Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ozlem nasilsin bebk nasil
Ben acillik oldum karin agrisindan
11.gun degerim 608 cikti
Ohss olmusum cok su ic yat dedi doktor
Benim icin dua et olurmu
Bide ben cok korkuyom keseyi kalp atisini falan goremiycem diye
Ne olur bana cok dua et canim
Allaha emanet olun

canım değerin çok yüksek iki tanemi koymuşlardı...süper çıkmış sonuç tebrikler...:KK71:senden kaç yumurta toplanmıştı ve ilaç dozların nasıldı....çok yumurta toplayacaz derken de oluyor ohss...karın içi sumu toplamış...inşallah geçer...transfer aşamasında böle bi durumla karşılaşılırsa transfer iptal ediliyor,embriyolar donduruluyor rahim iyileşince bir yada iki ay sonra transfer ediliyor..senin transfer aşamasında böyle bi sorun varmıydı....benim bildiklerimde bu kadar...

arkadaşlar bi liste yada tablo hazırlasak kimler pgd ile hamile kalımış ve sağlıklı doğum yapmış,herkezin sorununu yazsak kaç deneme yapmışlar,sağlıklı çocukları olanları yazsak...bilen birisi yapabilirmi.ben herkeze göre yeniyim bu topikte 4 ay oldu aranıza katılalı,kimler başarıya ulaştı çokta bilmiyorum bikaç kişi dışında...

canım değerin çok yüksek iki tanemi koymuşlardı...süper çıkmış sonuç tebrikler...:KK71:senden kaç yumurta toplanmıştı ve ilaç dozların nasıldı....çok yumurta toplayacaz derken de oluyor ohss...karın içi sumu toplamış...inşallah geçer...transfer aşamasında böle bi durumla karşılaşılırsa transfer iptal ediliyor,embriyolar donduruluyor rahim iyileşince bir yada iki ay sonra transfer ediliyor..senin transfer aşamasında böyle bi sorun varmıydı....benim bildiklerimde bu kadar...[/QUO

canim kusura bakma gec yaziyorum

bana uzun protokol uygulandi gonalf 150 yanindada decapeptyl kullandim
12 yumurta toplandi 7 tanesi dollendi 4 tanesi pgd ye gitti ve cok sukur 2 tanesi saglikli cikti
benim transferden sonra ortaya cikti ama hafif geciriyorum galiba
yumurta toplandiktan sonrada yumurtalar olusmus ve vucut su topluyor
nefes almam bile cok guc oluyodu ama cok sukur simdi daha iyiyim
burda benim bildigim baya arkadas var pgd ile hamile kalan
korkma pgd iyi bisey
sen ne zaman tedavi olucaksin basladinmi?
valla her namazimdan sonra herkese dua ediyom
sende bana dua et 10 mayis ta ilk kontrolum var
insallah bi aksilik olmaz
rabbim hepimizin yardimcisi olsun

merhaba kardelencim atlatmış görünüyosun inşallah tamamen geçer,allahım korusun bebeklerini...bana tekrar tüpbebek ve pgd için 3 ay verdiler.biraz kafam karışıyor gibi kendim deneyeyim diyorum,sonuçta pgd ye gidenide allah yaratacak ve kromozom sayısını belirleyecek normal hamile kalsamda allah belirleyecek.evet bugüne kadar 4 tane kaybettim olmadı ama pgd ylede olmadı.yumurtalrımda ya 45x ya 47xxx yada 46 xx var 3 ihtimal.normal gebelikte denkgelmemiş 46 lar demekki kaybettim pgd ylede denkgelmedi 46xx olan yumurta...bundan sonra sağlıklı embriyoyu bulana kadar pgd yapacaz dediler,sağlıklı embriyoyu belki kendim de bulurum.allahım isterse o ay yumutladığımda 46xx olan yumurtayı denkgetirir.neden olmasın sonuçta pgd de de ne kadar yaparsan yap allahım istemezse olmaz...üffffffffff kafam karışık.sürekli başım ağrıyor yine,bigün sıkıntıyla bişi olacak diye korkuyorum,allahıma yalvarıyorum neolur neolur bana yardım et diye şimdide böyle bişi düşünmekten kendimi mahvediyorum...kederimden ölcem bigün...lütfen bana yardımcı olun yorum falan yapın...:84:

