Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyledir kalbim sizde kayınvalidem gibi bir insana denk gelmesinde o zaman sizin kalbinize bakarızBeleş peynir yiyemedim diye saçmalamış da saçmalamışsiniz çok çirkin bir kalbiniz var.
Her seferinde kayinpederle olan olay neydi ki diye merak ediyorumEş ailesinden zırnık görmedik. 8 senedir size ev alıcaz diyorlar. Bu arada biz ailemin bana verdiği evde oturuyoruz. Araba alacağımız zaman biraz borç istedi eşim. O zaman paramız düz vitese yetiyordu biraz verseler otomatik alacaktık. Vermediler. Biz zorunda değiller dedik geçtik. Ne laf soktuk ne bir şey dedik. Hala kuruş beklentimiz yok.
Sağolsun kayınvalidem reçel, pekmez yapar zorla verir. Bizim evde yenemediği halde seviyor gibi yapıp alıyoruz. Sonra bozuluyor genelde atıyoruz bunu da bilmiyorlar ne gerek var kalp kırmaya kadın emek veriyor diyoruz.
Ben kayınpederle büyük terbiyesizlik yaptığı için senelerdir küsüm. Tek kelime konuşmadığım halde çocuk aile büyüğünü bilsin diye gidiyorum. Eşim unutsa görüntülü ara uzun zaman oldu diyodum.
Kaba tabirle köpeğin hatrı yoksa sahibinin var. Eşimi bakmış okutmuş bu yaşa getirmişler.
Sizin gibi ufak tefek şeyler olmadığı halde böyleyiz. Bu bizim insanlığımız.
Başka laf bilmiyor musun ya ne dense aynı cevapÖyledir kalbim sizde kayınvalidem gibi bir insana denk gelmesinde o zaman sizin kalbinize bakarız
Ben mi kaçırdım siz mi asla cevap vermiyorsunuz.Dahada bişey yazmıcam gerçekten tanımadığınız kişiyi ne kadar savunmuşsunuz inanalır gibi değil sizinde hayatınızda kayınvalidem gibi insanlar olsun ne diyeyim .
Öyledir kalbim sizde kayınvalidem gibi bir insana denk gelmesinde o zaman sizin kalbinize bakarız
Ben mi kaçırdım siz mi asla cevap vermiyorsunuz.
Amaçları ne bozuk peynir göndermelerinde? Kardeşler arası ayrım yapabilirler, dünyada hiç yaşanmamış bi şey değil olur inanırım. Ama bozuk peynir göndermeleri için sizi zehirlemeye çalışmaları falan lazım. Gidin dava açın madem canımıza kast ettiler diye
Hayır eski konularını görmesek inanacağız, müdüründen tut dıdısının dıdısına kadar takmış kadın. Hayret bi şey yavBaşka laf bilmiyor sözcük dağarcığı yetersiz hanımefendinin. Anca benimki gibi kaynananız olsun diyor başka bişey demiyor. Keşke olsa be gel değiştirelim istersen KVleri de dünya kaç bucakmış bir gör
Peynir bozulur mu diye soruyorsunuz ya asla bozulmaz , peynir bozulur mu ilk defa duydum.
Kırmak istemiyorum ama bu kadar fesat düşünmeyi nasil başarıyorsunuz . İnanmıyorsunuz bile o kadar inanmışsiniz ki, size göndermesinler hiçbir şey
Bak iyi hoş yazmışsınız ama ,inanan ki kendisi tam üç kere aradı ben başta teşekkürümü ettim tekrar tekrar arıyorlar sanki altında bişey arar gibi ,ve bizzat şahit olmuşmuşluğum var diğer oğluna daha iyi şeyleri önüne koyarYa o kadar küçük şeylere takılıyorsunuz ki. Evlat ayrımı gördüm hemde bizzat kendi ailemden deli gibi tuzlu salçayı kendi yiyememiş diye bana verdi bir de o kadar taşıttı bizzat öz annem. Ama arayıp da laf söylemedim. Huyunu biliyorum attım geçtim.
