AL m & MER im hikayesi

çok sağol yamancığım her anne yapardı bunlarıı şimdi kuzularla boğuşuyoruzzz

dırımkızı nasılsın canım,yavrular nasıl,bize büyüdükçe falan resimlerini göster ya da avatarında falan değiştir annesi,maşallah bu fotolarında bile ne kadar büyümüş şekillenmişler.ıkizler kısmına da yaz canım neler yaşıyorsun,nasıl gidiyor bakımları anlatsana canım yaaa?

canım yaa, ne zorluklar çekmişsin. valla ben okurken bile gerildim. nasıl sıktıysam kendimi.neyse sonucu güzel olmuş. allah evlatlarını sana bağışlasın. ömür boyu mutlu olun inşallah...

maşaallah canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah evlatlarımız acılarını bizlere göstermesin inşaallahh cok tatlılar :nazar:

dırımkızı nasılsın canım,yavrular nasıl,bize büyüdükçe falan resimlerini göster ya da avatarında falan değiştir annesi,maşallah bu fotolarında bile ne kadar büyümüş şekillenmişler.İkizler kısmına da yaz canım neler yaşıyorsun,nasıl gidiyor bakımları anlatsana canım yaaa?

cnm benim alttaki tabloda 1 ay önceki halleri,elimden geldiği kadar değişik hallerini koyuyorum ama ikisini aynı anda yakalayamıyorum şuan içn ikizler birbirlerini tanımamazlıktan gelirmiş evet öyele tanımıyolar
ikizler kısmına yaıyorum ama orası çok yoğun değil bir başlık açarım cnm senin için
tek başıma neler yaptığımı nasıl baktığımı ve sorunlarımızı yazarım tecrübeli annişlerde cvp verir hem
canım yaa, ne zorluklar çekmişsin. valla ben okurken bile gerildim. nasıl sıktıysam kendimi.neyse sonucu güzel olmuş. allah evlatlarını sana bağışlasın. ömür boyu mutlu olun inşallah...

maşaallah canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah evlatlarımız acılarını bizlere göstermesin inşaallahh cok tatlılar :nazar:

çok sağlun arkadaşlarrr güzel dilekleriniz için allah razı olsun

Hayırlısı ile sağ salim kurtulmuşsunuz çok şükür....
Bundan sonra mutlu ve huzurlu yuvanda bebişlerinin şen kahkaları çınlayacak :emir_bebek: :emir_bebek:

çok sağolun arkadaşlar sıkıntılı günleri onların gülüşlerii aydınlattı

X