AL m & MER im hikayesi

canım okurken gözlerimden yaşlar boşaldı resmen o kadar acı çekmişsin ama rabbim sana nur topu gibi iki yakışıklı vermiş ömrünüzün bundan sonrası mutlu sağlıklı huzurlu geçsin allah bebişleriniz ve seni tüm kötülüklerden korusun yazdıklarını okuyunca tühlerim diken diken oldu inan tekrar geçmiş olsun canım

Dırımkızı çok sevindim kavuşmuşsun Meleklerine Maşallah çok tatlılar
Allah analı babalı büyütsün

dırımkızı buldum sizi :1rolleyes:
canım ne kadar zorlu bir hamilelik dönemi geçirmişsin okurken yaşamış gibi oldum adeta rabbim sabrını vermiş ve emeklerini boşa çıkarmamış iki tane cennet kokulu melek göndermiş sana :emir_bebek: :emir_bebek:
rabbim alinle ömerini size bağışlasın canım çok tatlılar yumuk,yumuk maşallah ikisinede :nazar: :nazar:
darısı biz anne olmak için yanıp tutuşanlara inşallah :Saruboceq:

:nazar:canım çok zorlu bir yolculuk ama mutlu son a.s bebeklerini sağlıkla kucağına almışsın ne mutlu sana
allah uzun ömürler versin. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:1rolleyes:
darısı biz istiyenlerin başına :1rolleyes:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mutlu son için bunlaaaar :):):):):):)
ay ağlaya ağlaya okudum.
Allah analı babalı büyütsün delikanlılarını:)
sana da çok geçmiş olsun:)
ailecek sağlıcakla kalınız:):):):)

oy tatlım.. çok duygulandım.... ağlayarak okudum ...senağlama..... canımsın ya...:1hug:
RABBİM SENİDE MUCİZELERİYLE AYDINLATMIŞ ...çok şükür....darısı tüm isteyenlerin başına....:Saruboceq:

maşallah :nazar: ikizlerine
allah bağışlasın canımmm uzun ömürlü ve sağlıklı olsunlar inşallah :nazar:

nefesımı tutarak okudum tatlım yazdıklarını.çok zorlu yollardan geçmişsin ama şükür sende Ali ve Ömerde sağlıklı...Allah analı babalı büyütsün canım.çok tatlı ikiside maşalahhhhh Rabbım nazarlardan saklasın.tüm mutluluklar sizin olsun canımmmm

oy oy maşallah ne tatlılar böyle allah bagışlasın canım...çok güzeller hep istemişimdir ikiz bebek sahibi olmayı artık 1 tane olsun da olsun diyorumm..
Allah analı babalı büyütsün sizlere bagışlasın..
ikizlerin mutlu saglıklı hayat geçirmenizi dilerim..
darısı başımıza bizde mucizemizi bekliyoruz..

Gözyaşları içinde okudum hikayeni, zor ama mutlu sonla biten, daha doğrusu yeni başlayan bir hikaye bu...Resimlerini görünce maşallahlarımı eksik etmedim, Allah analı-babalı büyütsün onları, çok yakışıklılar. :nazar::nazar::nazar: Annelik dünyanın en zor mesleği diyorlar ya, işte sebebi bu. Güle güle büyütün...

canim bebislerine sana ve esine saglik dolu kocaman bi hayat diliyorum...
cor gecmis ama sükür ki yavrularin kucaginda simdi
massallah iki yakisikliyada:nazar::nazar:
darisi basimiza artikk

Anammmmmmmmmmm, ne dadlu bunlar anneleri,masallah kurban olurum size ve veren Allah'a, cok zor seyler yasasin azcogunu bende okudum, ne guzel bak sabrettin erdin muradina sag selimn, nasil sevindim vallahi, ay masallah masallah, Allah Anali Babali buyutsun insallah gulum optum sizleri .

Ayyy cnm allah bahtlarını açık etsin
okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi
allah kurtarmış senide
çok güzel koç lar maşallah

X