- 15 Mayıs 2018
- 70
- 20
- 8
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim bu akşam biraz para almış iş yerinden alışveriş için bime gidelim dedi hiç istemesemde gittim parası az alınacak çoktu
Kuru bakliyat pirinç makarna aldık ama sucuk ve kaşar felaket çıktı hiç tat tuz yok bildiğiniz aç kalktık sahur sofrasından tostlarımız yarım kaldı
Çöpe de atamam ki ...Para verdik
Bide aknaz tam yağlı peynir aldık onun tadına bakmadık henüz ...
Ben şimdi bu peynir ve kaşarı ne yapabilirim ?
Allahtan fazla almadık ,tereyağı süt vs de almadım ...
Çok üzüldüm bu yoklukta para verip al bir şeye benzemesin
Edit:şımarıklıktan beğenmeme durumu yok yanlış anlaşılmasın
7 yıldır bimden alırım bakliyat ,kahve ,puding ,bulgur ,yumurta vs
Süt ve süt ürünlerini mandıra gibi açık ve günlük süt ürünleri satan yerlerden alıyorum
Sebze meyveyide pazardan
Herşeyi az ve idareli alırım asla çöpe atmam bu neymiş demem ama peynir gerçekten kötü yani
ya beyaz peynile tost yapılır mı :S parmesan ya da tulum peyniri gecen gün evde peynir bitti diye tosta kasar koydum allahım yiyemedim o ne yağlı ne tiskinç bir sey hem de tr nin en iyi markalarından birininKaşar peynir sağlıklı bir şey değil zaten. marketlerde satılan sucuk da ısıl işlem görmüş, sağlık bozan garip yiyecekler.
Kaşar peynire vereceğiniz parayı beyaz peynire verin. tostu da beyaz peynirli yapın. sucuk alacaksanız, az miktarda da olsa kasaptan almayı tercih edin. ekşimikler daha ucuz oluyor, güvenilir bir marketten ekşimik alıp peynir diye yiyebilirsiniz.
kurban kesen yakınlarınız varsa onlardan gelenlerle stok yapabilirsiniz. yardım talep edebilirsiniz kızılay'dan (Kızılay'ın böyle bir yardımı mevcut).
ben çok severim beyaz peynirli tostu. ama Ber ra nın durumu farklı. ucuz şeyler almak istiyor. ama çocuğu da var sağlıklı da olmalı aynı zamanda. o sebeple kaşar ve market sucuğu yerine, beyaz peynir ve kasap sucuğu daha mantıklı bana göre.ya beyaz peynile tost yapılır mı :S parmesan ya da tulum peyniri gecen gün evde peynir bitti diye tosta kasar koydum allahım yiyemedim o ne yağlı ne tiskinç bir sey hem de tr nin en iyi markalarından birinin
sucugu evde yapıp buzluga atmalı :) 1 kiloya 70 80 gram sucuk baharatı iyice yogur dolaba at bitti :)ben çok severim beyaz peynirli tostu. ama Ber ra nın durumu farklı. ucuz şeyler almak istiyor. ama çocuğu da var sağlıklı da olmalı aynı zamanda. o sebeple kaşar ve market sucuğu yerine, beyaz peynir ve kasap sucuğu daha mantıklı bana göre.
evet tabi ki olabilir.sucugu evde yapıp buzluga atmalı :) 1 kiloya 70 80 gram sucuk baharatı iyice yogur dolaba at bitti :)