- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi s i d e l y a
Teşekkür ederimÇok iyi görünüyor. Deneyeceğim kaydettim bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÇok iyi görünüyor. Deneyeceğim kaydettim bunu.
Ellerine sağlık canım ,böreğin çok leziz duruyor,çekimlerin de çok başarılı,başarılar dilerim.Merhaba arkadaşlar
Lezzetli , çıtır çıtır ve çok şık bir börek tarifim var sizler için. Çıtır çıtır diyorum ama bazısı da rahatsız olur o çıtırlıktan, bi yorar adamı :) Ama inanın bu börek yiyenlerin ilk anda anlayamadığı ' bu ne değişik çok da lezzetli bir börek ' dedikleri bir tat.
Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Geçelim tarife...
Malzemeler
- 4 adet yufka
- 8 adet milföy hamuru
Ara sosu için
- 2 yumurta (birinin sarısı fırına vermeden üstüne sürülecek)
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı sıvıyağ
İç harcı için
- Ekici lokum peynir
- İnce kıyılmış maydanoz
(Ben bunu tercih ettim fakat siz dilediğiniz iç harcı kullanabilirsiniz)
İlk yufkamızı tezgaha serip üzerine sosumuz bir miktar döküp her tarafına gelecek şekilde fırça yardımıyla sürüyoruz. İkinci katıda serip yine sosu sürüyoruz ( yaklaşık 3 yemek kaşığı sos eşit oluyor)
Yufkayı 8 parçaya bölüp peyniri pay ediyoruz ve sigara böreği şeklinde sarıyoruz.
Milföy hamurunu resimdeki gibi 6 eşit parçaya bölerek boregimizin etrafına doluyoruz.
Ben yiyeceğimiz kadarını pişirdim , geri kalanı buzluğa attım.
Ve pişen böregimiz
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Teşekkür ederim deynep ablacımEllerine sağlık canım ,böreğin çok leziz duruyor,çekimlerin de çok başarılı,başarılar dilerim.
Sağol canım. Ben denediğimden beri vazgeçmiyorum. Hep bu böreği tercih ediyorum. Bu ara favori böreğim , tavsiye ederimEline sağlık canım daha önce hiç görmediğim bir börek çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim canım benimŞekline hayran oldum.ve ilk defa gordum ellerine sağlık canım basarilar dilerim
Bayildimmmmmmmmm Ellerine sağlıkMerhaba arkadaşlar
Lezzetli , çıtır çıtır ve çok şık bir börek tarifim var sizler için. Çıtır çıtır diyorum ama bazısı da rahatsız olur o çıtırlıktan, bi yorar adamı :) Ama inanın bu börek yiyenlerin ilk anda anlayamadığı ' bu ne değişik çok da lezzetli bir börek ' dedikleri bir tat.
Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Geçelim tarife...
Malzemeler
- 4 adet yufka
- 8 adet milföy hamuru
Ara sosu için
- 2 yumurta (birinin sarısı fırına vermeden üstüne sürülecek)
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı sıvıyağ
İç harcı için
- Ekici lokum peynir
- İnce kıyılmış maydanoz
(Ben bunu tercih ettim fakat siz dilediğiniz iç harcı kullanabilirsiniz)
İlk yufkamızı tezgaha serip üzerine sosumuz bir miktar döküp her tarafına gelecek şekilde fırça yardımıyla sürüyoruz. İkinci katıda serip yine sosu sürüyoruz ( yaklaşık 3 yemek kaşığı sos eşit oluyor)
Yufkayı 8 parçaya bölüp peyniri pay ediyoruz ve sigara böreği şeklinde sarıyoruz.
Milföy hamurunu resimdeki gibi 6 eşit parçaya bölerek boregimizin etrafına doluyoruz.
Ben yiyeceğimiz kadarını pişirdim , geri kalanı buzluğa attım.
Ve pişen böregimiz
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Teşekkür ederimmmBayildimmmmmmmmm Ellerine sağlık
Hadi bakalım inşallah beğenirsin sarımSenin tarifi deneyeceğim bende bu hafta sidelyam
Tekrar baktım da fotoların süper çıkmış ya ne ile çekiyosun
Beğenmem mi bitanecim yaa şu güzelliğe baksanaHadi bakalım inşallah beğenirsin sarım
Cep telefonumla çekiyorum aslında , iyi mi çıkmış
Beğenmem mi bitanecim yaa şu güzelliğe baksana
Evet çok güzel çekmiş modeli ne diye sorsam
Bilmiyorum ki kuşum telf modeli vermekle nolucak ama düzenle yine de ben gördüm
Reklam olur mu ki bilmiyorum burada böyle yazmakta sakınca var mı
Bilmiyorum ki kuşum telf modeli vermekle nolucak ama düzenle yine de ben gördüm
Alıntıda da sildim markayı
Tamam balım atarım
Sen de at fotoğrafını ama bekliyorum olur mu canımcım
Tabi ki Hanım ablacım
Hali hazırda var böreğim gel tabaklar değil tepsiler feda olsun