Pgt Tüp Bebek Embiriyolar Sağlıksız

Orası da iyi ama karşılaştırma yaptım fiyatları yüksek geldi. Sonucun olması nasip. İki hastane labaratuvarids güzel merak etme.
Nasip kısmet. Genel olarak bana orası daha makul geldi orda başladım bide oraya ısındım ondan elimizden geleni yapacağız nasip artık. 🤗 şuan çok çok ucuz hicbiryerde yok sma hem iyi olsun hem makul olsun istesekten 40 binden kurtulamiyoruz en aşağı
Haklısin canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah❤🤲💐

• Muhteşem
Reactions: H M
Merhaba arkadaşlar benim 7 tane embiriyoma pgt yöntemi uygulandi eşimde ve bende kromozom yada herhangi bir sekilde problem çıkmadı ama embiyolarimiz sağliksiz geliyor bu sekilde başina gelenler var mı? Ne yapmaliyiz yardimci olur musunuz? 3 kezde kendiligimden hamile kaldim fakat 3.aya gelemeden gelisimleri durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim doktorlarda pgt tup bebek önerdi ama sonuclarimizda bu sekilde gelince umutsuzluğa kapildik ne yapacağimizi bilemiyoruz
Sperm DNA hasarı testi yaptırdınız mi

Normal sperm testimiz vardı birde kendiliğimden hamile kalınca gerek görmedi herhalde cok yoğun belkide gözünden kaçtı😔
Eğer teste bir problem çikarsa pgt yöntemi ile tup bebek tedavi sürecimiz maddi manevi boşuna yıpranmis olacağiz en basta yapilmasi gereken testi en son yapılmıs olacak kimse bizim hataya düşmesin tecrubesizliğimize geldi

• Beğen
Reactions: H M
Eğer teste bir problem çikarsa pgt yöntemi ile tup bebek tedavi sürecimiz maddi manevi boşuna yıpranmis olacağiz en basta yapilmasi gereken testi en son yapılmıs olacak kimse bizim hataya düşmesin tecrubesizliğimize geldi
Belkide hasariniz yok ama kesin diye birşey yok dile getirirdin bidahakine güç toplayana kadar. Bazen gerçekten nasip herşey. Umarım kolayca olur herşey Allah'tan ümit kesilmez 🌸🌸

Belkide hasariniz yok ama kesin diye birşey yok dile getirirdin bidahakine güç toplayana kadar. Bazen gerçekten nasip herşey. Umarım kolayca olur herşey Allah'tan ümit kesilmez 🌸

evet ümit dünyası canım en azindan yaptıralımda aklımizda şuphe kalmasin amacimiz Rabbim sizede banada isteyen herkese nasip eder insallah🤲💐

45 binden fazla tuttu toplamda sonuc elimizde hicbir sey yok Rabbim buyuk elbet🤲
Canım embriyo başına mı 2600?Üzülme inşallah emeğinin sonucunu alırsın.Ben de 5 kere tüp denedim.Tüplerim alındığı için normal yolla olmuyor. 5. Denemede tutmuştu sadece onun da 7. Haftada kalp atışını göremedik. NGS hiç yaptırmadım ama herhalde yaptırmam gerekiyor.

X