- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Sananeİnanın eşim bekarlığındada evlendiğindede en hayırlı evlat oldu onlara bunu tüm herkes diyor ve biliyorlar kaybımın zararından başka hiç bir şeyi dokunmadı onlara sürekli baba anne parasından geçindiler el bile kaldırdı kaynım onlara şahit oldum kaç kere bunu tüm sülale söylüyor yinede el üstünde olan o
Olana madalya takmadılarsa eşinizin olayı yaranmaya çalışmak sadece. Eşiniz o huyundan vazgeçmezse siz daha çok kurulursunuz. Siz eşinizi yola getirin de kayın aile kusur kalsın. Ne alıp satıyorlarsa aralarında, onların sorunu.İnanın eşim bekarlığındada evlendiğindede en hayırlı evlat oldu onlara bunu tüm herkes diyor ve biliyorlar kaybımın zararından başka hiç bir şeyi dokunmadı onlara sürekli baba anne parasından geçindiler el bile kaldırdı kaynım onlara şahit oldum kaç kere bunu tüm sülale söylüyor yinede el üstünde olan o
Ben kimseden bişey talep etmedim zaten kendis gönderiyorOlana madalya takmadılarsa eşinizin olayı yaranmaya çalışmak sadece. Eşiniz o huyundan vazgeçmezse siz daha çok kurulursunuz. Siz eşinizi yola getirin de kayın aile kusur kalsın. Ne alıp satıyorlarsa aralarında, onların sorunu.
Geçen sefer de bozulmasın diye tek paket balık gönderdiler benim payım nerede diye konu açtınız. Gayet de köyden gelen balığın peynirin hesabını tutuyorsunuz. Tok gözlü numarası yapmayınBen kimseden bişey talep etmedim zaten kendis gönderiyor
Sizi boş koyup sadece onlara gönderecek halleri yoktu. Çünkü aranızda bariz bir sorun yok. Sizin rahatsız olduğunuz ama her zaman da açamadığınız durumlar var sadece.Ben kimseden bişey talep etmedim zaten kendis gönderiyor
Ay o kocayı tutsun da evvel, kayınço daha fazla kazık atamasın, balık da kusur kalsın.Geçen sefer de bozulmasın diye tek paket balık gönderdiler benim payım nerede diye konu açtınız. Gayet de köyden gelen balığın peynirin hesabını tutuyorsunuz. Tok gözlü numarası yapmayın
Ben ona da inanmıyorum.Ay o kocayı tutsun da evvel, kayınço daha fazla kazık atamasın, balık da kusur kalsın.
Eltiyle arası bozuldu diye o kadar konu açtı burada.Ay o kocayı tutsun da evvel, kayınço daha fazla kazık atamasın, balık da kusur kalsın.
Ben ona da inanmıyorum.
Bahsettiği gibi bir aile olsa görüşmediği görümce hediye getirmez. Bu kadar laf işitip hala köyden erzak da göndermez. Kendisi eltisiyle samimi olmak isteyip olamadığını da yazdı defalarca. Öyle olay olsa kendisi komple beklentiyi keserdi arkasını dönerdi.
Konu sahibi huzursuzluktan beslenen standart bir gelin, yenge.
Her şeye mana buluyor.
Sorun komple konu sahibinde bence
Eltiyle arası bozuldu diye o kadar konu açtı burada.
Madem öyle insanlar niye samimi olmaya çalışıyor? Söylediğine göre sürekli beklentisi olan, para isteyen insanlar bunlar. Hangi aklı başında kişi bu eltiyle samimi olur? Elti soğuk davranınca da dertleniyor. Ben dediklerinin doğruluğuna da inanmıyorum.
İnanın eşim bekarlığındada evlendiğindede en hayırlı evlat oldu onlara bunu tüm herkes diyor ve biliyorlar kaybımın zararından başka hiç bir şeyi dokunmadı onlara sürekli baba anne parasından geçindiler el bile kaldırdı kaynım onlara şahit oldum kaç kere bunu tüm sülale söylüyor yinede el üstünde olan o
„O beni isteyerek severek istedi oğluna eşimle iyiyiz çok şükür laf koyması yüz asıklığı var o benimle ben onunla anlaşamıyorum o bende suç arıyor ben böyleyim senlik bişey yok diyor ama bilmiyorum yıldızımız hiç barışmadı anne bile diyemiyorum“Geçen sefer de bozulmasın diye tek paket balık gönderdiler benim payım nerede diye konu açtınız. Gayet de köyden gelen balığın peynirin hesabını tutuyorsunuz. Tok gözlü numarası yapmayın
Kendisi muhtemelen en başından beri kusur bulup küslük çıkarma gayretinde. Yüzü hiç gülmedi. Peynir için hangimiz insanların suratına böyle açıkça söyleriz bozuk diye? Kimbilir neler dedi yaptı ama küslük çıkaracak bir karşılık alamadığı için kopamadı. Aslında amacı başından beri kaşıyarak iletişimi koparmak başaramamış.„O beni isteyerek severek istedi oğluna eşimle iyiyiz çok şükür laf koyması yüz asıklığı var o benimle ben onunla anlaşamıyorum o bende suç arıyor ben böyleyim senlik bişey yok diyor ama bilmiyorum yıldızımız hiç barışmadı anne bile diyemiyorum“
Eski konunuzda bir üyenin aranızda neler geçti sorusuna bunu yazmışsınız. Eşinizi sürekli ayırdıklarını, diğer oğullarını üstün gördüklerini neden yazmadınız? Çünkü bu yıldızımız barışmadıdan çok daha büyük bir sorun.