canim angel

belki inanmiycaksin ama bundan bir sene once bende seninle ayni fikirdeydim
allah vercekse nasil olsa boylede verebilir diye tupbebek bile yaptirmiycaktim
insan bi cikmaza surukleniyo kisir bi donguye giriyo sanki
ama bak allah herseyi belli bi duzende yaratmis o duzene bizimde uymamiz gerekiyo yani kromozomlarimiz bozuksa caresine bakmamiz gerekiyo
sadece dilden dua etmek yetmiyo
insanin biseyler olsun diye ugrasmasininda bi dua oldugunu biliyomuydun?
ben bilmiyodum
sana tavsiyem bol bol dua ile ilgili dini icerikli kitaplar okuman
ben cok gucsuzdum tupbebek tedavisinden once yapamiycaktim yani okadar
o kitaplar bana guc verdi
aklina kotu seyler getirme hep iyi seyler dusun
once kendini terapi et yani
bide sana secret belgeselini izlemeni oneririrm
aslinda ordada bi nevi duadan bahsediliyo ama anlatanlar inancsiz oldugu icin evren diye behsediyolar
insallah sanada yardimi olur
eger sorcagin bisey olursa bana herzaman sorabilrisn
rabbim yardimcimiz olsun
sende bana dua et bende kaybetmekten cok korkuyorum bazen
allaha emanet ol

ALLAH ol derse hemen oluverir onun icin zor yoktur

Kesinlikle öyle buna inandığım için kendim deneyim bi kere daha diyorum olmazsa yine pgd yaparız diyorum.yani onun elinde belli mi olur.simgenin kromozom bozukluğu varmış herhalde sonra kendilinğinden olmuş sağlıklı ama hastalığı taşıyomuş,simge artık girmiyor sanırım buraya,soracak çok şeyim var ona....bilmiyorum ya gücüm kalmadı sanki....kendim deneyim diyorum kararsızda olsam...allah bilir belki olur bende çok çabalıyorum,tedavim olumsuz oldu hala araştırıyorum...iki gün önce istanbuldaydım memorialde kafam dahada karıştı...kendin hamile kalsan ne zaman doğru embriyoyu yakalayacağın belli olmaz dediler.sürekli pgd dediler sağlıklı embriyoyu bulana kadar dediler,belki ben bi denersem belki bulurum sağlıklı embriyoyu allahın izniyle tabi....içime böle doğuyor sanki... ben burda olan herkeze dua ediyorum...allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebeklerine...hoşcakal.

ozlem 10 myis ilk echom yapilcak
bana cok dua et olurmu
senin bulantilarin gectimi
benim daha hicbi belirtim yk
ama 5 haftalik olduk teyzesi
ama ben inaniyom ve hep dua ediyom insallah hersey yolunda gidecek
tabi sende bizraz dualarinla bize destek cikarsan:KK49:

bana cok dua et olurmu

canim benimde 10 mayista echo var tesadufe bak
eeeee bizde 4 aylik olduk teyzesiiii
insallah bebeislerimizide tanistiricaz insallah ama insallah bulantin olmaz
ben gittikce kilo veriyorum canim ya cok kusuyorum
1 haftasir ise gitmiyorum cok kusmaktan kasiklarim agriyo artik
ama gececek en sonunda allah in izni ile
allah yar ver yardimcimiz olsun canim

bana cok dua et olurmu

merhaba kardelen echo dediğiniz nedir?duymadımda bem ultroson mu.

Kesinlikle öyle buna inandığım için kendim deneyim bi kere daha diyorum olmazsa yine pgd yaparız diyorum.yani onun elinde belli mi olur.simgenin kromozom bozukluğu varmış herhalde sonra kendilinğinden olmuş sağlıklı ama hastalığı taşıyomuş,simge artık girmiyor sanırım buraya,soracak çok şeyim var ona....bilmiyorum ya gücüm kalmadı sanki....kendim deneyim diyorum kararsızda olsam...allah bilir belki olur bende çok çabalıyorum,tedavim olumsuz oldu hala araştırıyorum...iki gün önce istanbuldaydım memorialde kafam dahada karıştı...kendin hamile kalsan ne zaman doğru embriyoyu yakalayacağın belli olmaz dediler.sürekli pgd dediler sağlıklı embriyoyu bulana kadar dediler,belki ben bi denersem belki bulurum sağlıklı embriyoyu allahın izniyle tabi....içime böle doğuyor sanki... ben burda olan herkeze dua ediyorum...allahım inşallah sağlıkla kavuştursun bebeklerine...hoşcakal.

arkadaşım,pgd den daha duyarlı bir yöntem varmış bütün kromozomları inceleyen ocak 2011 de türkiyeye gelmiş.Ben bu kez onu deneyeceğim yeni olduğu için pahalı doktoruna bir sor istersen...

arkadaşım,pgd den daha duyarlı bir yöntem varmış bütün kromozomları inceleyen ocak 2011 de türkiyeye gelmiş.Ben bu kez onu deneyeceğim yeni olduğu için pahalı doktoruna bir sor istersen...

