Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşlar merhabalar...yaşım 35 olduğu için dondurulmuş embriyolarıma pgt yaptırmak istiyorum..istanbulda pgt yaptıranlara sesleniyorum...bu işlemin ücreti ne kadardır??ayrıca embriyo başına mı yoksa embriyo sayısı dikkate alınmadan genel bir fiyat mı çıkıyor??

anggel ben en son hocayla görüştüm.uzun protokal ayapım.bir daha toplayalım dedi.benim 9 tane dondurulmuş embriyom var.bundada 4-5 yine iyi olur pgt yaparız dedi.mayıs adetinde başlayalım dedi ama ben kararsızım.inanın çok yoruldum.benim bu 3. yumurta toplatmam olacak.çalışıyorumda okullar tatil olsun şöyle bir hafta bi tatil yapayım kafam dağılsıno zaman yaptıracam.zaten yumurta toplama bile az 3 ay arası olmalıymış.yumurta toplanırken gidiyorum çok iyi değerler normal.herşey iyi.16-17 yumurta çıkıyo.sonra arıyolar döllenenler 10-11 iyi olanlar -4-5 inan beni yıprattı bu süreç.bende üçüncü embriyolarda 11li 9lu falan var dondudulanlar zaten 8 ve üzeri ama tabi sağlıklı bilemiyorum.sen nerde tedavi oldun.

allahım bizlere bu derdi vermiş dermanı nı da verir inşallah.ben deyoruldum.gördünmü bilmiyorum yazmıştım benim embriyolar pgd den sağlıklı çıkmadı 45x turner sendromu çıktı...transfer iptal oldu...diyecek sözüm bile kalmadı.sen her seferinde zaten anestezi alıyosun yumurtalar toplanıyo pgd ye girsin sağlıklı çıkarsa transfer etsinler artık yani en zoru yumurta toplama transferde ne varki.transfer yapsın olmazsa bidaha toplanır yumurta hayret bişi ya...yani toplayıp toplayıp dondurmaya ne gerek varki...sonra çözücek onlar biyopsi alacak sonra sonuç bekliycen...şuda var belki ilk yoplanan yumurtalarda sağlıklı embriyo bulunurdu yani tekrar toplayıp tekrar masraf ne gerek varki.yani bi dene belki sağlıklı var bidaha toplamaya da gerek kalmazdı o zaman tuhaf..sen nereye gidiyosun...

ıyı allaha sukur canım
hamıleyım ben galıba
allah herkese nasıp etsın ınsallah
ama eımn degılım daha
allah herkesın yardımcısı olsun

bal gibi hamissin galibasi mi kaldi artik
oh oh gelsin ikizler insallah cok kolay bi hamilelik gecirirsin
rabbim yardimcin olsun

benim cok zor geciyo en sonunda doktor fitil verdi bulanti icin
neredeyse 4 aylik oldu hala bulantim devam ediyo
bulantilara raziyim da cikarmasam korkuyorum bebegime hic birsey gitmiyo diye

merhaba öncelikle tebrik ediyorum,hamile kalmayı başarabilmişsin...allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.pgd ile mi hamile kaldın..senin problemin neydi ve kaç denemede başarabildin.teşekkürler.

merhaba öncelikle tebrik ediyorum,hamile kalmayı başarabilmişsin...allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.pgd ile mi hamile kaldın..senin problemin neydi ve kaç denemede başarabildin.teşekkürler.

cok tesekkur ederim benim esimdeydi probleblem kromozom bozuklugu vardi
2 ve 10 numarali kromozomlarda translokasyon vardi ve sperm azligi yavasligi
benim tedavimde pgd oldu 14 yumurtam toplandi 6 embriyom tuttu
ve sadece 1 tanesi saglikli cikti onuida yerlestirdiler cok sukur tuttu
ilk denememdi ALLAH ol deyince oluyor iste bende 2 kere normal gebelik yasadim
ikisinide kaybettim hic bu asamalara gelemeden

yuce rabbim hepimizin yardimcisi olsun ben hamileyim ama her sabah bi korkuyla uyaniyorum
basima geldiya iste ya yavruma bisey olduysa onu hergun gidip gormek istiyorum
iyimi saglikli mi melegimi kucagima alana kadar korkularim hic dinmiycek
insallah ALLAH sizlerede yasatir saglikli hamilelikler yasamayiiiii

arkadaşlar bizde genetik test yaptırdık...
eşimin sonucu 46,xy,1qh+ şeklinde çıkmış...
bu ne demek bilen var mı?
lütfen cvplarmısınız....
çok üzgünüm..doktora gitmeye korkuyorum kötü şeyler duyarım diye....
en azından bilerek gidip orda şok yaşamam..

Son düzenleme:

canim ben onun ne demek oldugunu bilmiyorum ama genetik bozukluklarin tedavisi nin mumkun oldugunu biliyorum
pgt yapilip saglikli embiiryolar seciliyo ve allahin izniyle hamile kaliyosun
korkma
bende allaha sukur suanda pgt ile hamile kaldim
umarim sanada umut olur

Ozlem nasilsin bebk nasil
Ben acillik oldum karin agrisindan
11.gun degerim 608 cikti
Ohss olmusum cok su ic yat dedi doktor
Benim icin dua et olurmu
Bide ben cok korkuyom keseyi kalp atisini falan goremiycem diye
Ne olur bana cok dua et canim
Allaha emanet olun

canim ben iyiyim cok sagol bebekde iyi hersey yolunda gidiyo cok sukur
iyi kan tahlili yapmislar bide degerinide soylemisler super bisey
ilk defa duyuyorum harika ya e artik ne diyelim gozun aydin olsun cici anne

cok cok gecmis olsun neden ohss olunuyo hic bilmiyorum
ne oldugunu bile inanki bilmiyorum ama insallah en kisa surede duzelirsin
eeeeee simdi 4 haftalik hamissin he hadi bakalim
hic kotu dusunme goruceksin insallah keseyide minik bebeklerinin minik kalplerinide
zamani gelmis bak iste insallah sag salim kavusursun bebeklerine canim ins. ikizdir

Kızlar yok mu bana yardımcı olacak??? Burada pgt yaptıran arkadaşlar aranızda yok mu İstanbul'da yaptıran? Lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…