Bazı gelinler eş ailesinin açığını arama eğiliminde oluyor. Para konularında falan ben de bu ailenin bir ferdiyim derler, açık arama ve anlatma konusunda yine “el ailesi” olurlar. Amaç açık arayıp, eşe bunu sürekli dikte edip eş ailesiyle iletişimi minimuma indirmek, ya da tamamen koparmak. Konu para pula, balığa, peynire gelince de bizi ayırıyorlar oluyor işte.Kendisi muhtemelen en başından beri kusur bulup küslük çıkarma gayretinde. Yüzü hiç gülmedi. Peynir için hangimiz insanların suratına böyle açıkça söyleriz bozuk diye? Kimbilir neler dedi yaptı ama küslük çıkaracak bir karşılık alamadığı için kopamadı. Aslında amacı başından beri kaşıyarak iletişimi koparmak başaramamış.
Ne sizinle ömür geçer ne sizin hayatınız böyle biter. Allah sana da seninle yaşayana da sabır versinKızlar kv köyden taze peynir gönderdi
Eltime ,biz ve iki görümcem ,hepimize ayrı ayrı süt ve bir kilo kadar taze peynir ,beni arıyor ulaştımı peynir nasıl vs .benim peynirim acı ve bildiğiniz pembemsi renkler var arasında ,eşimde annemde tattı aynısını söylediler normalde gelince suya konur ve tuzlanır ama bozuk peynir bildiğin yani .. bende söyledim peynir acı ve rengi değişmiş köy otobüsü ile yollamıştı yoldan geldi direkt eltime ordan akşama aldık buz dolabına koymuştu o ..neyse onuda aramış o demiş ki çok güzeldi hatta bitti demiş kaynanam normalde iki evlat arasında ayrım yapar her şeyi bizden talep eder ama diğer büyük oğluna her şeyin iyisini verir .Bu kadar uzattığı için bende dedim demekki bize buzluktaki peyniri gönderdin ,diğerlerine taze yeni aldın dedim.. yok falan dedi kaynatamda oradan yok kızım aynı kişiden aldık içinde karıştı demekki falan dedi.. neyse gelirken alalım tekrar siz onu atın dedi kv . Ama bizi sevmediği için büyük ihtimal önceki peyniri gönderdi bende bir daha bana gönderme dedim yani her şeyi talep edip birde kötüsünü göndermesi çok sinirimi bozdu ..
Ne komiksin yaE sizin karakteriniz de acimsi ve pembelesmis basbayagi
Laf ettiginiz insanin gonderdigi 1 kg peynire laf ediyorsunuz, yemeyin istemeyin
Bulundugunuz yerde yok mu süt peynir?
Siz en iyisi eski kaşar siparis edin hem yolda bozulma ihtimali de yok, dilip dilip yersiniz
Kayınvalideniz veya başkası fark etmez. Biz sizin tavrınıza yazdık. Hediyeyi getiren görümceniz olmasaydı veya peyniri gönderen kayınvalideniz olmasaydı x kişiler olsaydı yine sizi eleştirecektik. Çünkü haince düşünüp davranıyorsunuz. Kaynım aşağı eltim yukarı, onları yücelttiler eşimin sırtına bindiler... Demek ki ezik bir adamla evlenmişsiniz, eş seçiminiz yanlışmış. Boşanırsanız bu aileden ve ezik kocanızdan kurtulabilirsiniz. Adamın ailesiyle iletişimi sizi ilgilendirmez, eminim habire doldurup duruyorsunuzdur. Size ne abi-kardeş anne-oğul ilişkisinden. Dikkat ettim, hep evlenmeden öncesini yazmışsınız, demek ki sizinle evlendikten sonra yedirmemiş parasını pulunu. Gidin biraz içinizi temizleyin.Dahada bişey yazmıcam gerçekten tanımadığınız kişiyi ne kadar savunmuşsunuz inanalır gibi değil sizinde hayatınızda kayınvalidem gibi insanlar olsun ne diyeyim .
Eş ailesinden zırnık görmedik. 8 senedir size ev alıcaz diyorlar. Bu arada biz ailemin bana verdiği evde oturuyoruz. Araba alacağımız zaman biraz borç istedi eşim. O zaman paramız düz vitese yetiyordu biraz verseler otomatik alacaktık. Vermediler. Biz zorunda değiller dedik geçtik. Ne laf soktuk ne bir şey dedik. Hala kuruş beklentimiz yok.Dahada bişey yazmıcam gerçekten tanımadığınız kişiyi ne kadar savunmuşsunuz inanalır gibi değil sizinde hayatınızda kayınvalidem gibi insanlar olsun ne diyeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?