- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi s i d e l y a
Çok teşekkür ederim cococugum.. çok sağolEllerine saglik canim tarifin gercekten cok basarili ve mukemmel gorunuyor basarilar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cococugum.. çok sağolEllerine saglik canim tarifin gercekten cok basarili ve mukemmel gorunuyor basarilar diliyorum
Sağol canımElleriiinee kollarına sağlıkk
Yarışmada başarılarrrr
Teşekkür ediyorumÇok güzel görünüyor gerçekten ellerinize sağlık başarılar dilerim :)
Çok sağol canım teşekkürlerellerinize saglik cok muhtesem gozukuyir ya ❤❤
Oy kuzum çok teşekkür ederim çok göze batmıyor zaten canım öyle gülelim diye didim Sunumun şahane olmuş çiçekler gerçekmi çok güzeller o masada olmak isterdim :)Aa öyle mi düşünüyorsun canım gerçekten , teşekkür ederim. İnan yarışma öyle heyecanlı ki gayem birincilik değil eğlence oluyor. Ama birincilik de hoş olur. Sen de kesinlikle hakediyorsun.
Bu arada parmakları uzun süre aradım sonra fatkettim. Bilsem koymazdım öyle
Ben çok seviyorum canım. Boş zamanımda yapıp buzluğa atıyorum , misafir için iki dakikada gösterişli bir börek oluyor. Teşekkür ederimEllerine sağlık canım, hiç görmediğim bir börek, başarılar dilerim
Teşekkür ederim sabah seven arkadaşımellerine sağlık başarılar :)
Ben de çok isterdim inan masamda buradan birkaç arkadaşı görebilmeyiOy kuzum çok teşekkür ederim çok göze batmıyor zaten canım öyle gülelim diye didim Sunumun şahane olmuş çiçekler gerçekmi çok güzeller o masada olmak isterdim :)
Ben de çok isterdim inan masamda buradan birkaç arkadaşı görebilmeyi
Çiçekler yapma canım.
Normal yufka böreğiAltına ve üstüne milföy hamuru diziyoruz.Dilimleyip üzerine yumurta sarısı sürüyoruzAraya 3 yufka konuyorBen de öyle hiç yapmadım nevoş ablacım. Nasıl yapıyorsun. Eminim o da çok güzel oluyordur.
Çok teşekkürler bu arada. Beğenmene çok sevindim.
Teşekkür ederimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Kesinlikle deneyeceğimNormal yufka böreğiAltına ve üstüne milföy hamuru diziyoruz.Dilimleyip üzerine yumurta sarısı sürüyoruzAraya 3 yufka konuyor
Teşekkür ederim..Aramızda kalsın ama ben sizi tutuyorum ....
Cok teşekkürlerGörüntü şahaneymiş yalnız. Kesin denemeliyim. Ellerinize sağlık, başarılar yarışmada.
Sağol canım benimElinesağlık canım harika olmuş başarılar