Ah canım ah ben 24 sure yaptırdım zaten,embriyo sağlıklı değilse 24 sure napsın...senin kromozom bozukluğun hangisi...ben asıl istanbulda şunu duydum 3.gün embriyo 8 hücreliyken biyopsi alınıyor ve sonuç belli oluyor...istanbulda ise 5.gün tekrar biyosi alıp eksik kromozomlar tamamlanmışmı diye bakıyorlar.Tamamlanmışsa 6.gün transfer ediyolarmış,hala eksikse transfer iptal ediliyor...sen bunu araştır asıl..yaşadıklarını da paylaşırmısın....

Eşimin ve benim karyotiplerimizde sorun yok.Denemdik dememek için pgd yaptırdık.pgd fısh yaptırdığımız denemede 3 sağlıklı embrıyo elde edildi.Biri tutundu 7 haftalık iken kalp atışı durdu.Bize 24 sure'un aralık 2010 da Türkiye ye geldiğini pgd fish gibi 5 kromozomun değil,bütün kromozomların tarandığını söylediler.Çok pahalı her embrıyo başına 400 dolar istiyorlar.

merhaba kardelen nerelerdesin nasilsin canim
hamislik nasil geciyor azkaldi bebislerini gormeye
insallah hersey yolunda gidecek canim

Eşimin ve benim karyotiplerimizde sorun yok.Denemdik dememek için pgd yaptırdık.pgd fısh yaptırdığımız denemede 3 sağlıklı embrıyo elde edildi.Biri tutundu 7 haftalık iken kalp atışı durdu.Bize 24 sure'un aralık 2010 da Türkiye ye geldiğini pgd fish gibi 5 kromozomun değil,bütün kromozomların tarandığını söylediler.Çok pahalı her embrıyo başına 400 dolar istiyorlar.

24 sure ankara genartta embr,yo başı 250 dolar,bu fiyatı size kim verdi ki...sizin başka bi zsorun varmı?

24 sure ankara genartta embr,yo başı 250 dolar,bu fiyatı size kim verdi ki...sizin başka bi zsorun varmı?

benim kromozom bozukluğum olduğu için 24 sure yapıldı...size niye yapılsın ki...tutunamıyorsa başka bi sorun olmalı...sen fazla girmiyosun sanırım buraya....

merhaba kardelen nerelerdesin nasilsin canim
hamislik nasil geciyor azkaldi bebislerini gormeye
insallah hersey yolunda gidecek canim

iyiyim canimda cok endiseliyim
bisey falan olicak diye cok korkuyom
senin gectimi mide bulantilarin
benim hic belirtim yok sadece goguslerim aciyo
insallah hic bi problem yoktur
sali gununi iple cekiyom

iyiyim canimda cok endiseliyim
bisey falan olicak diye cok korkuyom
senin gectimi mide bulantilarin
benim hic belirtim yok sadece goguslerim aciyo
insallah hic bi problem yoktur
sali gununi iple cekiyom

hic korkma kanaman olmadigi surece hersey yolundadir
insallah bulantin olmaz cok kotu bisey
bu gidisle heralde bulantin olmayacak senin
benim bulantilar azaldi cok sukur
bugun bebisime ilk kiyafitini aldim cok tatli ya harika bir duyguymusss

Goracım çok afedersin ben ankaradaki fiyatı yanlış yazmışım evet 250 dolar ama bu fısh tekniği ile embriyolara bakma.genartta 24 sure yapılıyor fakat fiyatı bilmiyorum..ben tüp bebek yaptıralı 20 gün falan oldu ve pgd yapıldı embriyolara 24 sure yöntemiyle bakıldı hemde konyada...eğer konyada yaşıyosan çok uzağa gitmene gerek yok hem 400 dolardan daha uygun fiyatı.embriyolara 24 sure tekniğiyle bakıldı hem daha kısa sürede çıkıyor sonuç hem daha güvenli tabi.ama işte embriyo bozuksa 24 sure lada baksan sonuç değişmiyor benim eembriyolar 45x çıktı ve transferim iptal oldu...genetik merkezimden çok memnun kaldım çok fazla şey öğrendim ve bilinçlendim her konuda doktoru istediğin zaman arayıp soru sorabiliyosun ve sana anlayana kadar izah ediyor...merkezin adı genetikon adres telefonda verebilirim istersen yaptırmasanda bi görüş ben bu konularda fazlaca bilgim var yardımcı olmak isterim msn adresimi özelden yazmıştım ama eklamedim galiba..özelden tekrar yazıcam..bu merkezi ararsan en azından pgd ye gerek olup olmadığını da öğrenirsin çünkü kromozom bozukluğunuz yokmuş...belki de doktor gerek yok diycek,yüzyüze görüşmedende ücret alınmıyor sanırım ayrıca adımıda verebilirim beni sölerseniz fazlaca yardımcı olur...çok araştırdım bilgisine ve tecrübesine güveniyorum...görüşmek üzere hoşcakal

X