 7. günü bugün. Hayırlısı inşallah. 100 hücrede değil 20 hücrede bakılmış bana. O yüzden de gönlüm tam rahatlayamadı.
Teknik konuları artık anlayabiliyorum gerçi daha çok rahimağzı yetmezliği ile ilgili konuları biliyorum. Her gebeliğimde yeni şeyler öğreniyorum. Artık öğrenmek istemiyorum. Keşke normal hamile gibi doktorun söyledikleriyle yetinen, çatlağım olmasın diye ne süreyim diyen, şunu yiyemiyorum şunu yesem olmaz mı diyen hamileler olabilseydik...
ben 0.2 de kullandığım oldu 0.4 te clexsan kullandım hep...tabi pıhtılaşma değerlerine göre APTT,INR,IGM,IGG,PROTROMİN ZAMANI,KANAMA ZAMANI gibi testler yapılıyor ona göre de belirleniyor.kanda pıhtılaşma forumda okudum boy ve kiloya görede doz ayarlaması yapıldığını...bende 100 hücre bakıldı kromozomda bozuk bunu bile bile normal deniycem değişen bişi olmadı.sorunu bile bile sende de bişi çıksaydı neyapıcaktın pgd denermiydin hemen....yani ben pgd yaptım olmadı devam edlirse pgd yapmaya belki sağlıklı embriyo bulunur ama hangi denemede çok zor tüp bebek yok yumurta gelişti kaç tane oldu sonra toplanması sonra bide döllendimi,sonra kaçtane pgd ye girdi.sonra kaç tane sağlıklı var diye.....anlatırken yoruldum aslında benim bu hastalımda kesin çözüm pgd ama gerçekten gücüm yok çok yoruldum allahıma güveniyorum sağlıklı yumurtayı alllahım inşallah denk getirir...biraz böyle deneyim olmazsa yine pgd yapılcak tabi....bende çok yoruldum araştırma yapmaktan gerçekten ruh sağlığım bozuk üzgünlüğümü bile eşime yansıtmamaya çalışıyorum üzülmesin diye ama davranışlarımdan anlıyor....bende hiçbişi öğrenmek istemiyorum artık..çok haklısın keşke bende normal hamileler gibi çatlak kremleri düşünen ne yiyip ne içsem diye düşünen biri olsaydım....