- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.181
teşeekkürler,inşallah inşallah seninkide çok sağlıklı olur...herşey yolunda gider umarım..evet banada pgd yapılıyor çok zormuş aşamaları ya.ben çok ağrı çekiyorum ya seninde öyle mi oldu yumurta toplandığında.bide hangi gün kaç hücreli olduğunda pgd ye girdi ve hangi gün transfer edildi.bide niye hemen kaldırdılar ben 5 saat falan yatıcam.ben sırta yapışan biilaç,progeston iğnesi,deltakortil,folic,aspirin,tetra diye bi antibiyotik kullanıcam.tarnsferden sonra kan sulandırıcı,kanımda pıhtılaşma var çünkü.hepsini cvplarmısın çok merak ediyorum.
Canim 3. Gunde Pgd ye gonderirler 4. Gun transfer olur
Ben hollandada tedavi oldum burda transfer oldumu hemen kaldirip gonderiyolAr normal hayatina devam et diyolar.
Benim fazla agrim olmadi ama karnim hala sis ve hala kasiklarim batiyor
Aslinda transferden sonra yatmanin falan bİ onemi yok bilimsel olarak
Ben suanda sadece fitil ve hamilelik vitamini kullaniyorum
Rabbim ikimizede yardim etsin cok zor bi donem
Allaha emanet ol
Hersyi sorabilirsin herzaman yardim etmek isterim ben
Seninkide uzun protokolmu kac yasindasin
hayirli olsun angel yum larin tolanmis hadi tedavinin sonuna geldin, insallah hayirli haberler alirsin...saglikli bi sürü yum olur....Rabbim yardimcin olsun
evet uzun protokol,yaşım 31 seninki kaç.benim rahatsızlığım kromozomlarımla ilgili,47xxx kromozom taşıyorum yüz hücrenin beşinde,dokularda da taşıyorum ayrıca.kanımda da pıhhtılaşma var,MTHFR 677 hetorozigot.Eşimde problem yok...4 tane kaybettim.ilk kez tüp bebek ve pgd yaptırıyorum.Senin problem nedir?
arkadaşlar forumu okudukça ben çok endişileniyorum.benim eşimde 45 xy kromozom ve 13-14 kromozom tranlakasyonu var.ben de bir sıkıntı yok.yumurtalarda iyi ve çok.2 oldu yumurta toplatıyorum.pgt için ücrette ödedik hala daha hoca dahil bir kez daha toplayalım diyorlar.elimizde 7 nin üstünde toplam 8 embriyo var.hatta 11li ve 2 tane 9 lu var.benim kafam karıştı.ben ne yapayım.merkez mi değiştireyim.10 tanenin üzerinde olursa şansın artar diyor.elimizde en az 10 embriyo olmalıymış.
kardelen senin döllenenler kaç koromozomluydu daha doğrusu sağlıklı çıkanlar.
saglikli cikanlar normal insan kromozomu tasiyanlardi 46 kromozom yani
tatlim baska ni doktor sorsana sen bu olayi inan benim cok garibime gidiyo
ustelik senin birsuru embiryon var
benim sadece dort taneydi ve ikisi saglikli cikti ikiside konuldu