Peynir bozulur mu kayınvalidemin uzatması

Kötülüğü anlat deseler bugün,sizi örnek vererek anlatırım eminim

Bu konu vesilesiyle küçük bir uyarı: Taze peynir güzeldir ancak kaynatılmamış, hayvandan sağıldığı gibi sütün mevcut sıcaklığıyla peynir mayalayan insanlar da var maalesef.

Brusela riskini de düşünerek güvenilir olmayan, şüphe duyduğunuz yerlerden taze peynir almayın.

Marketten alıp, denetim görmüş bir firmanın ürünüyle nefsi körletmek daha mantıklı.

Son düzenleme:
Banlanmak uğruna zıkkım yiyin diyesim geldi. Bu ne hadsizlik. Zahmet edip göndermişler yolda bozulmuş işte, Allah sizin gibi halden anlamaz insandan korusun
Aynı şeyi yazacaktım ya
Kalbi bozulmuş leş gibi olmuş farkında değil bozulan peyniri görüyor gözü

Turturmussun buzlukta ki peyniri gönderdi diye, gözünüzle görmediğiniz halde nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Kadının günahını alıyor olabilirsiniz. Bunu düşündünüz mü? Niyet okumaya kalkisiyorsunuz. Buzluktan çıkan peynir liğme liğme dağılır bütün olarak durmaz.
Evlat arası ayrım yapılıyorsa dahi bu sizi ilgilendirmez. Eşinizin sorunu o da öyle hissediyorsa sorunu kendisi çözmeli, sizi alakadar eden bir durum yok. Boşandığınız an dış kapının dış mandalı olursunuz. Bir imzaya bakıyor.
Çevrenizi mi değiştirirsiniz, izlediğiniz TV programlarını mı bilmem ama bakış açınızı mutlaka değiştirmelisiniz. Etrafınıza yaydığınız kötü enerji sizi bulur, kalbinizi temiz tutmadığınız sürece güzellik bulamazsınız.

Eltininki de bozuk gitmiş olma ihtimali yüksek ama eltinin uzulmesinler diye güzeldi hemen yedik bitti demesi de çok yüksek ihtimal. Bende olsam böyle yapardim o kdr ugrasmislar çünkü niye bozuk diyip uzeyim
Bizim ailede ki bir gelinde hediye ettiğim çikolata için ben beğenmedim, güzel değil demişti. Çok üzüldüm. Bence hediye kabul edilir ve üzerinde yorum yapılmaz. Ya da en fazla beğendim teşekkürler denilir.

Çok fesatsınız ya. Ne olacak bir kilo peynirden.

Benim kayınvalidem de konserveler peynirler bir şeyler gönderir. Yolda bozulmuş oluyor bazen. Turşular ekşimiş oluyor filan daha bir kez söylemedim bozulmuş diye. Hep çok güzeldi eline sağlık yedik bitirdik derim.
Biraz kalbinizi güzelleştirin, olumlu düşünün, iyiye yorun her şeyi.

Ay ne var bunda bayramda 4 saatlik yolda ben bozuldum taze peynir mi bozulmayacak. Eltin belki insanları bir peynir için bozmasın diye güzeldi yedik bitti dedi. Bir zahmet peynirinizi de kalkın parasıyla alın yani bu ne art niyet
Aynen.. Bazen de idare etmeli özellikle belli yaştaki insanlar böyle durumlarda çok üzülüp takıyorlar.. Elti idare etmiş olabilir.

Banlanmak uğruna zıkkım yiyin diyesim geldi. Bu ne hadsizlik. Zahmet edip göndermişler yolda bozulmuş işte, Allah sizin gibi halden anlamaz insandan korusun
Oğluşları olan anneler pek alıngan

Allah sağlık versin hepsine benimde iki oğluşum var böyle biriyle evlenmesini istemem.. Dilerim hepsinin karşısına iyi insanlar çıksın.

İki oğlu arasında ayrım yaptığını tüm sülale biliyor ona herşeyin iyisini layık görüyor çok düşkün olduğunu defalarca belirtti onu çok ayrı yerde tutuyor .Ben şuan buraya onun tam olarak nasıl biri olduğunu yazmadım herkes bana yüklenmiş şaka gibi bi an kaynanam nasıl bir melekmiş ya dedim

Bundan size ne?
Oğlunu ilgilendirir bu konu.

Evet oğlunu ilgilendirir tabi ki ama sürekli bizden talepte bulunup ,her iyi şeyi onu layık görmesi sonunda banada dokunuyor böyle bir şey ile karlı karşı kalsanız eminim bu şekil düşünmezdiniz

Taleplerine karşılık vermezseniz çözülür konu.
Ben olsam beni saymayanı saymam.
Kafam rahat eder.
Peynir mi getirdi açmadan çöpe bas. Çok güzeldi annecim teşekkür ederiz de geç.

Aslında sizin gibi düşünenler Eşleri ile ailelerinin arasını bozuyor.

Sürekli eşleri en ufak şeyde doldurup duruyorlar.

Sonra aile de, değişen evlada karısı yüzünden maalesef ki mesafe kurmak zorunda kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…