Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim 3. Gunde Pgd ye gonderirler 4. Gun transfer olur
Ben hollandada tedavi oldum burda transfer oldumu hemen kaldirip gonderiyolAr normal hayatina devam et diyolar.
Benim fazla agrim olmadi ama karnim hala sis ve hala kasiklarim batiyor
Aslinda transferden sonra yatmanin falan bİ onemi yok bilimsel olarak
Ben suanda sadece fitil ve hamilelik vitamini kullaniyorum
Rabbim ikimizede yardim etsin cok zor bi donem
Allaha emanet ol
Hersyi sorabilirsin herzaman yardim etmek isterim ben
Seninkide uzun protokolmu kac yasindasin

hayirli olsun angel yum larin tolanmis hadi tedavinin sonuna geldin, insallah hayirli haberler alirsin...saglikli bi sürü yum olur....Rabbim yardimcin olsun

evet uzun protokol,yaşım 31 seninki kaç.benim rahatsızlığım kromozomlarımla ilgili,47xxx kromozom taşıyorum yüz hücrenin beşinde,dokularda da taşıyorum ayrıca.kanımda da pıhhtılaşma var,MTHFR 677 hetorozigot.Eşimde problem yok...4 tane kaybettim.ilk kez tüp bebek ve pgd yaptırıyorum.Senin problem nedir?

hayirli olsun angel yum larin tolanmis hadi tedavinin sonuna geldin, insallah hayirli haberler alirsin...saglikli bi sürü yum olur....Rabbim yardimcin olsun

çok çok teşekkür ederim tatlım.inşallah kutlu doğum haftasının olduğu şu
günlerde dualarla ve hayırla olur herşey.yalnız karnım acayip ağrıyor ve acıyor.seninde olmuşmuydu böyle...kaçıncı gün pgd ye girdi ve ne zaman tansfr edildi.

valla canim ben dün ne yedigimi unuttugum icin iki sene önce kacinci gün pgt gittigini hatirlayamiyorum ama 4. gün Allahin izniyle transfer yapmislardi....dualarim seninle
mübarek günlerde Rabbim size yardim etsin......

evet bendede karnim agrimisti bide bütün gün istifar etmistim.....ama aksama yada ertesi güne agrin azalir....insallah

arkadaşlar forumu okudukça ben çok endişileniyorum.benim eşimde 45 xy kromozom ve 13-14 kromozom tranlakasyonu var.ben de bir sıkıntı yok.yumurtalarda iyi ve çok.2 oldu yumurta toplatıyorum.pgt için ücrette ödedik hala daha hoca dahil bir kez daha toplayalım diyorlar.elimizde 7 nin üstünde toplam 8 embriyo var.hatta 11li ve 2 tane 9 lu var.benim kafam karıştı.ben ne yapayım.merkez mi değiştireyim.10 tanenin üzerinde olursa şansın artar diyor.elimizde en az 10 embriyo olmalıymış.

benim yasim 25
esimin 13 14 kromozomlarinda kirilma var robertson translokasyon diyolar
3 senedir hic hamile kalmamistim
ama nedense cok umutluyum simdi
esim sanki ben hamileyim gibi davraniyo simdi
aklima bile getirmek istemiyom ama olmazsa halimiz ne olicak bilmiyom
allah kerim
annemden bile bin kat merhametli olan allahim aciycaktir bize eminim

valla tatlim bak sana kendi hikayemi anlatiyim ben belki bi fikir olur
benim esimdede 13 14 kromozom translokasyonu var ve spermleri cok kotu
ben 25 yasindayim
ben hic 3 sene hamile kalamadim
12 yumurta topladilar 7 tanesinden 4 tanesi pgt ye gidebildi rabbime binlerce kez sukurler olsun 2
tanesi saglikli cikti
ben hala o doktorun ne yapmak istedigini anlamadim ki
ilk kes senden duydum ben boyle biseyi
rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
birbirimize dua edelim
rabbim senide bu durumdan kurtarsin insallah
tatlim baska bi doktora sorsana bu olayi

Son düzenleme:
kardelen senin döllenenler kaç koromozomluydu daha doğrusu sağlıklı çıkanlar.

saglikli cikanlar normal insan kromozomu tasiyanlardi 46 kromozom yani
tatlim baska ni doktor sorsana sen bu olayi inan benim cok garibime gidiyo
ustelik senin birsuru embiryon var
benim sadece dort taneydi ve ikisi saglikli cikti ikiside konuldu

saglikli cikanlar normal insan kromozomu tasiyanlardi 46 kromozom yani
tatlim baska ni doktor sorsana sen bu olayi inan benim cok garibime gidiyo
ustelik senin birsuru embiryon var
benim sadece dort taneydi ve ikisi saglikli cikti ikiside konuldu

hem sen doktora hic soylemedinmi onlara bak saglikli zaten bi tane lazim diye
sonucta sanada yasik birsuru igne yiyosun
birsuru para masraf ediyosun
sen yumurta fabrikasi falan degilsinki
uc defa denemelik ilaclari sen bi denemede almissin
hem kimse bilmiyoki belkide hepsi saglikli?
pgt yapmak icin 10 tane falan embiryo lazim degilki

tedavi olan arkadaslar hic dilhusar arkadasimiz gibi tedavi olan varmi aranizda???????????????????
yada duyan bilen bilen boyle bi tedaviyi
cevap bekliyoruz

valla canım inan kafayı yemek üzereyim.kendimi çıkmazda issediyorum.doktor mu değiştirsem.burda ille araştırma yapılsın desem gıcık olunca b de sağlıklı varsa bile yok derlerse.genetik araştırma yapılacak diye parayıda verdik.kliniği değiştirirsem ne lur bilmiyom.

açıkcası kardelen de aynı sorununuz hemen hemen.ve onun transferi gerçekleşti benim de eşimde sorun yok ben de var durumumu okuduysan yukarda yazmıştım...çok garibime gidiyor senin durum merkez neresi?benim dün 6 yumurtam toplandı 4 tanesi döllenmiş ama şuan 3 tanesi yaşıyor cumartesine kadar yaşarsa cumartesi gün pgd ye gidecek.Ve bana pgd de enson yöntem olan 24 şur yöntemi uygulanacak.sonuç 12 saatte çıkıyor.sonrada transfer edilecek emriyolar iyiyse.yani 3 yumurtadan 1 i bile sağlam çıkarsa transfer edilecek.durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…