• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim den alışveriş

Tam yağlı taze eritme peyniri yazıyor. Kaşar yani bildiğimiz. :) Biz seviyoruz. :)

Kuru bakliyat i güzel de ben makarnasini sevmiyorum. Makarna da hani ilk akla gelen marka vardirya reklam olurmu bilmiş ama onun üstüne tanimamm
Ben makarna pek yemiyorum 6 ay sadce makarna yemiştim bir ara eşim çok seviyor ondan alıyorum ben soslu yapıyorum yiyor yani 1 paketi tek başına su kaynadıktan sonra içine atıp 5 dk kaynatın
Bir tencerede biber kavurup domates rendesi az bir salça baharat güzel oluyor

Tam yağlı taze eritme peyniri yazıyor. Kaşar yani bildiğimiz. :) Biz seviyoruz. :)
Bizde ondan alsaydık keşke eşim beyaz peyniri aknaz aldık bunu da şundan alalım dedi :) adam 10 senede 4 5 kez alış veriş e çıkıyor kırmayayım hevesini dedim :))

Ben kaşar asla almam eve aldırmak da standart tulum peyniri ve ezine kaşar peyniri yenecek bir şey değil en kaliteli olanı bile makarna asla almam evde er iste yaparım granul kahveden uzak durun paranız yoksa türk kahvesi için

Ben kaşar asla almam eve aldırmak da standart tulum peyniri ve ezine kaşar peyniri yenecek bir şey değil en kaliteli olanı bile makarna asla almam evde er iste yaparım granul kahveden uzak durun paranız yoksa türk kahvesi için
Biz de çok nadir alıyoruz kaşarı senede belki 1 kez
ama ilk kez bimden aldık
kahve yi eşim çok içiyor ben Türk kahvesi içerim 1 fincan çünkü fazlası dokunuyor

Biz de çok nadir alıyoruz kaşarı senede belki 1 kez
ama ilk kez bimden aldık
kahve yi eşim çok içiyor ben Türk kahvesi içerim 1 fincan çünkü fazlası dokunuyor
O zaman filtreye filan geçsin nescafe çok zararlı bir kahve sallama cay gibi anlamsız bir tadı var zaten hicbir seyin işlenmesini sevmiyorum ayrıca bana kızacak varsa bir zahmet eritme peynir ne demek onu arastirsin

o kaşar hatasına geçen yıl bizde düştük bitinceye kadar mahvolduk
sadece bakliyat ve un alıyoruz
diğer peyniri mesela gücel oluyordu üçgen şeklinde beyaz peyniri vardı geçen yıl onu da bozdular (adını hatırlamıyorum)
yumurtaları küçük ve pahalı olduğu için almıyoruz zaten ama kahvaltılık da maalsef geçen yıldan sonra almıyoruz.

Yazıldı mi bilmiyorum ama bim sorun cıkartmadan iade aliyor.gidip iade edin

Bizde bimden yogurt ve kaymak almistik bozuk çıktı iade ettik

@burcak86 @witch hunt
Çok aç kaldım ama kötü yani şımarıklık yapmıyorum evde tek bişey yoktu kaç gündür bime sık giderim kahve kabartma tozu makarna bulgur yumurta vs alırım ilk kez kaşar ve sucuk aldım
2 gündür iftarda sadece çorba içiyorum tarlı veya 2 .yemek seçeneği yok
Açın halinden anlarım yani sadece çöp olmasn para diye nasıl değerlendireyim börekde yemek vs de tadı belli oluyor mu öğrenmek istedim

ben o aknaz peynırı böreklerde kullanırım bolca
güzel olur

ben o aknaz peynırı böreklerde kullanırım bolca
güzel olur
Kaşar peyniri aknaz değil bin vezir diye bir marka
İade edemezsek pizza gibi bir şey yapacagım evdeki malzemeyle sahurda yeriz
Kahvaltılık peyniri aknaz aldık

Dün akşam eşim mesaiye kaldığı için iade edemedik bende yakın bir bakkLa gidip hazır yufka aldım
Kaşarı rendeledim birazını
Sucugu da ufak ufak doğradım
Kimyon ,karabiber ,pul biber nane tuz yumurta yla harmanladım
Sos için domates rendesi ayçiçek yağı salça yaptım

Yufkayı süt yumurta yagla ıslattım 3 .kata malzemeyi yaydım rulo yaptım kesip fırında pişirdim
Eşim ve oglum bayıldı
Çöpe gitse üzülürdüm

40 sene kaşar alamazsam bimden almam bimin sucugunu yiyecegime hic yemem ..kasari kaşar degil patates kıyması kokuyor ..sucugu marka alin az olsun oz olsun..bimin kekini sutun altında yikadilar bildigin selüloza dönüstu..bimden bebek bezi ve cherry domates kuru bakliyat dişinda almam ..Param azsa da almam..bogazinizdan gecen zarar verecekse gecmesin..meyve sulari da seker ve su aroma yoksa nasil ucuz satsinlar ...

Back