• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış küçük çocuğu olanlar bakabilir mi lütfen?

Allah kolaylık versin insallah. Benim kızım 9 yaşında. Ama eskiden pedagog ve icra memuru eşliğinde kızımı ağlayarak teslim etmiştim. O zaman tanımadığı babasina. Izah etmeye çalıştığımda da yapacak birşey yok denmişti. Uygulama bu sekilde degistirilmisse çok iyi
Valla ben de bilmiyorum ama avukat arkadaş isterse yatılı dava açabileceğimi ve kararı kolaylıkla değiştirebileceğimi söylemişti. Eş kişisini ve beni ıyi tanıyor. Haklı sebep varsa karar değişiyor. Çok geçmiş olsun size de şimdi kızınız ile baba ilişkisi nasıl ?

İ
Valla ben de bilmiyorum ama avukat arkadaş isterse yatılı dava açabileceğimi ve kararı kolaylıkla değiştirebileceğimi söylemişti. Eş kişisini ve beni ıyi tanıyor. Haklı sebep varsa karar değişiyor. Çok geçmiş olsun size de şimdi kızınız ile baba ilişkisi nasıl ?
arası iyi aslında her dediği yapılıyor her istediği alınıyor. Kendısı farklı şehirde burda otelde kalıyor geldiğinde . Benim avukatımda dava açması gerek dedi bakalım belki sinirden dedi vazgeçer sağı solu belli olmaz onun.

Şu an çok iyi. Hatta en iyi hali. Maşallah.

Dengesizlik kalıcı yani
Tabi canim. Bir gün ben sana neler ettim . Insallah mutlu ol diyen insan. 15 gun sonra Allah cezanı versin seni tanıdığım güne.... diye başlayabiliyor. Ben en az muhataplikla en çok veriyi toplamaya çalışıyorum:)

Tabi canim. Bir gün ben sana neler ettim . Insallah mutlu ol diyen insan. 15 gun sonra Allah cezanı versin seni tanıdığım güne.... diye başlayabiliyor. Ben en az muhataplikla en çok veriyi toplamaya çalışıyorum:)
Çok değişikler anlamıyorum yoluna bak benle olamadıysan başkasıyla ol. Engel olan yok sonuçta. İstediğin gibi yaşa gel bana bela oku dayaklıklar.

Back