Peynir bozulur mu kayınvalidemin uzatması

Sanane

Olana madalya takmadılarsa eşinizin olayı yaranmaya çalışmak sadece. Eşiniz o huyundan vazgeçmezse siz daha çok kurulursunuz. Siz eşinizi yola getirin de kayın aile kusur kalsın. Ne alıp satıyorlarsa aralarında, onların sorunu.

Ben kimseden bişey talep etmedim zaten kendis gönderiyor

Ben kimseden bişey talep etmedim zaten kendis gönderiyor
Sizi boş koyup sadece onlara gönderecek halleri yoktu. Çünkü aranızda bariz bir sorun yok. Sizin rahatsız olduğunuz ama her zaman da açamadığınız durumlar var sadece.

Geçen sefer de bozulmasın diye tek paket balık gönderdiler benim payım nerede diye konu açtınız. Gayet de köyden gelen balığın peynirin hesabını tutuyorsunuz. Tok gözlü numarası yapmayın
Ay o kocayı tutsun da evvel, kayınço daha fazla kazık atamasın, balık da kusur kalsın.

Ay o kocayı tutsun da evvel, kayınço daha fazla kazık atamasın, balık da kusur kalsın.
Ben ona da inanmıyorum.
Bahsettiği gibi bir aile olsa görüşmediği görümce hediye getirmez. Bu kadar laf işitip hala köyden erzak da göndermez. Kendisi eltisiyle samimi olmak isteyip olamadığını da yazdı defalarca. Öyle olay olsa kendisi komple beklentiyi keserdi arkasını dönerdi.
Konu sahibi huzursuzluktan beslenen standart bir gelin, yenge.
Her şeye mana buluyor.
Sorun komple konu sahibinde bence

Eltiyle arası bozuldu diye o kadar konu açtı burada.
Madem öyle insanlar niye samimi olmaya çalışıyor? Söylediğine göre sürekli beklentisi olan, para isteyen insanlar bunlar. Hangi aklı başında kişi bu eltiyle samimi olur? Elti soğuk davranınca da dertleniyor. Ben dediklerinin doğruluğuna da inanmıyorum.

Bi yaranma durumları var karı koca. Kendi elleriyle yapıp yapıp sonra vay efendim kıymetim bilinmiyor. Yapma abicim ablacım yapma ya. Mık deseler kapıda hazırsın. Yapma da ağlama da. Gerçi adamın pek şikayeti yok gibi.

Geçen sefer de bozulmasın diye tek paket balık gönderdiler benim payım nerede diye konu açtınız. Gayet de köyden gelen balığın peynirin hesabını tutuyorsunuz. Tok gözlü numarası yapmayın
„O beni isteyerek severek istedi oğluna eşimle iyiyiz çok şükür laf koyması yüz asıklığı var o benimle ben onunla anlaşamıyorum o bende suç arıyor ben böyleyim senlik bişey yok diyor ama bilmiyorum yıldızımız hiç barışmadı anne bile diyemiyorum“

Eski konunuzda bir üyenin aranızda neler geçti sorusuna bunu yazmışsınız. Eşinizi sürekli ayırdıklarını, diğer oğullarını üstün gördüklerini neden yazmadınız? Çünkü bu yıldızımız barışmadıdan çok daha büyük bir sorun.

Kendisi muhtemelen en başından beri kusur bulup küslük çıkarma gayretinde. Yüzü hiç gülmedi. Peynir için hangimiz insanların suratına böyle açıkça söyleriz bozuk diye? Kimbilir neler dedi yaptı ama küslük çıkaracak bir karşılık alamadığı için kopamadı. Aslında amacı başından beri kaşıyarak iletişimi koparmak başaramamış.