Keza kayınvalidemler de bişeyler gönderir tüm evlatlarına. Kim gidiyorsa dönerken gönderir. Burda bir kaç kaynım daha yaşıyor onlara da gönderir üzerine isim de yazarlar dediğiniz gibi. Ben bunu normal karşılıyorum. Birinde 3 çocuk var 5 kişiler. Bizse 2 kişiyiz. Onlara gönderdiği ile bize gönderdiği bir olur mu hiç. Olmaması da lazım. Asla garipsemem sorgulamam. Hele arayıp konuşup asla kendimi küçük düşürmem.
Burda bu kadar insan bişeyler yazmış. Sizin fikriniz değişmeyecek ama olsun. Bi doğru bildiğimizi yazalım da.
Benim annemde yapar aynı öyle laf aramak için 50 kere arar peşine düşer. He he deyin geçin. Biz burda onlar %100 haklı demiyoruz. Siz arayarak, laf söyleyerek, o uzattı diye sizde uzatarak hata yapmışsınız diyoruz. En azından ben öyle düşünüyorum. Şöyle düşünün biz kendi yaptıklarımızdan mesulüz. Onların yaptıklarından değil. O diğer çocuklarına en iyisini koyuyorsa koysun kendi bilir. Siz zaten bu saatten sonra değiştiremezsinizki onları. Hele ki eş ailesi. Sonradan dahil olduğunuz bi aile. Ne söyleseniz yanlış anlaşılır.Bak iyi hoş yazmışsınız ama ,inanan ki kendisi tam üç kere aradı ben başta teşekkürümü ettim tekrar tekrar arıyorlar sanki altında bişey arar gibi ,ve bizzat şahit olmuşmuşluğum var diğer oğluna daha iyi şeyleri önüne koyar
Ben zaten bana birşey göndermesini istemiyorum kendisi gönderdi .Evet keşke söylemeseydim kendi annemlere konuştum bu konuyu iyi güzel de tamam dedi ama üst üste aranınca gerçekten sinir oldum yaniBenim annemde yapar aynı öyle laf aramak için 50 kere arar peşine düşer. He he deyin geçin. Biz burda onlar %100 haklı demiyoruz. Siz arayarak, laf söyleyerek, o uzattı diye sizde uzatarak hata yapmışsınız diyoruz. En azından ben öyle düşünüyorum. Şöyle düşünün biz kendi yaptıklarımızdan mesulüz. Onların yaptıklarından değil. O diğer çocuklarına en iyisini koyuyorsa koysun kendi bilir. Siz zaten bu saatten sonra değiştiremezsinizki onları. Hele ki eş ailesi. Sonradan dahil olduğunuz bi aile. Ne söyleseniz yanlış anlaşılır.
Biraz bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor ama zor olacak sanıyorum.Ben zaten bana birşey göndermesini istemiyorum kendisi gönderdi .Evet keşke söylemeseydim kendi annemlere konuştum bu konuyu iyi güzel de tamam dedi ama üst üste aranınca gerçekten sinir oldum yani
Buradan paranoid bozukluğunuz var gibi görünüyor. Hiç bir psikiyatriste gittiniz mi?Bak iyi hoş yazmışsınız ama ,inanan ki kendisi tam üç kere aradı ben başta teşekkürümü ettim tekrar tekrar arıyorlar sanki altında bişey arar gibi ,ve bizzat şahit olmuşmuşluğum var diğer oğluna daha iyi şeyleri önüne koyar
Şaka gibisiniz gerçekten bunu ben demiyorum tüm sülalesi diyor iki oğlun arasında ayrım yapıyorsun diyeBuradan paranoid bozukluğunuz var gibi görünüyor. Hiç bir psikiyatriste gittiniz mi?
E yaparsa yapsın, görüşmeyin siz de, üst üste arayıp sordu diye bozuk peyniri bilerek mi göndermiş oluyorlar? Siz şaka gibisiniz yahu. Hem kadından hoşlanmıyorsunuz hem de verdiğini kabul ediyorsunuzŞaka gibisiniz gerçekten bunu ben demiyorum tüm sülalesi diyor iki oğlun arasında ayrım yapıyorsun diye