peynir yanaklarda sarkma yapıyomuş

Peynirin zararını Lourdes Çabuk'tan duymuştum ilk televizyonda. Pek inanmamıştım ama kafamda soru işaretleri oluşmuştu. Sonra internette bir araştırma yaparken gözlerinin altındaki çukurlaşmadan şikayet edenlerin öncelikle 'çok peynir yiyor muyum diye kendilerini sorguya çekmeliler' yazısını okuduktan sonra, ki bu da bir ay öncesine denk geliyor, peyniri hayatımdan tamamen çıkardım.Peynir, ekmek ve çay benim için güzel bir öğün menüsü demekti. Şimdilerde peyniri göresim bile gelmiyor, tamamen soğudum. Biliyorum ki cilt yenenlerle doğru orantılı tepki veriyor.

peynir bir çok yabancı uzmanın yasakladığı birşey.bunu otistik çocuklarla ilgili bir araştırmada öğrenmiştim.zeka geriliği olan çocuklara tavsiye edilmiyor.bu konuda bir çok araştırma var.Hatta bir türk uzmanda şu an hatırlayamadığım bi hastalıkla ilgili peyniri kesinlikle tüketmeyin diyordu.yani uydurma birşey değil.ama tabiii ki herkesin kendi tercihi.bir şeyleri kabul etmemek onun doğru olmadığı anlamına gelmez

ohaoldumsmile fazla peynir tüketmenin zararlı olduğunu duymuşluğum var ama yanaklarda sarkmaya neden olduğunu ilk kez duyuyorum

Eve 3-4 çeşit peynir alırız:) Ve baya da tüketiriz.Allaha şükür herkesin yanakları yerinde hehe:)

Öfff bunlarda artık iyice şaşırdılar, bulldogların yanakları ondan sarkık herhalde çok peynir yiyorlar hay allahım

peynirsiz kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum yüzüm sarkarsa da sarksın zaten yaşlanınca sarkmıcak mı

bildiğim kadarıyla Madonna da hayatından peynir,yoğurt süt ürünlerini uzun zamandan beri çıkarmış ve tüketmiyormuş Kabala inanacına göre!!belkide doğrudur peynirle ilgili bu varsayım:82:

ay bende kahvaltıda sadece peynir yiyorum desem yeridir. yanaklarım sarkmadı ama gözaltı torbalarım oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…