Bazı gelinler eş ailesinin açığını arama eğiliminde oluyor. Para konularında falan ben de bu ailenin bir ferdiyim derler, açık arama ve anlatma konusunda yine “el ailesi” olurlar. Amaç açık arayıp, eşe bunu sürekli dikte edip eş ailesiyle iletişimi minimuma indirmek, ya da tamamen koparmak. Konu para pula, balığa, peynire gelince de bizi ayırıyorlar oluyor işte.

Ne sizinle ömür geçer ne sizin hayatınız böyle biter. Allah sana da seninle yaşayana da sabır versin

E sizin karakteriniz de acimsi ve pembelesmis basbayagi
Laf ettiginiz insanin gonderdigi 1 kg peynire laf ediyorsunuz, yemeyin istemeyin
Bulundugunuz yerde yok mu süt peynir?
Siz en iyisi eski kaşar siparis edin hem yolda bozulma ihtimali de yok, dilip dilip yersiniz

Ne komiksin ya

Dahada bişey yazmıcam gerçekten tanımadığınız kişiyi ne kadar savunmuşsunuz inanalır gibi değil sizinde hayatınızda kayınvalidem gibi insanlar olsun ne diyeyim .
Kayınvalideniz veya başkası fark etmez. Biz sizin tavrınıza yazdık. Hediyeyi getiren görümceniz olmasaydı veya peyniri gönderen kayınvalideniz olmasaydı x kişiler olsaydı yine sizi eleştirecektik. Çünkü haince düşünüp davranıyorsunuz. Kaynım aşağı eltim yukarı, onları yücelttiler eşimin sırtına bindiler... Demek ki ezik bir adamla evlenmişsiniz, eş seçiminiz yanlışmış. Boşanırsanız bu aileden ve ezik kocanızdan kurtulabilirsiniz. Adamın ailesiyle iletişimi sizi ilgilendirmez, eminim habire doldurup duruyorsunuzdur. Size ne abi-kardeş anne-oğul ilişkisinden. Dikkat ettim, hep evlenmeden öncesini yazmışsınız, demek ki sizinle evlendikten sonra yedirmemiş parasını pulunu. Gidin biraz içinizi temizleyin.

Dahada bişey yazmıcam gerçekten tanımadığınız kişiyi ne kadar savunmuşsunuz inanalır gibi değil sizinde hayatınızda kayınvalidem gibi insanlar olsun ne diyeyim .
Eş ailesinden zırnık görmedik. 8 senedir size ev alıcaz diyorlar. Bu arada biz ailemin bana verdiği evde oturuyoruz. Araba alacağımız zaman biraz borç istedi eşim. O zaman paramız düz vitese yetiyordu biraz verseler otomatik alacaktık. Vermediler. Biz zorunda değiller dedik geçtik. Ne laf soktuk ne bir şey dedik. Hala kuruş beklentimiz yok.
Sağolsun kayınvalidem reçel, pekmez yapar zorla verir. Bizim evde yenemediği halde seviyor gibi yapıp alıyoruz. Sonra bozuluyor genelde atıyoruz bunu da bilmiyorlar ne gerek var kalp kırmaya kadın emek veriyor diyoruz.

Ben kayınpederle büyük terbiyesizlik yaptığı için senelerdir küsüm. Tek kelime konuşmadığım halde çocuk aile büyüğünü bilsin diye gidiyorum. Eşim unutsa görüntülü ara uzun zaman oldu diyodum.
Kaba tabirle köpeğin hatrı yoksa sahibinin var. Eşimi bakmış okutmuş bu yaşa getirmişler.
Sizin gibi ufak tefek şeyler olmadığı halde böyleyiz. Bu bizim insanlığımız.

yolda bozulmuş olması muhtemel
neden eski peyniri yollasınlar ki hem 10 kere iş
uygun koşullarda saklanmadıysa yol da uzunsa bozulması gayet normal
evet şuan tam yaz ortasında değiliz ama muhafaza edildiği kısım çok sıcaksa bozulur yani otobüste
bi de insanlar atın başka gönderelim falan demişler
ben olsam zıkkım ye derdim başka da yollamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…