- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.241
Ozlem nasilsin bebk nasil
Ben acillik oldum karin agrisindan
11.gun degerim 608 cikti
Ohss olmusum cok su ic yat dedi doktor
Benim icin dua et olurmu
Bide ben cok korkuyom keseyi kalp atisini falan goremiycem diye
Ne olur bana cok dua et canim
Allaha emanet olun
canım değerin çok yüksek iki tanemi koymuşlardı...süper çıkmış sonuç tebrikler...senden kaç yumurta toplanmıştı ve ilaç dozların nasıldı....çok yumurta toplayacaz derken de oluyor ohss...karın içi sumu toplamış...inşallah geçer...transfer aşamasında böle bi durumla karşılaşılırsa transfer iptal ediliyor,embriyolar donduruluyor rahim iyileşince bir yada iki ay sonra transfer ediliyor..senin transfer aşamasında böyle bi sorun varmıydı....benim bildiklerimde bu kadar...[/QUO
canim kusura bakma gec yaziyorum
bana uzun protokol uygulandi gonalf 150 yanindada decapeptyl kullandim
12 yumurta toplandi 7 tanesi dollendi 4 tanesi pgd ye gitti ve cok sukur 2 tanesi saglikli cikti
benim transferden sonra ortaya cikti ama hafif geciriyorum galiba
yumurta toplandiktan sonrada yumurtalar olusmus ve vucut su topluyor
nefes almam bile cok guc oluyodu ama cok sukur simdi daha iyiyim
burda benim bildigim baya arkadas var pgd ile hamile kalan
korkma pgd iyi bisey
sen ne zaman tedavi olucaksin basladinmi?
valla her namazimdan sonra herkese dua ediyom
sende bana dua et 10 mayis ta ilk kontrolum var
insallah bi aksilik olmaz
rabbim hepimizin yardimcisi olsun
ALLAH ol derse hemen oluverir onun icin zor yoktur
ozlem 10 myis ilk echom yapilcak
bana cok dua et olurmu
senin bulantilarin gectimi
benim daha hicbi belirtim yk
ama 5 haftalik olduk teyzesi
ama ben inaniyom ve hep dua ediyom insallah hersey yolunda gidecek
tabi sende bizraz dualarinla bize destek cikarsan
ozlem 10 myis ilk echom yapilcak
bana cok dua et olurmu
senin bulantilarin gectimi
benim daha hicbi belirtim yk
ama 5 haftalik olduk teyzesi
ama ben inaniyom ve hep dua ediyom insallah hersey yolunda gidecek
tabi sende bizraz dualarinla bize destek cikarsan
merhaba kardelen echo dediğiniz nedir?duymadımda bem ultroson mu.
Kesinlikle öyle buna inandığım için kendim deneyim bi kere daha diyorum olmazsa yine pgd yaparız diyorum.yani onun elinde belli mi olur.simgenin kromozom bozukluğu varmış herhalde sonra kendilinğinden olmuş sağlıklı ama hastalığı taşıyomuş,simge artık girmiyor sanırım buraya,soracak çok şeyim var ona....bilmiyorum ya gücüm kalmadı sanki....kendim deneyim diyorum kararsızda olsam...allah bilir belki olur bende çok çabalıyorum,tedavim olumsuz oldu hala araştırıyorum...iki gün önce istanbuldaydım memorialde kafam dahada karıştı...kendin hamile kalsan ne zaman doğru embriyoyu yakalayacağın belli olmaz dediler.sürekli pgd dediler sağlıklı embriyoyu bulana kadar dediler,belki ben bi denersem belki bulurum sağlıklı embriyoyu allahın izniyle tabi....içime böle doğuyor sanki... ben burda olan herkeze dua ediyorum...allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebeklerine...hoşcakal.
arkadaşım,pgd den daha duyarlı bir yöntem varmış bütün kromozomları inceleyen ocak 2011 de türkiyeye gelmiş.Ben bu kez onu deneyeceğim yeni olduğu için pahalı doktoruna bir sor istersen...
Eşimin ve benim karyotiplerimizde sorun yok.Denemdik dememek için pgd yaptırdık.pgd fısh yaptırdığımız denemede 3 sağlıklı embrıyo elde edildi.Biri tutundu 7 haftalık iken kalp atışı durdu.Bize 24 sure'un aralık 2010 da Türkiye ye geldiğini pgd fish gibi 5 kromozomun değil,bütün kromozomların tarandığını söylediler.Çok pahalı her embrıyo başına 400 dolar istiyorlar.
24 sure ankara genartta embr,yo başı 250 dolar,bu fiyatı size kim verdi ki...sizin başka bi zsorun varmı?
merhaba kardelen nerelerdesin nasilsin canim
hamislik nasil geciyor azkaldi bebislerini gormeye
insallah hersey yolunda gidecek canim
iyiyim canimda cok endiseliyim
bisey falan olicak diye cok korkuyom
senin gectimi mide bulantilarin
benim hic belirtim yok sadece goguslerim aciyo
insallah hic bi problem yoktur
sali gununi iple cekiyom
24 sure ankara genartta embr,yo başı 250 dolar,bu fiyatı size kim verdi ki...sizin başka bi zsorun varmı?